Mökkikaupan opas

Onnistu vapaa-ajan asuntosi myynnissä

Me Bo:lla haluamme auttaa onnistumaan mökin myynnissä ja löytämään sille uuden omistajan. Mökkikaupan oppaassa kerromme milloin on paras aika myynnille, mihin mökin myynnissä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ja kuinka voit löytää juuri ne oikeat ostajat loma-asunnollesi.

Mökkien ja loma-asuntojen myynti on kasvanut selvästi viime vuosina. Varsinkin ympärivuotiseen käyttöön soveltuvien vapaa-ajan asuntojen suosio on kasvanut koronan ja etätyön myötä. Mökkien ja loma-asuntojen varustelutason osalta jokaisella ostajalla on kuitenkin omat tarpeensa, ja kaikenlaisille vapaa-ajan asunnoille on kysyntää.

Oppaasta löydät paitsi kattavat neuvot myyntiä varten, myös välittäjiemme asiantuntijanäkemyksiä siitä, millaisia mökkejä ostajat eri puolilta Suomea etsivät. Lisäksi saat tietoa siitä, mitä vapaa-ajan asunnon muuttaminen ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi vaatii ja kuinka sitä voi hyödyntää myynnissä.

Lataa opas

Oppaassa kerromme, mitä kaikkea mökistä tulee myyntiä varten selvittää, mitä ostajat vapaa-ajan asunnoilta toivovat ja millaisia valmisteluita mökillä on hyvä tehdä potentiaalisia ostajia varten.

Loma-asunnot | Bo LKV

Etsitkö uutta loma-asuntoa?

Etsitkö vanhan loma-asuntosi tilalle toiveesi täyttävää kohdetta? Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme ja löydä seuraava loma-asuntosi.

Vinkit onnistuneisiin loma-asuntokauppoihin | Bo

Autamme sinua onnistumaan loma-asunnon myynnissä

Ammattitaitoiset välittäjämme tuntevat mökkikaupan ja sen erityispiirteet. Myyntistailauksella tuomme loma-asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin, jotta saamme vapaa-ajan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.