Etusivu / Podcast / Sisustus / Bo Living -podcast: Mökit, pihat, puutarhat – näistä haaveillaan vuonna 2021
Bo Living
Sisustus

16. Jakso
Bo Living -podcast: Mökit, pihat, puutarhat – näistä haaveillaan vuonna 2021

Mökki on monen suomalaisen unelma, mutta millaisia mökkejä halutaan nyt etätyöaikaan eniten? Entä miten omaa pihaa kannattaa lähteä rakentamaan? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Valkoinen Harmaja -blogin sisustusvaikuttaja Suvi Melender-Lågland.

”Itselläkin oli se tavoitteena, että mökillä olisi vähän erilainen fiilis kuin kotona kodin sisustuksessa.” -Suvi Melender-Lågland.

Kevät kääntää katseet ulkotiloihin ja vapaa-ajan asumiseen. Miten pihasta saadaan helppohoitoinen ja viihtyisä kesäkeidas? Saija, Ronny ja Suvi pohtivat myös jaksossa, millaisilla mukavuuksia suomalainen haluaa tänä päivänä kesämökkinsä. Jakson aikana Peeta tutustuu parvekelasituksiin Lumonin kanssa sekä uuteen Bo App -palveluun.

Pohditko mökkisi myyntiä tai haaveiletko omasta vapaa-ajan asunnosta? Tutustu välityspalveluumme sekä myynnissä oleviin loma- sekä vapaa-ajan asuntoihin ja vapaa-ajan tontteihin täällä.

Suvi Melender-Lågland

Suvi on pitkän linjan sisustusvaikuttaja, joka on tuttu palkitusta, vuonna 2010 perustetusta blogistaan Valkoinen Harmaja. Tulevaisuudessa Kokkolassa asuva Suvi haaveilee   pienemmästä ykköskodista, jotta perheen kesäasunnolla  voidaan viettää vapaammin aikaa.

 

Vieraile Suvin blogissa >