Etusivu / Podcast / Kodit / Bo Living -podcast: Kotihäpeä – miksi oma koti nolottaa?
Bo Living
Kodit

10. Jakso
Bo Living -podcast: Kotihäpeä – miksi oma koti nolottaa?

Miksi oma koti aiheuttaa suomalaisissa helposti häpeää? Miten some vaikuttaa käsityksiimme kauniista kodista? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on mediapersoona Hanna Sumari.

”Tuntui, että ihmiset ajatteli, että jos ei ole tätä kulttiesinettä, tätä tähtityynyä, ei kuulu joukkoon eikä koti ole hyväksytty.” -Hanna Sumari.

Kotihäpeä on tutkimusten mukaan tuttu tunne monelle suomalaiselle. Millaiset asiat oikein synnyttävät häpeää ja miten siitä voisi päästä eroon? Saija, Ronny ja Hanna pohtivat jaksossa myös tv-ohjelmien, sisustuslehtien ja sosiaalisen median vaikutusta käsityksiimme kauniista kodista. Peeta puolestaan haastattelee rohkeaa sisustajaa, joka uskaltaa käyttää värejä. 

Kun asunto sitten päätetään myydä, meille Bo:ssa on tärkeää antaa jokaiselle kodille oma tähtihetkensä ja, että se näyttäytyy parhaimmillaan potentiaalisille ostajille. Siksi stailaamme jokaisen meille myyntiin tulevan kodin ja kokenut huippukuvaaja ottaa siitä laadukkaat kuvat. Lue lisää stailauksen merkityksestä asunnon myynnissä täältä.

Hanna Sumari

Hanna on toimittaja ja mediapersoona, joka on työnsä puolesta vieraillut suomalaiskodeissa 90-luvulta lähtien. Oma rakas kotitalo Espoossa on nykyisin myös Hannan kahden lapsenlapsen mummola.