Bo Living -podcast

10. JAKSO

Bo Living -podcast: Kotihäpeä – miksi oma koti nolottaa?

19.01.2021

Miksi oma koti aiheuttaa suomalaisissa helposti häpeää? Miten some vaikuttaa käsityksiimme kauniista kodista? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on mediapersoona Hanna Sumari.

”Tuntui, että ihmiset ajatteli, että jos ei ole tätä kulttiesinettä, tätä tähtityynyä, ei kuulu joukkoon eikä koti ole hyväksytty.” -Hanna Sumari.

Kotihäpeä on tutkimusten mukaan tuttu tunne monelle suomalaiselle. Millaiset asiat oikein synnyttävät häpeää ja miten siitä voisi päästä eroon? Saija, Ronny ja Hanna pohtivat jaksossa myös tv-ohjelmien, sisustuslehtien ja sosiaalisen median vaikutusta käsityksiimme kauniista kodista. Peeta puolestaan haastattelee rohkeaa sisustajaa, joka uskaltaa käyttää värejä. 

Kun asunto sitten päätetään myydä, meille Bo:ssa on tärkeää antaa jokaiselle kodille oma tähtihetkensä ja, että se näyttäytyy parhaimmillaan potentiaalisille ostajille. Siksi stailaamme jokaisen meille myyntiin tulevan kodin ja kokenut huippukuvaaja ottaa siitä laadukkaat kuvat. Lue lisää stailauksen merkityksestä asunnon myynnissä täältä.Hanna Sumari

Hanna on toimittaja ja mediapersoona, joka on työnsä puolesta vieraillut suomalaiskodeissa 90-luvulta lähtien. Oma rakas kotitalo Espoossa on nykyisin myös Hannan kahden lapsenlapsen mummola.


Palaa pääsivulleLue lisää:

Miksi stailata asunto myyntikuviin?

Meille on aina ollut tärkeää, että jokainen meille myyntiin tuleva koti näyttäytyy parhaimmillaan potentiaalisille ostajille. Siksi jokainen...
Lue lisää >

This is how we Bo it: Stailaajien matkassa

Myytävien asuntojen stailaaminen on iso ja tärkeä osa Bo:ta, sekä aiheena meille erityisen rakas. Jokaisesta Bo:n kaupungista...
Lue lisää >

Ansaitulla arvokkuudella

Asunnon arvoa korostava myyntikalustus, laadukkaat myyntikuvat ja välittäjän laajat verkostot korostuvat arvoasuntojen myynnissä.
Lue lisää >