Etusivu / Podcast / Kodit / Bo Living -podcast: Vauva tulossa – milloin isompi koti?
Bo Living
Kodit

6. Jakso
Bo Living -podcast: Vauva tulossa – milloin isompi koti?

Miten perheenlisäykseen tulisi varautua? Pitääkö vauva huomioida kodin sisustuksessa? Entä mitä kotiin kannattaa hankkia ennen synnärille lähtöä? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Tuplakääk-podcastin host ja Musla-sivustolta tuttu Kirsikka Simberg.

”Meille sopi sellainen taktiikka, että tavallaan katsottiin, millainen tyyppi sieltä tulee ja sit reagoidaan siihen.” -Kirsikka Simberg.

Lapsen saaminen on monelle yksi suurimpia elämänmuutoksia ja vaikuttaa monella tavalla myös asumiseen. Tulevien vanhempien mielessä pyörii useita kysymyksiä vauvan oman huoneen sisustuksesta ja tavarahankinnoista aina kodin lapsiturvallisuuteen. Saija, Ronny ja Kirsikka pohtivat lisäksi sitä, milloin lapsiperheen on syytä muuttaa ja ostaa esimerkiksi isompi asunto.

Toteutamme vuosittain suomalaisten lapsiperheiden asumisen haaveita ja tiedämme, mistä he unelmoivat. Lue lisää blogimme puolelta!

Kirsikka Simberg

Kirsikka on Helsingin Töölössä asuva stylisti, pienen lapsen äiti ja tuttu mm. Tuplakääk ja Hei Baby Podcastien hostina. Hänen kolmihenkinen perheensä viettää usein vapaa-aikaansa omalla mökillä Kemiönsaaressa ja erityisesti puutarhanhoito on lähellä Kirsikan sydäntä.

 

Seuraa Kirsikkaa Instagramissa >