Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Tervetuloa Bo Homes pop up –kotiin

Remontoimme kerrostaloasunnon uuteen uskoon Bo:n tyylillä ja ammattitaidolla. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu sisustusta myöten ja kokonaisuus tulee muodostamaan ainutlaatuisen asumiskokemuksen – sinut on kutsuttu mukaan!

Lue lisää

Bo Living -podcast

Suomen suosituin asumisen podcast on taas täällä. Toisen tuotantokauden jaksot kuunneltavissa Spotifyssa, Suplassa ja Apple Podcast -palvelussa. Uusi jakso joka tiistai!

Kuuntele

Luotsilinnan arvohuoneistot

Tutustu Asunto Oy Helsingin Luotsilinnan upeisiin ja ainutlaatuisiin arvohuoneistoihin. Huoneistot sijaitsevat Katajanokalla, Helsingin parhaalla paikalla, merellisessä ympäristössä Kauppatorin ja huvivenesataman läheisyydessä.

Lue lisää

Turvallista asuntokauppaa Bo:n kanssa

Koronatilanne mietityttää juuri nyt monia asunnon myyjiä ja ostajia. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja haluamme omalla toiminnallamme ehkäistä viruksen leviämistä.

Lue lisää