Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Bo valloittaa Levin

Laajennamme toimintaamme Lapin tunturimaisemiin Leville. Tarjoamme jatkossa huippuosaamistamme loma-asuntojen myyntiin entistä laajemmin myös pohjoisessa.

Lue lisää

Bo saapuu Ylläkselle

Laajennamme toimintaamme Ylläksen tunturimaisemiin Lappiin. Tarjoamme jatkossa huippuosaamistamme loma-asuntojen myyntiin entistä laajemmin myös pohjoisessa.

Lue lisää

Etsimme pääkaupunkiseudulle LKV-assistenttia

Tulisitko työskentelemään välitysalan timanttisimpien ammattilaisten ja inspiroivimman brändin parissa? Nyt tarvitsemme välittäjien tueksi vahvan ammattilaisen, joka hoitaa tarvittavat asiakirjatyöt ja tarkastukset rautaisella osaamisella.

Lue lisää

Yli 170 huippuvälittäjää palveluksessasi

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea.


Remppa vai muutto Suomi

Sinun upea kotisi voi olla yhden perheen suurin unelma. Jos harkitset asuntosi myyntiä, ota yhteyttä niin kerromme lisää sekä ohjelmasta että tavastamme myydä asuntosi tehokkaasti ja tyylillä.

Lue lisää