Bostads Ab Marinstaben i Helsingfors

Bostads Ab Marinstaben i Helsingfors.

Ainutlaatuinen tilaisuus tulla osaksi Katajanokan historiaa. Laivastokadun upeat ja ainutlaatuiset arvohuoneistot sijaitsevat Helsingin parhaalla paikalla, merellisessä ympäristössä Katajanokan Kasinon, Kauppatorin ja huvivenesataman läheisyydessä Katajanokalla.

Kauniissa kodeissa käytännöllisyys ja arjen sujuvuus ovat suunnittelun kulmakiviä, ja tehokkaissa pohjaratkaisuissa jokainen neliö on hyötykäytössä. Asunto A 6 on tyylikäs yksiö parvekkeella, jossa isot ikkunat valaisevat tilan ja suuri parvi tuo lisätilaa noin 10m2. Kompaktissa kodissa on saatu pieneen tilaan kaikki tarvittava; hyvin varusteltu mittatilaus keittiö, vaatehuone, säilytystilaa ja tilava kylpyhuone. Huoneiston ovet ovat puusepän tekemiä ja ikkunat puusepän käsityönä entisöityjä.

Rakennus valmistui 1800-luvun lopulla ja oli valmistuessaan osa Viaporin sotasatamaa. Venäjän vallan aikana Laivastokatu 20 palveli ainakin satamahallinnon rakennuksena. Suomen itsenäistyttyä sinne muutti Merivoimien esikunta, ja vuodesta 1983 vuoteen 2016 siellä toimi Suomenlahden merivartioston esikunta. Yksinkertaistettua uusrenessanssityyliä edustavassa rakennuksessa on kolme maanpäällistä kerrosta ja osittainen kellari.

Rakennuksen täydellinen saneeraus on valmis. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat luovat huoneistoille arvokkaat puitteet ja viihtyisän tunnelman. Rakennuksen sisätiloissa tulee säilymään upeita yksityiskohtia muun muassa alkuperäisiä ovia, ikkunoita, katon ja seinien yläosien koristeluja. Kellaritiloissa on huoneistokohtaiset varastot sekä suuri moderni saunaosasto.

Koko tekniikka ollaan kauttaaltaan uusittu viemäreistä lämmitykseen saakka. Saneerauksen vuoksi remontteja ei ole odotettavissa ja asukkaiden vastike tulee olemaan maltillinen.

Tämä upea huoneisto on muuttovalmis.

Näin harvinaislaatuisia arvoasuntoja ei ole markkinoilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Jesper Rautiainen
Bo LKV, Partner
045 663 92 93
jesper.rautiainen@bo.fiMyytävät kohteet

 • A 6

  1h+k+parvi+vaatehuone

  31 m2

  2

  278 635 €

  398 000 €

  Myynnissä Tutustu
 • A 3

  1h+k+parvi+vaatehuone

  31 m2

  1

  300 520 €

  415 000 €

  Myynnissä Tutustu
 • A 4

  3h+k+sauna+autopaikka

  92 m2

  1

  890 928 €

  1 242 000 €

  Myynnissä Tutustu