Asunto Oy Helsingin Hellikki

Asunto Oy Helsingin Hellikki – Valmistunut

KESÄETU ASUNNON OSTAJALLE:
Tarjoamme Hellikin viimeisiin koteihin nyt huikeat uuden kodin ostajan edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10 % alennuksen, ja lisäksi rakennuttaja maksaa puolestasi 12 kuukauden hoito- ja rahoitusvastikkeet.
Edut ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia upea koti ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston vierestä. Hellikki on Helsingin kaupungin Hitas-uudiskohde, joka tarjoaa kodin rauhallisella ja turvallisella alueella vehreiden puistojen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Asunto Oy Helsingin Hellikki on suunniteltu huomioiden erilaiset asukkaiden elämäntilanteet. Tarjoamme isompia koteja, jotka sopivat mainiosti lapsiperheille, sekä erikokoisia asuntoja pariskunnille, pienemmille lapsiperheille ja ensiasunnon ostajille. Haluamme, että jokainen koti Hellikissä on viihtyisä ja kaunis, joten olemme valinneet huolella laadukkaat pintamateriaalit.

Hellikin monipuoliset yhteiset tilat takaavat asumisen mukavuuden. Taloyhtiössä on väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, talopesula kuivaushuoneineen sekä viihtyisä talosauna. Asukkaiden käytössä on myös monitoimitila, jossa voi järjestää erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia.
Savuttomassa taloyhtiössä on hissi, joka helpottaa liikkumista ja tekee arjen sujumisesta vaivatonta. Asukkaiden käytettävissä on myös laajakaistayhteys ja kaapeli-TV, jotta voit nauttia viihteestä ja pysyä yhteydessä maailmaan.
Asunto Oy Helsingin Hellikin energiatehokkuuteen on panostettu. Taloyhtiö on suunniteltu energialuokkaan A2018, mikä tarkoittaa maltillisempia energiakustannuksia ja ympäristöystävällisyyttä. Lisäksi kiinteistön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ja vähentävät yhteisiä sähkönkulutuskustannuksia.
Hellikin naapuritalojen kanssa jaettu yhteinen piha-alue on erityisen upea ja viihtyisä. Se on suunniteltu asukkaiden tarpeita ajatellen ja tarjoaa tilaa leikkiä, rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Lisäksi taloyhtiön alimmasta kerroksesta löytyy yksi liiketila.

RS-pankkina toimii Aktia Pankki Oyj.

Hitasehdot/hakuaika ja arvonta:
Hellikin kaikki kodit ovat vapaarahoitteisia Hitas-omistusasuntoja.
Asunto Oy Helsingin Hellikki on osa Hitas-järjestelmää. Hitas-yhtiön asunnot ovat siis hintasäänneltyjä kaupungin toimesta, mikä takaa niiden kohtuuhintaisuuden. Myyntihinnalla on tarkasti valvottu yläraja, jotta asunnot sopivat eri elämäntilanteissa oleville ostajille.
Hakuajan puitteissa Asunto Oy Helsingin Hellikissä järjestettiin arvonta, jossa määriteltiin asuntojen osto-oikeuden järjestys hakijoiden kesken. Arvonnassa lapsiperheillä oli etusija kolmen huoneen ja sitä suurempiin perheasuntoihin. Arvontaan osallistuvien tuli olla täysi-ikäisiä ja oikeustoimikelpoisia luonnollisia henkilöitä.
Mikäli uuden Hitas-asunnon ostajataloudessa on jo omistettuna Hitas-asunto, se tulee myydä talouden ulkopuoliselle henkilölle ennen uuden Hitas-asunnon valmistumista. Tämä varmistaa, että Hitas-asuntoja on saatavilla mahdollisimman monelle asunnon tarvitsijalle.
Vapautuneet asunnot ovat tulleet julkiseen myyntiin kohdesivustoille kuten Oikotie ja Etuovi. Seuraa tilannetta ja tartu tilaisuuteen, jos unelmiesi koti on saatavilla!
Lisätietoja Hitas-järjestelmästä löydät Helsingin kaupungin verkkosivuilta hel.fi/hitas.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja olla osa Asunto Oy Helsingin Hellikin ainutlaatuista yhteisöä!

Lisätiedot kohteesta ja tiedustelut vapaista asunnoista ja monimuotoisista pohjaratkaisuista saat välittäjiltä:

Niko Karhu | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fi

Tai

Maarit Niemelä | 040 166 0248 | maarit@bo.fiMyytävät kohteet

 • A3

  1h+kt

  34 m2

  1

  68 545 €

  224 500 €

  Myynnissä Tutustu
 • A20

  1h+kt

  34 m2

  4

  73 148 €

  239 500 €

  Myynnissä Tutustu
 • A33

  3h+kt

  82 m2

  6

  146 672 €

  480 500 €

  Myynnissä Tutustu