Etusivu / Blogi / Reseptit / Ihanat Runebergin tortut -resepti Bo Living Reseptit 2.2.2020 Ihanat Runebergin tortut -resepti Helmikuussa alussa herkutellaan ihanilla Runebergin tortuilla. Klassinen leivos syntyy vaivattomasti kun paistamisessa hyödyntää muffinivuokaa. Lopuksi Runebergin torttu viimeistellään tietysti vadelmahillolla sekä tomusokerikuorrutteella. Tällä helpolla reseptillä onnistut! Muotoilija Eeva Takkusen loihtimat kauniit perinneleivokset katosivat nopeasti parempiin suihin Bo LKV Oulun toimistolla. Nappaa alta Eevan helppo ja herkullinen Runebergin torttu -resepti! Runebergin tortut -resepti 200 g voita2 dl sokeria0,5 dl fariinisokeria2 munaa100 g mantelirouhetta3 dl korppujauhoja2 dl venhäjauhoja1 tl leivinjauhetta0,5 tl vaniljasokeria Ohje: Sekoita pehmeä voi ja sokerit. Lisää kananmunat. Sekoita kuivat aineet erikseen ja lisää taikinaan. Annostele taikina esimerkiksi muffinivuokiin. Parhaimpaan lopputulokseen pääset kun jätät tortut melko mataliksi. Paista 200 asteessa 15-25 minuuttia. Valmiit tortut kostutetaan oman maun mukaan vedellä tai maidolla, johon voit halutessasi lisätä tilkan rommiesanssia tai mantelilikööriä. Koriste vadelmahillolla ja tomusokerikuorrutteella. Mitä kovempi tomusokerikuorrute on, sen paremmin se pysyy valumatta.) Kauneimman renkaan saa lusikoimalla tomusokerikuorrutteen muovipussiin, johon leikataan pieni reikä päähän. Lisää kokkaus-, sisustus- ja lifestyleinspiraatiota blogissamme: BLOGIIN