Etusivu / Blogi / Sisustus / Tervetuloa Villa Pintaan!
Bo Living
Sisustus

Tervetuloa Villa Pintaan!

Naantalin asuntomessujen kohde Villa Pinta kalustettiin Bo:n asiakasetutuotteilla. Näyttävän talon tunnelma luo saumattoman yhteyden ympäröivään luontoon.

Paljon tilaa oleiluun 

Villa Pinta on Naantalin asuntomessujen suurimpia kohteita, sillä sen kerrospinta-alaa on 301 neliötä ja asuinneliöitä 182. Talossa on tiloja mukavaan oleskeluun ja olohuoneen lisäksi sieltä löytyy niin valoisa viherhuone kuin tunnelmallinen takkahuone. Kesällä lisäneliöitä tuovat näyttävät terassialueet, joita on reippaasti yli sata neliötä. Makuuhuoneita on neljä, joista kolme sijaitsee alakerrassa ja ilta-auringossa kylpevä päämakuuhuone yläkerrassa. 

Näyttävät raakapinnat, kuten sisäseinien ja -kattojen käsikipsilaasti, alakerran betonilattia sekä yläkerran hiottu ja lakattu kipsivalulattia, ovat kodin erikoisuus. Edulliset pintamateriaalit osoittautuivatkin erittäin viisaiksi ratkaisuksi rakennusmateriaalien hintojen nousun myötä.  

Oman kodin rakentaminen asuntomessualueelle on ollut talon rakennuttajalle, Kati Jensenille pitkäaikainen unelma, joka nyt toteutuu. ”Olen kiertänyt messuja yli 10 vuoden ajan, haaveillut ja hakenut inspiraatiota sisustamiseen sekä tilankäyttöön”, hän toteaa. 

LUE LISÄÄ: Asuntomessujen Villa Pinta on Katin toteutunut unelma. 

Sisustus syntyi yhteistyöllä

Kati teki pintojen sekä kiinteiden kalusteiden valinnat vahvalla intuitiolla, ilman tarkkoja ennakkosuunnitelmia. Kalustus suunniteltiin Bo:n sisustustiimin kanssa ja valinnoissa suosittiin aikaa kestävää muotoilua. Selkeät linjat ja luonnolliset sävyt tasapainottavat tunnelmaa ja kestävät helpoiten yllättäviäkin ratkaisuja.

Boheemit rottinkivalaisimet sekä messingin sävyiset seinä- ja spottivalaisimet ovat asukkaan itse hankkimia. ”Kodin sisustajana olen more-is-more -henkinen ja inspiroidun eri tyyleistä. On tosi hieno nähdä, miten hyvin Bo:n valinnat sopivat omiin mieltymyksiini”, kertoo Kati. 

Villa Pintan maanläheisten ja rouheiden kivipintojen vastapariksi sisustukseen valittiin lämmintä tammea, messinkisiä yksityiskohtia ja pehmeitä luonnonmateriaaleja. Kokonaisuus keskustelee saumattomasti suurista ikkunoista avautuvan metsämaiseman kanssa.

Asiakaseduilla säästöä sisustuksesta

Messukodin kalusteiksi valittiin pääasiallisesti Bo:n ainutlaatuisien asiakasetukumppanien tuotteita. Yli 20 kumppaniyrityksen valikoimista löytyy laadukkaita tuotteita ja materiaaleja uuden kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan. Eduista pääsevät nauttimaan kaikki Bo:n myyjä- ja ostaja-asiakkaat. Etujen avulla uuden kodin hankinnoista on mahdollista säästää jopa tuhansia euroja. Messuilla ovat mukana .Tebian, Adea, Boknäs, Finnish Design Shop, HEIROL, InnoluxInterface, Lundia, MomonoRoots Living, Tempur Brand Store sekä VM Carpet

”Asiakasetujen käyttö on kasvanut vuosi vuodelta, ja siitä ovat hyötyneet asiakkaamme sekä yritysyhteistyökumppanimme. Villa Pintaan suunnittelemamme kalustus on hyvä esimerkki siitä, miten näyttävä ja aikaa kestävä sisustus etukumppaneittemme tuotteilla pystytään toteuttamaan”, kertoo Bo:n markkinointijohtaja Hannele Berglund.

Messujen ajan Villa Pintassa (kohde 13) pääsee tapaamaan myös Bo:n ammattilaisia ja keskustelemaan asumisesta sekä asuntokaupasta. Tervetuloa Naantaliin 15.7.-14.8.2022! 

Teksti: Saila Kurki
Kuvat: Juuso Soininen ja Janina Pietilä