Bo Loves Marbella

Astetta lähempänä aurinkoa ja Välimeren lempeää ilmastoa – maaliskuusta alkaen palvelemme unelmiensa etsijöitä myös Marbellassa Espanjassa.

this is where the story begins.

Haluatko asua auringonpaisteessa, meren äärellä ja nauttia rennosta elämäntyylistä? Bo tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa nämä unelmat Espanjassa. Etätyön yleistyminen on tehnyt ulkomailla asumisesta entistä helpompaa myös työssäkäyville suomalaisille.

Uusi koti Marbellassa

Bo:n tarina alkoi Turusta ja on vienyt meidät jo Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin sekä lomakohteisiin kuten Levi, Ylläs ja Hanko. Nyt avaamme uuden luvun tarinassamme laajentamalla toimintaamme ensimmäiseen kansainväliseen toimistoomme Marbellaan, jonka upeaan ympäristöön kuuluvat huvila-alueet, golfkentät ja monipuoliset palvelut. Läheisessä Fuengirolassa sijaitsee maailman suurin suomalaisyhteisö Suomen ulkopuolella. Andalusian alue, johon kuuluvat myös muun muassa kaupungit Sevilla, Cadiz, Cordoba ja Granada, tarjoaa rikkaita kulttuurielämyksiä ja historiaa.

Ainutlaatuinen palvelu ja huipputiimi 

Bo tuo Espanjan laadukkaat loma-asunnot sekä etätyöskentelyyn sopivat kodit suomalaisten helposti saataville. Kasvumme Suomessa on perustunut vahvaan konseptiin ja erottuvaan brändiin, joista halutaan pitää kiinni myös uudessa markkinassa. Toimistoa käynnistämään lähtee Remppa vai Muutto -ohjelmasta tutuksi tullut kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay. Tavoitteena on rakentaa huippuosaajien välitystiimi Marbellaan, joka palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko alueella. Vahva taustavoima toiminnan suunnittelussa tulee olemaan Timo Maunula, jolla on Suomen lisäksi mittava kokemus premium-asuntojen kaupasta Marbellassa.

Tervetuloa mukaan uuden tarinan alkuun

Järjestämme lähiaikoina Suomessa infotilaisuuksia ja webinaareja kaikille Espanjan asuntomarkkinoista kiinnostuneille. Ole meihin yhteydessä ja tilaa uutiskirjeemme, jos haluat tietää lisää palvelustamme.

Bo Homes & Villas Marbella

Anne Ramsay

anne.ramsay@bo.fi

040 585 3081

Timo Maunula

timo@bo-homes.es

+34 6562566 26

OTA YHTEYTTÄ