Anna-Kaisa Viljanmaa

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
JYVäSKYLä
045 182 9525 | anna-kaisa@bo.fiAnna-Kaisa on monipuolisen taustansa vuoksi rautainen ja tehokas myyjä. Hän osaa kohdata erilaiset ihmiset aidosti: työ on suurimmalta osin ihmisten kanssa toimimista ja perustuu luottamukseen. Anna-Kaisa on laajan työkokemuksen lisäksi asunut ympäri Suomea hyvin erilaisissa asumismuodoissa, ja se auttaa valtavasti välitystyössä. Hän ymmärtää mitä myy, ja mitä ihmiset etsivät uudelta kodiltaan. Opettajan ja insinöörin pätevyys siivittävät Anna-Kaisan tehokkaaseen välitystyöhön, jossa jokainen kivi käännetään parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.

Vapaa-aika menee omien nuorten kilpaurheilun ja mökkeilyn lomassa. Luonnossa kalastetaan, sienestetään, hiihdetään ja retkeillään perheen parissa, että taas jaksaa vaativassa, mutta todella antoisassa työssä.
”Tämä oli juuri sellaista palvelua mitä minä, seitsemänkymppinen leskivaimo, joka ei ole täysin kotonaan digimaailmassa ja sähköisten palvelujen kanssa, tarvitsi. Tosin oli kohdekin mielestäni melkoinen löytö, mutta välittäjän toiminta sopi niin hyvin minulle, että heti ensimmäisellä tapaamisella tiesin, että tästä tulee jotakin. Anna-Kaisa on rauhallinen, asiallinen, ei turhan ärhäkkä. Vastaili kysymyksiin, antoi tietoa ja neuvoi aina kun pyysin. Viestittely sujui hyvin niin puhelimitse kuin sähköpostienkin kautta.”

– myyjä

”Ammattimainen ote näkyi välittäjän osalta kaikessa toiminnassa. Arvostan tätä suuresti.”

– Annukka Thilman

”Välittäjä hoiti hommansa hyvin huomioiden meidät asiakkaana eräällä tapaa yksilöinä. En kokenut olevani yksi osana isoa massaa, vaan välittäjä todellakin kuunteli toiveita yms. ymmärtäen eri tilanteet. Yhteistyö oli mielestäni erittäin sujuvaa. Suuret kiitokset Anna-Kaisalle!”

”Anna-Kaisa hoiti hienosti hommansa. Erittäin miellyttävää oli tehdä yhteistyötä, ja hän osasi kuunnella toiveitamme sekä toteuttaa niitä. Talo myyty ja ei voisi tyytyväisempi olla! Kiitos.”

– myyjä

”Välittäjä oli aktiivinen ja vastaili kysymyksiin vuorokauden ympäri. Yhteydenpito oli nopeaa ja ystävällistä.”

”Kaikki sujui erittäin mallikkaasti, vaikka markkinat ovat tällä hetkellä todella huonot!”

”Minun piti saada asunto ostettua ja päästä muuttamaan nopealla aikataululla. Tämä toteutui, koska kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat hoituivat Anna-Kaisalta viivytyksettä.”

– ostaja

”Kaikki sujui loistavasti – kiitos!”

”Kaikki sujui nopeasti, hyvästi ja selkeästi. Vähäisetkin reklamaatiot käsiteltiin nopeasti ammattitaidolla.”

– Aapo Hurttia

”Asiat välittäjän kanssa sujuivat erinomaisesti – hän vastasi kysymyksiin todella nopeasti ja selvitti asiat, joihin ei vastausta tiennyt. Anna-Kaisa on todella ammattitaitoinen ja tehokas!”

– Sanna Toivo

Myytävät kohteet

Niittytie 10

Lohikoski, Jyväskylä rivitalo 1983
75 m2 162 000 € 3h, k, s

Mustalahdentie 50

Käräjäniemi, Konnevesi vapaa-ajan tontti

60 000 €

Kuukanranta 1

Kirkonkylä, Uurainen kerrostalo 2013
57 m2 129 000 € 2h,k,s,lasitettu parveke

Kuusitie 10

Jokihaara, Uurainen omakotitalo 1992
120 m2 239 000 € 4h, k, s

Pilketie 3

Halkokangas 2, Petäjävesi omakotitalo 2011
171 m2 279 000 € 5h,k,s,khh,autotalli

Myllytaipaleentie 98

Eväjärvi, Jämsä omakotitalo 2006
76,5 m2 215 000 € 3h, parvi, tupakeittiö, parveke ja terassi

Rinnetie 2

Kirkonkylä, Uurainen kerrostalo 1978
75 m2 39 500 € 3h,k,kph,parveke