Anna-Kaisa Viljanmaa

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
JYVäSKYLä
045 182 9525 | anna-kaisa@bo.fiVaraa arviokäynti kalenteristani

Anna-Kaisa on monipuolisen taustansa vuoksi rautainen ja tehokas myyjä. Hän osaa kohdata erilaiset ihmiset aidosti: työ on suurimmalta osin ihmisten kanssa toimimista ja perustuu luottamukseen. Anna-Kaisa on laajan työkokemuksen lisäksi asunut ympäri Suomea hyvin erilaisissa asumismuodoissa, ja se auttaa valtavasti välitystyössä. Hän ymmärtää mitä myy, ja mitä ihmiset etsivät uudelta kodiltaan. Opettajan ja insinöörin pätevyys siivittävät Anna-Kaisan tehokkaaseen välitystyöhön, jossa jokainen kivi käännetään parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.

Vapaa-aika menee omien nuorten kilpaurheilun ja mökkeilyn lomassa. Luonnossa kalastetaan, sienestetään, hiihdetään ja retkeillään perheen parissa, että taas jaksaa vaativassa, mutta todella antoisassa työssä.
”Tämä oli juuri sellaista palvelua mitä minä, seitsemänkymppinen leskivaimo, joka ei ole täysin kotonaan digimaailmassa ja sähköisten palvelujen kanssa, tarvitsi. Tosin oli kohdekin mielestäni melkoinen löytö, mutta välittäjän toiminta sopi niin hyvin minulle, että heti ensimmäisellä tapaamisella tiesin, että tästä tulee jotakin. Anna-Kaisa on rauhallinen, asiallinen, ei turhan ärhäkkä. Vastaili kysymyksiin, antoi tietoa ja neuvoi aina kun pyysin. Viestittely sujui hyvin niin puhelimitse kuin sähköpostienkin kautta.”

– myyjä

”Ammattimainen ote näkyi välittäjän osalta kaikessa toiminnassa. Arvostan tätä suuresti.”

– Annukka Thilman

”Välittäjä hoiti hommansa hyvin huomioiden meidät asiakkaana eräällä tapaa yksilöinä. En kokenut olevani yksi osana isoa massaa, vaan välittäjä todellakin kuunteli toiveita yms. ymmärtäen eri tilanteet. Yhteistyö oli mielestäni erittäin sujuvaa. Suuret kiitokset Anna-Kaisalle!”

”Anna-Kaisa hoiti hienosti hommansa. Erittäin miellyttävää oli tehdä yhteistyötä, ja hän osasi kuunnella toiveitamme sekä toteuttaa niitä. Talo myyty ja ei voisi tyytyväisempi olla! Kiitos.”

– myyjä

”Välittäjä oli aktiivinen ja vastaili kysymyksiin vuorokauden ympäri. Yhteydenpito oli nopeaa ja ystävällistä.”

”Kaikki sujui erittäin mallikkaasti, vaikka markkinat ovat tällä hetkellä todella huonot!”

”Minun piti saada asunto ostettua ja päästä muuttamaan nopealla aikataululla. Tämä toteutui, koska kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat hoituivat Anna-Kaisalta viivytyksettä.”

– ostaja

”Kaikki sujui loistavasti – kiitos!”

”Kaikki sujui nopeasti, hyvästi ja selkeästi. Vähäisetkin reklamaatiot käsiteltiin nopeasti ammattitaidolla.”

– Aapo Hurttia

”Asiat välittäjän kanssa sujuivat erinomaisesti – hän vastasi kysymyksiin todella nopeasti ja selvitti asiat, joihin ei vastausta tiennyt. Anna-Kaisa on todella ammattitaitoinen ja tehokas!”

– Sanna Toivo

”Välittäjä oli erittäin ystävällinen, mukava ja ammattitaitoinen. Hän osasi kohdella ensiasuntoa etsiviä tumpeloita ammattitaidolla; vastata kärsivällisesti tyhmiinkin kysymyksiin ja selvittää puolestamme lukuisia yksityiskohtia asunnon myyjiltä. Kun ensimmäinen mieleisemme talo myytiin nenämme edestä, kyseisen kohteen välittäjä piti meidät ja toiveemme kodista mielessään, ja oli meihin yhteydessä kun sopiva kohde tuli myyntiin Bo:lle. Tuntui, että välittäjä todellakin oli ymmärtänyt hyvin, millaista kotia olimme etsimässä.”

– ostaja

”Kaikki sujui yhtä jouheasti ja sulavasti kuin odotti. Välillä haastavien aikataulujen puitteissa hommat saatiin hyvin hoidettua ja nopeasti. Kaikkeen sai ensiostajana vastauksia nopeasti, joka helpotti omaa selvitystyötä ja sai keskittyä muihin asioihin.”

– ostaja

”Anna-Kaisan kanssa kaikki sujui vaivattomasti, ja hänen ote oli ammattimainen heti alusta asti.”

”Kaikki oli sujuvaa kaikilta osin. Arvostan suuresti, että homma hoitui virtuaalisesti ja digitaalisesti. Kiitos!”

”Kaikki sujui sovitusti. Välittäjän aito kiinnostus näkyi heti ensi käynnistä alkaen. Loistava ammattitaito kotimme myymiseksi oli meille ensiarvoisen tärkeä asia. Mutkatonta, avointa ja lämminhenkistä palvelua. Kiitos Anna-Kaisa! Erittäin hyvä kokonaisuus valokuvaajaa ja stailaajaa myöten.”

”Olimme tosi tyytyväisiä Anna-Kaisan kanssa toimimiseen! Saimme hyvin tietoa aina näyttöjen jälkeen asiakkaiden kommenteista ym. – yhteydenpito muutenkin oli meille sopivaa ja riittävää, saimme tukea ja vahvistusta omille ajatuksillemme, myös silloin kun usko meinasi loppua sopivan ostajan löytämiseksi, niin saimme tsemppausta.”

”Anna-Kaisa on erittäin ammattitaitoinen ja taitava välittäjä. Saa asunnon ostajat ja myyjät molemmat hyvin tyytyväisiksi.”

– Pertti Lohi

”Välittäjä oli ammattitaitoinen ja suora yhteistyössään meihin. Ei liiallista myyntipuhetta vaan suoraa rehellistä asiaa, jota arvostan kovasti. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, vaikka aikataulu oli tiukka.”

”Asunnon myyntimme eteni alusta lähtien erittäin ripeästi: yhteydenotto, myyntisopimus, kuvaukset, esitteen teko, asunnon esittely ja lopuksi itse pääasia, eli asunnon myynti. Ja vielä kun asunnosta saatu hinta ylitti odotukset, ei voi olla kun tyytyväinen välittäjän ja Bo:n tiimin toimintaan. Tiesimme, että välityspalkkio Bo:lla ei ole alan edullisempia, mutta onnistuneen lopputuloksen kannalta se kannatti maksaa.”

”Välittäjä oli mukava, ammattitaitoinen ja hoiti asiat mielestäni hyvin. Oli helppoa olla ostajana, ja luotin, että asiat hoidetaan asianmukaisesti.”

”Suht nuorina ensiasunnon ostajina meille tuli tunne että meistä välitetään ja meitä pidetään yhtä arvokkaina ostajina kuin muitakin. Välittäjä kertoi selkeästi ja ymmärrettävästi talokaupan eri vaiheista ja piti huolen, että saamme kaiken tarvittavan tiedon ja ymmärrämme sen. Välittäjä myös neuvoi miten kannattaa menetellä esim. lainaa hakiessa ja miten prosessi etenee. Vaikka alkuun ajattelimme, että talon osto on vaikea ja monimutkainen juttu, niin ammattitaitoisen välittäjän kanssa se muuttui todella helpoksi ja nyt meillä on talo!”

”Päädyimme pyytämään Bo:n edustajan tuttavamme suosituksesta. Yritys on myös sosiaalisen median kautta tuttu. Olimme käyttäneet talollamme myös muiden yritysten edustajia, ja se ero oli Bo:n ja muiden välillä, että te ette vähätelleet taloamme millään lailla sen kunnon taikka sijainnin perusteella. Päinvastoin, olo oli alusta lähtien luottavainen, että talo menee kaupaksi ja myyntiaika olikin huomattavasti lyhyempi mitä osaisimme odottaa – kaikkinensa noin 2 kk. Kaikki oli avointa ja rehellistä. Mikäli joskus vielä taloani myyn, valinta on Bo LKV. Kiitos!”

– Mikko Lindgren

”Välittäjä teki hienon työn mm. hintaneuvotteluiden osalta ja myös vinkkasi pankkeja, mihin laittaa tarjouspyyntöjä lainoista. Osasi käsitellä hyvin myyjinä iäkkäitä ihmisiä ja myös ostajina meitä nuoria. Aivan mieletön kiitos – meidän unelmamme toteutui!”

– Juulia Kara

”Erittäin iso kiitos välittäjälle. Matka oli pitkä ja mutkikas, mutta saatiin kuin saatiinkin asunto myytyä. Pitkää kärsivällisyyttä on välittäjä tarvinut. Ei kuitenkaan tuonut ikinä ilmi että ärsyttäisi. Me jo mietittiin kauan välittäjä jaksaa asuntoa myydä, kun ei tunnu menevän kaupaksi. Onneksi välittäjä ei antanut periksi ja loi meihinkin uskoa. Yhteydenpito oli helppoa ja toimivaa. Aina sai kiinni jos tarvitsi, ja hän osasi vastata kiperiinkin kysymyksiin. Mahtava kokemus, otan suoraan kyllä välittäjän seuraavankin kerran jos asuntoa tarvitsee myydä.”

”Välittäjä hoiti homman hyvin ja ammattitaitoisesti. Asunto meni kaupaksi nopeasti ja välittäjä piti minua hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan, ja selitti kaikki jutut riittävän selkeästi että ensiasunnon myyjänä ymmärsin mitä tapahtuu. Kauppahinta oli myös 10 000 e korkeampi mitä muut välittäjät arvioivat asunnosta saavan! Tästä ei voi kuin nostaa hattua.”

– Antti Soittila

”Nopea prosessi. Ekalta näyttöpäivältä saatiin yli pyyntihinnan tarjous. Välittäjä kuitenkin tunnisti seuraavan päivän sovitussa näytössä potentiaalin ja hoiti lisää näyttöjä. Näin hän pystyi luomaan kilpailutilanteen, jolloin kauppahinta nousi entisestään. Hyvä meille. Todella tyytyväisiä ollaan! Kiitos välittäjälle, että ei lopettanut työtä ensimmäiseen mahdollisuuteen, vaan katsoi kaikki mahdollisuudet ja palveli hyvin loppuun asti.”

”Näyttö sujui hienosti sovitun aikataulun mukaisesti lauantaina. Teimme tarjouksen ja vastatarjouksenkin lauantai-iltana, jotka välittäjänä toiminut Anna-Kaisa hoiti nopeasti vaikka olikin lauantai-ilta. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli sujuvaa, ja kun jo näytössä tuli puhe mahdollisista kodinkoneiden ynnä muiden ostoista, niin myyjän yhteystietojen saanti tältä osin sujui myös hienosti. Kaupat saatiin syntymään nopeasti kiireellisen aikataulun puitteissa.”

”Asunnon ostaminen sujui nopeasti, ja välittäjä oli tavoitettavissa lähes kellonajasta riippumatta. Välittäjä antoi ohjeita ja neuvoja ensiasunnon ostajille. Välittäjän toimista tuli tunne, että hän on myös ostajien asialla.”

”Talokauppa sujui kokonaisuudessaan hyvin, ja korona-ajan haasteista huolimatta ketterästi. Talo meni lopulta kaupan realistiseen hintaan ja aikataulullisestikin suhteellisen nopeasti.”

– Tomi Viirelä

”Kaikki sujui hyvin ja mutkattomasti. Saimme aina nopeasti vastaukset ja yhteydenpito hoitui Whattsapin välityksellä sujuvasti. Saimme myös joustoa ja tarpeeksi aikaa vastatarjouksen hyväksymiseen.”

”Erinomaisia kuvia. Yksi asia mikä nousi esiin kaupanteon jälkeen yhden potentiaalisen ostajaehdokkaan kanssa, joka ei ollut tullut katsomaan asuntoa kuvista johtuen, oli kuva joka oli otettu olohuoneen ikkunasta pihalle päin. Tuossa kuvassa naapuriasunto näkyi olevan häiritsevän lähellä. Toki kuvat pitää olla realistisia, mutta tässä tapauksessa muutoin potentiaalinen ostajaehdokas oli jättänyt tulematta näyttöön sen kuvan perusteella.”Myytäviä kohteita

Minna Canthin Katu 22

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1939
68,5 m2 169 000 € 2h,k,halli,kph

Puolukkakuja 7

Varikko, Jyväskylä kerrostalo 1987
68 m2 75 000 € 3h,k,kph,lasitettu parveke

Rautialantie 247

Rautiala, Petäjävesi mökki tai huvila 1966
26 m2 159 000 € tupakeittiö, makuuparvi, nukkuma-aitta, sauna ja pukuhuone, varastot ja ulkohuussi

Viitaniementie 22

Viitaniemi, Jyväskylä kerrostalo 1962
40,5 m2 104 000 € 2h,k,kph,vh,lasitettu parveke

Ykköspesänkatu 6

Kuokkala, Jyväskylä kerrostalo 1989
64,5 m2 128 000 € 3h,k,s,lasitettu parveke

Puolukkakuja 7

Varikko, Jyväskylä kerrostalo 1987
68 m2 79 000 € 3h,k,kph,lasitettu parveke

Jokiniementie 111

Puuppola, Jyväskylä omakotitalo 2011
189 m2 420 000 € 6h,k, s, khh, harrastetilaa, autokatos, varastot

Oravasaarentie 427

Vaajakoski, Jyväskylä omakotitalo 2001
179 m2 266 000 € 5h,k,s,khh,autotalli

Suntiontie 3

Jaakkola, Muurame kerrostalo 1984
58,5 m2 78 000 € 2h,k,kph,lasitettu parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lutakko, Jyväskylä

kerrostalo 64 m2
MYYTY

Keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 53,5 m2
MYYTY

Palokka, Jyväskylä

rivitalo 57 m2
MYYTY

Viitaniemi, Jyväskylä

kerrostalo 54,5 m2
MYYTY

Ristikivi, Jyväskylä

rivitalo 103 m2
MYYTY

Vuonteen kylä, Laukaa

omakotitalotontti 90 m2
MYYTY

Kataanmäki, Laukaa

omakotitalo 136 m2
MYYTY

Kirkonkylä, Laukaa

paritalo 108 m2
MYYTY

Kirkonkylä, Uurainen

kerrostalo 57 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.