Mika Leskinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
KUOPIO
040 722 2072 | mika.leskinen@bo.fiMika tiesi jo kaksikymmentä vuotta sitten mikä hänestä tulee isona. Nyt on kymmenen vuotta unelmaa toteutunut menestyksellisesti kiinteistönvälittäjänä. Mika on saanut olla mukana monen kodin etsimisessä ja löytymisessä. Luottamuksen osoituksena näkyvät joidenkin kanssa tehdyt lukuisetkin asunnon vaihdot, ja useat asiakkaat tulevatkin suositusten kautta. Ahkeruus yhdistettynä tehokkuuteen takaa onnistuneen lopputuloksen. Luonteeltaan Mika on iloinen ja positiivinen – hän on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarpeistaan, päällimmäisenä ajatuksena sitoutuminen yhteiseen päämäärään. Kodit ovat erilaisia ja eri hintaisia, mutta omistajilleen yhtä arvokkaita.

Vapaa-aikaansa Mika viettää kesäisin golfkentällä tai moottoripyörällä ajellen, talvisin lautaillen. Matkustelu on Mikalle intohimo – ulkomaista on kokemusta asumisenkin kautta.
”Meidän välittäjä Mika oli asiantunteva ja realistisen oloinen asioissa. Meidän kaupat syntyivät todella nopeasti, ja se tietysti oli huippua. Mika oli luonut myös ostajiin luottamuksen tunteen.”

”Erityisesti olin tyytyväinen siihen, miten välittäjä hoiti tarjous- ja kaupantekovaiheen. Kaikki osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä ja asiat saatiin sovittua nopeasti.”

”Kaikki sujui todella hyvin ja joustavasti! Välittäjä, stailaaja ja kuvaaja ovat ammattilaisia ja tekivät todella hyvää työtä. Ei voitaisi olla tyytyväisempiä. Meitä kuunneltiin, ja välittäjältä sai rehellisen mielipiteen asioihin asuntokauppaan liittyen.”

”Koko Bo:n tiimi pelasi hyvin yhteen aivan kuten Neuvostoliiton jääkiekon edustusjoukkue kultaisella 80-luvulla; täydellistä ja virheetöntä yhteispeliä, ja meille asiakkaana tuli tunne, että jokainen suhtautuu omaan työhönsä suurella intohimolla. Välittäjä Mika joukkueen kapteenina on huippuammattilainen, ja se näkyy koko toiminnassa pienintä yksityiskohtaa myöten.”

”Mika Leskinen hoiti erittäin ammattitaitoisesti kohteen ilmoittamisen ja myynnin. Kyseessä ei ollut mikään helppo kohde, ja sen takia myynnin hoitikin yksi alan parhaista!”

Myytäviä kohteita

Lönnrotinkatu 7

Männistö, Kuopio kerrostalo 1974
53 m2 74 000 € 2h,k

Klubitie 4A

Tahkovuori, Kuopio lomahuoneisto 2001
47 m2 159 000 € 3h,kt,s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kasurila, Siilinjärvi

rivitalo 121,5 m2
MYYTY

Saaristokaupunki, Kuopio

kerrostalo 39,5 m2
MYYTY

Talluskylä, Tervo

mökki tai huvila 45 m2
MYYTY

Jynkkä, Kuopio

erillistalo 98 m2
MYYTY

Pirtti, Kuopio

rivitalo 92,5 m2
MYYTY

Särkilahti, Kuopio

kerrostalo 46 m2
MYYTY

Saaristokaupunki, Kuopio

omakotitalo 144 m2
MYYTY

Panninniemi, Siilinjärvi

omakotitalo 123 m2
MYYTY

Keskusta, Kuopio

kerrostalo 43 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.