Petri Malmberg

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, ETM, KHK, AKA, julkinen kaupanvahvistaja, partner
TURKU
0400 260 150 | petri.malmberg@bo.fiPetrillä on pitkä ja poikkeuksellisen laaja-alainen kokemus välitys- ja arviointityöstä, alkaen keskustan ja lähisaarten huippukodeista aina uloimman saaristomme vapaa-ajankohteisiin asti. Kesäkausina Petri hoitaa veneellään myös saarikohteiden välitystyötä Turunmaan saaristossa. Maa- ja metsätilojen arvioinnista ja välitystyöstä hänellä on vakuuttava kokemus pitkältä ajalta. Keskuskauppakamarin auktorisoimana arvioitsijana (KHK) Petri on vuosien saatossa tehnyt arviointityötä niin kuluttaja-asiakkaille, yrityksille, rahoituslaitoksille kuin asianajotoimistoillekin. Petrin mukaan kodin ja vapaa-ajanasunnon myynnissä yksi tärkeimpiä tekijöitä on realistisen pyyntihinnan määrittäminen. Kiristyvässä markkinatilanteessa tämän yksittäisen tekijän merkitys korostuu päivä päivältä.

”Mahtava välittäjä Petri! Suora, välittävä ja aikaansaava. Yhteistyöhön toi upean lisän välittäjän tietämys kohteen ympäristöstä ja historiasta, luonnosta, rakentamisesta, paikallisista yrittäjistä ja ammattilaisista… eli Petri on kuin kävelevä opaskirja!
Kaupan kohteena 1900-luvun alun torppa, joten kaikki tieto oli tarpeen. Suosittelen, arvosanaksi 10+!”

”Olen ollut tekemisissä Petri Malmbergin kanssa tonttikauppaan liittyen. Täytyy todeta, että olen ihan hämmentynyt miten lämminhenkisesti ja ihmisistä välittäen hän on toiminut kanssamme. On upeaa nähdä että tälläisiä välittäjiä on olemassa. Tulen ehdottomasti suosittelemaan häntä.”

”Kaikki sujui ammattitaidolla ja aikataulut (näyttö, asiakirjat jne.) etenivät ajallaan.”

”Meille tuli ostajina vahva tunne välittäjän ammattitaidosta, kun kohteeseen liittyvät tiedot selvitettiin perusteellisesti ilman kiireen tunnetta. Välittäjä pyrki antamaan realistisen kuvan kohteesta. Välittäjä vastasi kysymyksiimme ripeästi, ja kommunikointi oli luontevaa ja miellyttävää.”

”Ensiasunnon ostajana moni asia oli tietenkin uutta ja jännittävää, joten välittäjän tuki ja luotettavuus tekivät olostamme varmemman. Monet tärkeät asiat ja yksityiskohdat otettiin useaan kertaan puheeksi hänen toimestaan, ja se oli mukavaa että varmisteltiin jotta ollaanhan varmasti kartalla niiden asioiden kanssa. Iso kiitos!”

– Ida Heinonen

”Kaikki myynnin vaiheet sujuivat erinomaisesti, ja haastavatkin tilanteet hoidettiin ammattitaitoisesti.”

”Meillä meni Petrin kanssa asiat tosi hienosti ja ymmärsimme toisiamme hyvin. Tuntui kun olisimme tunteneet toisemme jo vuosia.”

– Kari Suominen

Myytäviä kohteita

Åmlot

Norrskata, Parainen mökki tai huvila 2015
30 m2 129 000 €

Luodontie 234

Luoto, Eurajoki mökki tai huvila
150 m2 495 000 €

Rautilantie 10

Kirkonkylä, Vehmaa omakotitalo 1936
70 m2 69 000 € 4h,k,kph/s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Keskusta, Vehmaa

rivitalo 74 m2
MYYTY

Nutturla, Nousiainen

metsätila
MYYTY

Rymättylä, Naantali

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Lieto, Lieto

omakotitalo 95 m2
MYYTY

Askainen, Masku

rivitalo 102 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.