Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TAMPERE
045 223 0600 | sari@bo.fiKodit sekä kotien asukkaat ovat Sarille todellinen sydämen asia. Tämä näkyy niin vahvana osaamisena ja asiantuntemuksena, kuin myös joustavana ja aidosti asiakasta huomioivana palveluna. Ennen välitysuraa Sari toimi kymmenen vuoden ajan asuntojen suunnittelun parissa, josta mukaan tarttui mm. talojen rakenteiden ja talotekniikan tuntemus. Asiakkaat arvostavat hänessä mm. aitoa kiinnostusta heidän tarpeistaan ja toiveistaan, sovittujen asioiden huolellista tekemistä, aktiivista yhteydenpitoa, asiakkaiden opastamista asuntokaupan kiemuroissa sekä hyvää yhteistyötä asuntokaupan eri osapuolten kanssa.

Vapaa-aikanaan Sari nauttii mm. matkustamisesta, sisustamisesta, ulkoilusta sekä kokkailusta ja illallisista hyvässä seurassa.

”Kilpailutimme välittäjät ennen välityssopimuksen tekoa. Meille kilpailutus merkitsi sitä, että halusimme löytää meille sopivan välittäjän. Sarin tavatessamme oli hyvin nopeasti selvää, että hän on valintamme. Sarin ammattitaito, asunnon ja taloyhtiön ominaisuuksiin perehtyminen, alueen tuntemus sekä se, miten hän osasi heti hahmotella millä tavalla juuri tätä asuntoa kannattaa markkinoida, saivat meidät vakuuttuneiksi. Myyntiprosessin aikanakin tiesimme tilanteen koko ajan. Kaikki hoitui sujuvasti maaliin asti. Erinomaista työtä!”

– myyjä, Kangasala

”Sari oli todella asiaan paneutuva ammattilainen. Hän piti meitä koko ajan ajantasalla ja asunnon esittelyt menivät meidän mieltymystemme mukaan. Me emme halunneet yleisesittelyä ja näin myös toimittiin. Tuntui siltä, että kun asunnon esittelystä sovittiin yksityisnäyttöjä, välittäjä pystyi keskittymään asiakkaisiin ja sai heidän mieltymyksistään selvää. Sari pystyi myös esittelemään asunnon kunnolla ja kertomaan asunnosta ja sen kunnosta. Hyvät neuvot välittäjältä, hyvä palvelu ja työnsä osaava muukin tiimi (stailaaja ja kuvaaja). Olemme todella tyytyväisiä. Olemme ennenkin tehneet asuntokauppaa, mutta Bo LKV yllätti; uuden ajan meininki. Tykkään.”

– myyjä, Nokia

”Arvostimme erityisesti välittäjän perusymmärrystä talotekniikasta ja rakentamisesta, mikä helpotti tärkeistä kysymyksistä keskustelemista. Sari oli myös lämminhenkinen ihminen ja hän näytti olevan aidosti iloinen siitä, että kaupat saatiin sujuvasti tehtyä. Jotenkin juuri tämä talon tekniseen puoleen liittyvä avoimuus ja toisaalta lämminhenkisyys yhdessä teki erittäin helpoksi ottaa yhteyttä välittäjään missä vaan asiassa. Yhteyden sai aina kohtuullisessa ajassa ja asioiminen tapahtui kiireettömässä hengessä. Olemme erittäin kiitollisia välittäjälle oman kodin löytymisestä!”

– ostaja, Tampere

”Sari Mesiranta oli erinomainen välittäjä ja vei projektin hienosti, väsymättä ja ammattitaitoisesti loppuun.”

– myyjä, Tampere

”Kaikki sujui erittäin hyvin – ammattitaidolla sekä sydämellä!”

– myyjä ja ostaja, Tampere

”Sari Mesiranta on erittäin miellyttävä, asiantunteva, päämäärätietoinen ja sitkeä välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo sopia kaikesta ja heti ensi tapaamisesta oli sellainen olo, että talon myynti on hyvissä käsissä.”

– myyjä, Lempäälä

Myytäviä kohteita

Kauriinkuja 12

Parola Kotirinne, Hattula omakotitalo 2013
159,5 m2 429 000 € 4h, k, s kph, khh, autotalli, työhuone, varastotilat

Nestori Sarrin katu 5

Hervanta, Tampere omakotitalo 1989
129 m2 259 000 € 5h, k, s, pesuh, kph/wc, autotalli, varastot

Helmipöllönkatu 1

Harjuniitty, Nokia omakotitalo 2010
142 m2 429 000 € 5h, k, rt, s, kph, khh, 2 wc, autokatos, lasitettu terassi

Niemenkuja 22

Mattila, Pyhältö, Lempäälä omakotitalo 2010
242 m2 689 000 € 9h, k, s, 2 kph, khh, verannat, pihatalo ja autotalli

Roukontie 8-12

Roukko, Valkeakoski kerrostalo 1968
89 m2 79 000 € 4h, k, kph, wc, parveke

Itärinne 7 A

Sappee, Pälkäne mökki tai huvila 2003
81,5 m2 183 000 € 4h, k, parvi, s, kph, wc, terassit

Kaitamontie 295

Laitikkala, Pälkäne maatila
239 m2 1 450 000 € 7h, k, kph/khh, 3 wc, rantasaunat, piharakennukset

Ruutanantie 14

Keskusta, Kangasala omakotitalo 1952
251 m2 575 000 € 9h, k, khh, s, 2 kph, 4 wc, studio, autotalli, kellaritilat

Koivuniementie 61

Miemola, Lempäälä omakotitalo 1993
267 m2 897 000 € 7h, k, s, autotalli, talousrak, rantasauna, ulkouima-allas, kesäkeittiö