Susanna Arnall

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
0400 884 448 | susanna@bo.fiSusanna on pääkaupunkiseudun kiinteistövälitysalan pidetty huipputekijä. Superkivasta tyypistä kiirii sana asiakkaiden keskuudessa. Susannalla on vahva osaaminen ja kokemus sekä raikas ja näkemyksellinen ote välittämiseen. Hän on innostuva visionääri, jolla on loppumaton halu kehittää välitystyötään. Susanna palvelee laadukkaasti ja tasapuolisesti sekä myyjiä että ostajia.

Erittäin vahva asiantuntemus, asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä positiivinen ja ystävällinen palveluasenne ovat vain muutamia tekijöitä sen loistavan palautteen takana, mitä Susanna on asiakkailtaan saanut. Pitkä kokemus esimies- ja johtotehtävissä sekä asiakaspalvelun parissa antavat tähän hyvät eväät. Välitystyön lisäksi Susanna on myös taitava ja osaava asuntosijoittaja.
Susanna Arnall otti haasteellisesta asunnosta kopin ja toimitti. Aktiivisuus alkoi välittömästi. Tässäkin toimeksiannossa tuli toteen se, että sillä on väliä kuka asuntoa kauppaa. Todella tyytyväinen häneen ja aion jatkossakin käyttää palveluita jos olen myyntikannalla. Todella ammattimaista rennolla otteella.


Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10Myyjä, Helsinki

Välittäjän yhteydenpito ja aktiivisuus kiitettävää. Olin hyvin ajan tasalla alusta loppuun asti.
Koko projektista jäi välittäjän osalta erittäin ammattitaitoinen kuva. Eipä oikeastaan mitään lisättävää.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Loistavat kuvat, erittäin hyvä välittäjä. Ja koko projekti ensimmäisestä käynnistä kauppojen tekemiseen alle kolmessa viikossa. Ja mikä parasta niin asunto myytiin vielä reilusti yli pyyntihinnan. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.
Edellä mainittujen lisäksi välittäjä Susanna Arnall oli erittäin tehokas ja muutenkin miellyttävä persoona, joten kokonaisuutta voidaan pitää kiitettävänä. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10Myyjä, Espoo

Löysimme ko. asunnon teidän sneak peek -osiosta, joka onkin mielestäni erittäin hyvä systeemi. Tässä hieman saimme etumatkaa muihin ostajiin, sillä asunnon papereita ehdimme tutkia reilusti pidempään jne.
Suurin ero muihin kilpailijoihin on netissä olevat kuvat jotka ovat jokaisessa kohteessa aivan eri luokkaa!! Kuviin nähdään selvästi vaivaa ja aikaa. Kuvia katsoessa aivan eri tavalla tulee halu lähteä asunnon näytölle.
Muiden välitysfirmojen välittäjien kanssa tehden pientä yhteistyötä huomaa myös ammattitaidon eron joka on Bo:lla huomattavasti parempaa! Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 9Ostaja, Helsinki

Kaikki sujui mielestäni mukavasti ilman ongelmia. Välittäjän sai helposti kiinni ja hän vastasi kysymyksiin nopeasti. Kaupat sujuivat ongelmitta. Kaupan kunniaksi saadut lahjat olivat kivoja. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 9Ostaja, Espoo

Kaikki sujui Susannan kanssa täydellisesti ja oikeastaan hän oli syy miksi laitoin asunnon niin nopeasti myyntiin. Hän oli super tyyppi, luotettava ja auttavainen. Kaikenkaikkiaan ihana välittäjä ja mun oma #asuntosalapoliisi – Myyjä, Helsinki

Susanna oli aivan ihastuttava välittäjä. Hän järjesti yksityisnäytön minulle ja hoiti kaupat niin, että sain uuden ihan kodin itselleni nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki sujui todella hyvin ja Susannasta jäi oikein lämmin kuva. Hän on selvästi loistava ihmistuntija. Nyt vaan innolla odottelen, että pääsen muuttamaan uuteen kotiini. – Ostaja, Helsinki

Todella ammattitaitoinen välittäjä. Kun kävimme katsomassa asunnon ensi kertaa, välittäjä ”myi asunnon minulle uudestaan”. Hän oli erittäin asiantunteva ja sai aikaan luotettavan välittäjän fiiliksen.
Kaikki sujui paremmin kuin osasin odottaa. Välittäjä osasi asettaa hinnan täydellisesti ja otti hinnan päälle ”lupauksensa mukaisesti” oman palkkionsa ja vähän enemmän. Stailaus ja kuvat olivat parempia mitä osasin toivoa. – Suvi Karjunen, Helsinki

Susanna oli todella ammattimainen ja mukava välittäjä. Otti hyvin huomioon ensiasunnon ostajan tarpeet ja sen että asunnon osto prosessi ei ole ihan tuttu. Kaikki sujui tosi mukavasti ja nopeasti eikä jäänyt mitään epäselvyyksiä. – Ostaja, Helsinki

Susanna Arnall hoiti asuntokaupan todella hyvällä ammattitaidolla. Hän teki kaikki asiat sovitusti ja vielä paljon enemmän. Iso kiitos Susannalle ja Bo:lle! – Myyjä, Vantaa

”Olipa saatu valoisa ja hyvin kertova kuvaus ja stailaus. Todellinen tilanne kuvien perusteella erinomaisen selkeä ja havainnollinen. Kaikki meni harvinaisen kivuttomasti, kun viimein saatiin asunto myyntikuntoon kaikesta tavarasta. Ja se tavaramäärän karsiminen ja säätäminen oli ihan näin myyjien omaa hitautta. Kun vielä ottaa huomioon koronan tuomat ylimääräiset kuviot, oli meillä silti erinomaisen hyvin hoidettu kaikki. Kiitoksia.
Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni”

– Jukka Vahter

”Uuden asunnon osto ja vanhan myynti sujuivat molemmat hienosti ja nopeasti – yli odotusten. Välittäjämme oli tehokas ja ammattitaitoinen myyjä, mutta samalla lämminhenkinen ja asiakasta ymmärtävä. Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen. Stailaus oli tyylillä tehty ja mukavan rento. Kuvat antoivat käsityksen tiloista ja kertoivat asunnosta ja sen tunnelmasta monipuolisesti. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni”

– myyjä, Helsinki

”Löysimme kauttanne aivan täydellisen vuokrakodin pariksi vuodeksi ennen kuin oma uusi kotimme valmistuu. Tunsimme heti asuntoon mennessä, että tämä koti on juuri meille ja välittäjäkin myötäeli meidän innostustamme. Välittäjä oli erittäin sympaattinen ja osaava – kiitos ihana Susanna. Asunnon vuokraaminen kävi vaivattomasti. Ihana, positiivinen kokemus. Yrityksessänne on jokainen pienikin yksityiskohta mietitty tarkkaan, arvostan sitä. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.
 Arvosanaksi kokemuksestani 10 +.”

– Mervi Kallio

”Välittäjän toiminnasta jäi sellainen kuva, että hän oli aidosti kiinnostunut tarpeistamme. Aikataulut pitivät sekä näytön että sopimuksen tekemisen suhteen. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– Joni Kallio

”Susanna Arnall otti haasteellisesta asunnosta kopin ja toimitti. Aktiivisuus alkoi välittömästi. Tässäkin toimeksiannossa tuli toteen se, että sillä on väliä kuka asuntoa kauppaa. Olen todella tyytyväinen häneen ja aion jatkossakin käyttää palveluita jos olen myyntikannalla. Todella ammattimaista rennolla otteella. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.

 Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10.

”

– myyjä, Helsinki

”Välittäjä oli oikein ihana ja tuli todella turvallinen olo. Alkuun häneen oli vaikea saada yhteyttä, mutta kaikki sujui loistavasti. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– ostaja, Helsinki

”Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Törmäsin Susannaan eräällä näytöllä ja pyysin häntä tekemään arvion asunnon myynnistä. Itse mietin, miten ”järkiasunnon” myyntiin saisi tunnetta mukaan. Ajatukset osuivat meillä hyvin yhteen ja Susanna toi ammattilaisen vinkkejä prosessiin. Susanna otti homman haltuun heti ensi metreistä ja pystyi luomaan hyvän fiiliksen ja tarinan asunnon myynnin tueksi. Neliö meni kaupaksi kolmessa päivässä.
Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– myyjä, Helsinki

”Mielestäni kaikki on sujunut tähän mennessä täydellisesti. Kiinteistönvälittäjänne on ollut aktiivisesti minuun yhteydessä, auttanut kauppojen läpiviennissä erittäin hienosti ja asiantuntevasti. Ensiasunnon ostajana tämä on ollut mukava ja ikimuistoinen kokemus. Välittäjän palvelualttius ja asiakkaan huomioiminen on ollut kyllä jotain aivan omaa luokkaansa. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– ostaja, Helsinki

Myytäviä kohteita

Kustaankatu 4A

Harju, Helsinki kerrostalo 1936
31 m2 235 000 € 1h, kk, kph, parvi

Castréninkatu 28

Kallio, Helsinki kerrostalo 1932
72 m2 327 000 € 3h, avok, kph

Vanhaistentie 4

Kannelmäki, Helsinki kerrostalo 1960
79 m2 325 000 € 3h, k, kph, wc, las. p

Käärtipolku 4

Konala, Helsinki kerrostalo 1962
31 m2 168 000 € 1h, avok, kph, alk, las.p

Pursimiehenkatu 24

Punavuori, Helsinki kerrostalo 1961
66 m2 564 000 € 3h, avok, kph, vh, las.p

Haapasaarentie 6

Vuosaari, Helsinki kerrostalo 1966
46 m2 149 500 € 2h, k, kph, las.p

Vähäntuvantie 7

Konala, Helsinki kerrostalo 1970
49 m2 165 000 € 2h+k+kph+las.p

Halsuantie 5-7

Kannelmäki, Helsinki kerrostalo 1976
34,5 m2 134 000 € 1h, k, kph, vh, ransk.p

Solkipolku 1 B

Kuurinniitty, Espoo omakotitalo 2010
112 m2 479 000 € 3-4h, avok, khh, kph/s, wc, vh, 2 x terassi, varasto


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 29 m2
MYYTY

Tapiola, Espoo

kerrostalo 70 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 42,5 m2
MYYTY

Simonlaakso, Vantaa

paritalo 104 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 58 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 52,5 m2
MYYTY

Laaksolahti, Espoo

rivitalo 84 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 74,4 m2
MYYTY

Harju, Helsinki

kerrostalo 51 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.