Susanna Arnall

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
0400 884 448 | susanna@bo.fiSusanna on pääkaupunkiseudun kiinteistövälitysalan pidetty huipputekijä. Superkivasta tyypistä kiirii sana asiakkaiden keskuudessa. Susannalla on vahva osaaminen ja kokemus sekä raikas ja näkemyksellinen ote välittämiseen. Hän on innostuva visionääri, jolla on loppumaton halu kehittää välitystyötään. Susanna palvelee laadukkaasti ja tasapuolisesti sekä myyjiä että ostajia.

Erittäin vahva asiantuntemus, asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä positiivinen ja ystävällinen palveluasenne ovat vain muutamia tekijöitä sen loistavan palautteen takana, mitä Susanna on asiakkailtaan saanut. Pitkä kokemus esimies- ja johtotehtävissä sekä asiakaspalvelun parissa antavat tähän hyvät eväät. Välitystyön lisäksi Susanna on myös taitava ja osaava asuntosijoittaja.
Susanna Arnall otti haasteellisesta asunnosta kopin ja toimitti. Aktiivisuus alkoi välittömästi. Tässäkin toimeksiannossa tuli toteen se, että sillä on väliä kuka asuntoa kauppaa. Todella tyytyväinen häneen ja aion jatkossakin käyttää palveluita jos olen myyntikannalla. Todella ammattimaista rennolla otteella.


Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10Myyjä, Helsinki

Välittäjän yhteydenpito ja aktiivisuus kiitettävää. Olin hyvin ajan tasalla alusta loppuun asti.
Koko projektista jäi välittäjän osalta erittäin ammattitaitoinen kuva. Eipä oikeastaan mitään lisättävää.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Loistavat kuvat, erittäin hyvä välittäjä. Ja koko projekti ensimmäisestä käynnistä kauppojen tekemiseen alle kolmessa viikossa. Ja mikä parasta niin asunto myytiin vielä reilusti yli pyyntihinnan. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.
Edellä mainittujen lisäksi välittäjä Susanna Arnall oli erittäin tehokas ja muutenkin miellyttävä persoona, joten kokonaisuutta voidaan pitää kiitettävänä. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10Myyjä, Espoo

Löysimme ko. asunnon teidän sneak peek -osiosta, joka onkin mielestäni erittäin hyvä systeemi. Tässä hieman saimme etumatkaa muihin ostajiin, sillä asunnon papereita ehdimme tutkia reilusti pidempään jne.
Suurin ero muihin kilpailijoihin on netissä olevat kuvat jotka ovat jokaisessa kohteessa aivan eri luokkaa!! Kuviin nähdään selvästi vaivaa ja aikaa. Kuvia katsoessa aivan eri tavalla tulee halu lähteä asunnon näytölle.
Muiden välitysfirmojen välittäjien kanssa tehden pientä yhteistyötä huomaa myös ammattitaidon eron joka on Bo:lla huomattavasti parempaa! Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 9Ostaja, Helsinki

Kaikki sujui mielestäni mukavasti ilman ongelmia. Välittäjän sai helposti kiinni ja hän vastasi kysymyksiin nopeasti. Kaupat sujuivat ongelmitta. Kaupan kunniaksi saadut lahjat olivat kivoja. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 9Ostaja, Espoo

Kaikki sujui Susannan kanssa täydellisesti ja oikeastaan hän oli syy miksi laitoin asunnon niin nopeasti myyntiin. Hän oli super tyyppi, luotettava ja auttavainen. Kaikenkaikkiaan ihana välittäjä ja mun oma #asuntosalapoliisi – Myyjä, Helsinki

Susanna oli aivan ihastuttava välittäjä. Hän järjesti yksityisnäytön minulle ja hoiti kaupat niin, että sain uuden ihan kodin itselleni nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki sujui todella hyvin ja Susannasta jäi oikein lämmin kuva. Hän on selvästi loistava ihmistuntija. Nyt vaan innolla odottelen, että pääsen muuttamaan uuteen kotiini. – Ostaja, Helsinki

Todella ammattitaitoinen välittäjä. Kun kävimme katsomassa asunnon ensi kertaa, välittäjä ”myi asunnon minulle uudestaan”. Hän oli erittäin asiantunteva ja sai aikaan luotettavan välittäjän fiiliksen.
Kaikki sujui paremmin kuin osasin odottaa. Välittäjä osasi asettaa hinnan täydellisesti ja otti hinnan päälle ”lupauksensa mukaisesti” oman palkkionsa ja vähän enemmän. Stailaus ja kuvat olivat parempia mitä osasin toivoa. – Suvi Karjunen, Helsinki

Susanna oli todella ammattimainen ja mukava välittäjä. Otti hyvin huomioon ensiasunnon ostajan tarpeet ja sen että asunnon osto prosessi ei ole ihan tuttu. Kaikki sujui tosi mukavasti ja nopeasti eikä jäänyt mitään epäselvyyksiä. – Ostaja, Helsinki

Susanna Arnall hoiti asuntokaupan todella hyvällä ammattitaidolla. Hän teki kaikki asiat sovitusti ja vielä paljon enemmän. Iso kiitos Susannalle ja Bo:lle! – Myyjä, Vantaa

”Olipa saatu valoisa ja hyvin kertova kuvaus ja stailaus. Todellinen tilanne kuvien perusteella erinomaisen selkeä ja havainnollinen. Kaikki meni harvinaisen kivuttomasti, kun viimein saatiin asunto myyntikuntoon kaikesta tavarasta. Ja se tavaramäärän karsiminen ja säätäminen oli ihan näin myyjien omaa hitautta. Kun vielä ottaa huomioon koronan tuomat ylimääräiset kuviot, oli meillä silti erinomaisen hyvin hoidettu kaikki. Kiitoksia.
Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni”

– Jukka Vahter

”Uuden asunnon osto ja vanhan myynti sujuivat molemmat hienosti ja nopeasti – yli odotusten. Välittäjämme oli tehokas ja ammattitaitoinen myyjä, mutta samalla lämminhenkinen ja asiakasta ymmärtävä. Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen. Stailaus oli tyylillä tehty ja mukavan rento. Kuvat antoivat käsityksen tiloista ja kertoivat asunnosta ja sen tunnelmasta monipuolisesti. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni”

– myyjä, Helsinki

”Löysimme kauttanne aivan täydellisen vuokrakodin pariksi vuodeksi ennen kuin oma uusi kotimme valmistuu. Tunsimme heti asuntoon mennessä, että tämä koti on juuri meille ja välittäjäkin myötäeli meidän innostustamme. Välittäjä oli erittäin sympaattinen ja osaava – kiitos ihana Susanna. Asunnon vuokraaminen kävi vaivattomasti. Ihana, positiivinen kokemus. Yrityksessänne on jokainen pienikin yksityiskohta mietitty tarkkaan, arvostan sitä. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.
 Arvosanaksi kokemuksestani 10 +.”

– Mervi Kallio

”Välittäjän toiminnasta jäi sellainen kuva, että hän oli aidosti kiinnostunut tarpeistamme. Aikataulut pitivät sekä näytön että sopimuksen tekemisen suhteen. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– Joni Kallio

”Susanna Arnall otti haasteellisesta asunnosta kopin ja toimitti. Aktiivisuus alkoi välittömästi. Tässäkin toimeksiannossa tuli toteen se, että sillä on väliä kuka asuntoa kauppaa. Olen todella tyytyväinen häneen ja aion jatkossakin käyttää palveluita jos olen myyntikannalla. Todella ammattimaista rennolla otteella. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.

 Arvosana välittäjälle kokonaisuudesta: 10.

”

– myyjä, Helsinki

”Välittäjä oli oikein ihana ja tuli todella turvallinen olo. Alkuun häneen oli vaikea saada yhteyttä, mutta kaikki sujui loistavasti. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– ostaja, Helsinki

”Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Törmäsin Susannaan eräällä näytöllä ja pyysin häntä tekemään arvion asunnon myynnistä. Itse mietin, miten ”järkiasunnon” myyntiin saisi tunnetta mukaan. Ajatukset osuivat meillä hyvin yhteen ja Susanna toi ammattilaisen vinkkejä prosessiin. Susanna otti homman haltuun heti ensi metreistä ja pystyi luomaan hyvän fiiliksen ja tarinan asunnon myynnin tueksi. Neliö meni kaupaksi kolmessa päivässä.
Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– myyjä, Helsinki

”Mielestäni kaikki on sujunut tähän mennessä täydellisesti. Kiinteistönvälittäjänne on ollut aktiivisesti minuun yhteydessä, auttanut kauppojen läpiviennissä erittäin hienosti ja asiantuntevasti. Ensiasunnon ostajana tämä on ollut mukava ja ikimuistoinen kokemus. Välittäjän palvelualttius ja asiakkaan huomioiminen on ollut kyllä jotain aivan omaa luokkaansa. Suosittelisin kokemukseni perusteella välittäjää tutuilleni ja ystävilleni.”

– ostaja, HelsinkiEsimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Viikki, Helsinki

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Haaga, Helsinki

kerrostalo 49,5 m2
MYYTY

Paloheinä, Helsinki

rivitalo 59,5 m2
MYYTY

Kurttila, Espoo

omakotitalo 97,5 m2
MYYTY

Oulunkylä, Helsinki

kerrostalo 53 m2
MYYTY

Etelä-Haaga, Helsinki

kerrostalo 25 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 71 m2
MYYTY

Puu-Käpylä, Helsinki

rivitalo 77 m2
MYYTY

Sörnäinen, Helsinki

kerrostalo 59,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.