Susanne Gerstenmaier

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
050 318 0132 | susanne@bo.fiUllanlinnan toimistomme osaava ammattilainen Susanne tuo tiimille aimo annoksen rauhallista varmuutta. Pitkän linjan välittäjän tinkimätön asiakaspalveluasenne näkyy kaikessa, eikä vähiten tyytyväisissä asiakkaissa ja heidän kanssaan tavoitetuissa tuloksissa. Susannen aito tapa kohdata asiakkaat ja hänen seesteinen energiansa ovat vakuuttaneet kantakaupungin asukkaita jo vuosien ajan. Hyvin tehty työ on saanut asiakkaat palaamaan aina uudelleen, ja lukuisat suositukset ovat lisätodisteena onnistumisista. Ainutlaatuisen empaattinen asenne näkyy myös kollegoilta ansaittuna luottamuksena. Asuntoasioissa avuksi kannattaa valita ammattilainen, joka pystyy palvelemaan kokonaisvaltaisesti ensiasunnon hankinnasta aina eläkepäivien laadukkaaseen ja turvalliseen asumiseen.

”Myyntiprojekti sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli aktiivinen ja tehokas, tarpeen tullen tiukka, ja aikataulut pitivät. Ensitapaamisesta lähtien syntyi luottamus välittäjän rautaiseen ammattitaitoon, tapaan tehdä työtä sekä asuinalueemme tuntemiseen. Luottamusta lisäsi välittäjän ahkera yhteydenpito. Hektisestä työstään huolimatta hän jaksoi koko ajan olla postiivinen ja rauhallinen, ja hänellä oli aina aikaa meille.”

– Pirkko Sannholm, myyjä, Ullanlinna, Helsinki

”Olin ostajan roolissa. Susanne on todellinen ammattilainen. Asiointi hänen kanssaan on asiallista ja helppoa. Hän vastaa nopeasti yhteydenottoihin ja tiedottaa itse aktiivisesti asioista. Tarjousten teko ja lopuksi myös kaupantekotilaisuus sujuivat helposti ja nopeasti. Kaupanteon jälkeenkin hän on hoitanut asioinnin asiakirjojen osalta mallikkaasti isännöintitoimiston suuntaan. Ostajana olen ollut erittäin tyytyväinen hänen palveluunsa.”

– ostaja, Lauttasaari, Helsinki

”Susanne oli hyvin tavoitettavissa ja selvitti pyydetyt asiat nopeasti. Ystävällinen, asiantunteva, sekä lämmin palvelu ja vuorovaikutus.”

– ostaja, Ullanlinna, Helsinki

”Pidimme paljon Bo:n toimintaperiaatteista. Prosessi on avoin ja välittäjämme Susanne oli meistä erittäin hyvä. Arvostimme sitä, että hän kuunteli meitä ja antoi prosessille riittävästi aikaa sekä oli tarvittaessa myös suora. Saimme häneltä selkeää informaatiota. Niinpä myynti menikin todella meidän kannaltamme sujuvasti eikä häirinnyt arkea. Myös kuvaus ja stailaus menivät huomaamattomasti. Vahva suositus!”

– myyjä, Töölö, Helsinki

”Susanne vastasi nopeasti tiedusteluihin, tiedusteli meidän puolesta asioita nopeasti, jousti aikataulujen suhteen ja ennen kaikkea hänestä välittyi todella rehellinen kuva.”

– ostaja, Punavuori, Helsinki

”Susannesta on tullut luottovälittäjämme ostettuamme hänen välittämänsä asunnon. Susanne myös möi hieman haastavalla pohjaratkaisulla varustetun vanhan kotimme puoli vuotta myöhemmin rautaisella ammattitaidolla ja saimme ostajalta koko rahan tarjouksen. Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä. Olemme ostaneet kaksi asuntoa ja myyneet yhden asunnon viimeisen kolmen vuoden aikana – kaikissa välittäjänä Bo. Käytämme Bo:n ja Susannen palveluita jatkossakin, ja suosittelemme niitä myös ystävillemme.”

– myyjä, Hietalahti

”Välittäjällä on upea persoona ja hän on iloinen, sympaattinen. Hän saa tuntemaan, että juuri minun asuntoni on helmi – myynti sujuu nopeasti ja hyvällä hinnalla. Minulla on ollut kaksi kauppaa reilun puolen vuoden sisällä – molemmat menivät alta viikossa. Taitavaa! Uskon stailauksen voimaan, hyviin myyntikuviin ja eritoten osaavaan välittäjään. Lämpimät kiitokseni Susanne Gerstenmaierille ja Bo:n tiimille.”

– Leena Junttila

”Aikataulu asunnon ensiarvioinnista asunnon myyntihetkeen oli korona-ajoistakin huolimatta nopea. Uskon että stailauksella ja kuvauksella sekä välittäjän ammattitaidolla ja läpinäkyvyydellä oli keskeinen rooli asunnon lopulliseen myynnin toteutumiseen. Asunnon hinta-arviointi oli kohdillaan, ja yksityisnäyttöjä järjestyi hurjan paljon. Kiitos suuresti Susannelle ja tiimille!”

– Aino Aho, myyjä, Meilahti, Helsinki

”Susanne Gerstenmaier on uskomattoman luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä sekä myyjän että ostajan näkökulmasta. Myös Bo LKV erottuu muista välitysliikkeistä positiivisesti konseptinsa kautta, jossa upea visuaalinen ilme on suuressa roolissa.”

– Mirka Kilpijärvi, Lauttasaari, Helsinki

”Yhteydenpito oli sujuvaa (sähköposti/puhelin), ja asuntoa pääsi katsomaan nopealla aikataululla. Tarjouksen tekeminen heti näytön jälkeen onnistui hyvin, ja välittäjä oli vastaanottavainen ja keskusteleva. Yhteinen keskustelu oman pankin ja välittäjän kesken helpotti asioita entisestään.”

– Anni Piikki, Lauttasaari, Helsinki

”Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti, en ehtinyt huolehtimaan mistään; oikeastaan siitä kun kerroin Susannelle, että haluan myydä asunnon, tuntui kuin pieni hetki olisi kulunut, kun asuntoni oli jo myyty.”

– myyjä, Lauttasaari, Helsinki

”Kaikki sujui mainiosti. Välittäjämme Susanne on henkilönä ihana, lämmin ja suora; tuli välittömästi tunne, että häneen voi täysin luottaa. Olin myös hyvin tyytyväinen teksteihin – kuvaus oli osuvaa ja houkuttelevaa, kieli hyvää, korjattavaa ei ollut. Tämän paremmin ei asuntokauppa voi sujua.”

– Pii Haikka, Oulunkylä, Helsinki

”Kaunis kiitos välittäjä Susannelle! Hänellä on kyky työskennellä rauhallisesti, asiallisesti ja ammattitaidolla, mikä synnyttää luottamuksen siihen että asiat etenevät hyvää lopputulosta kohti järkevässä ajassa; yhteydenpito ja kokonaisuudesta huolehtiminen on ollut loistavaa. Hienoa, että järjestätte yksityisnäyttöjä; tärkeää ja turvallista näin korona-aikoina. Kaupanteko sujui hyvin ja saimme perusteelliset kansiot, joissa on tärkeimmät asiat asuntoon liittyen. Lahjakassi oli mukava yllätys ja sisältö hyvä – kiitokset!”

– ostaja, Oulunkylä, Helsinki

”Toimintanne, erityisesti Susannen, oli vakuuttavaa alusta loppuun. Eteneminen oli suoraviivaista, avointa ja konstailematonta. Tunsin todella olevani asiakas – en vain mahdollinen tuoton lähde. Tosin huomasin, hymyillen, että minua taitavalla kädellä samalla ohjailtiin. Ja tavoite saavutettiin luvatussa ajassa!”

– Jyri Kiesi, myyjä, Etelä-Haaga, Helsinki

Myytäviä kohteita

Pohjoiskaari 6

Lauttasaari, Helsinki kerrostalo 1940
65 m2 429 000 € 2h, k, kph, vh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kamppi, Helsinki

kerrostalo 108 m2
MYYTY

Länsi-Pasila, Ilmala, Pasila, Helsinki

kerrostalo 66 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 51 m2
MYYTY

Vallila, Helsinki

kerrostalo 37,5 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 33 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 87 m2
MYYTY

Matari, Vantaa

erillistalo 103 m2
MYYTY

Etelä-Haaga, Helsinki

kerrostalo 64 m2
MYYTY

Kannelmäki, Helsinki

rivitalo 81,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.