Susanne Gerstenmaier

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
050 318 0132 | susanne@bo.fiUllanlinnan toimistomme osaava ammattilainen Susanne tuo tiimille aimo annoksen rauhallista varmuutta. Pitkän linjan välittäjän tinkimätön asiakaspalveluasenne näkyy kaikessa, eikä vähiten tyytyväisissä asiakkaissa ja heidän kanssaan tavoitetuissa tuloksissa. Susannen aito tapa kohdata asiakkaat ja hänen seesteinen energiansa ovat vakuuttaneet kantakaupungin asukkaita jo vuosien ajan. Hyvin tehty työ on saanut asiakkaat palaamaan aina uudelleen, ja lukuisat suositukset ovat lisätodisteena onnistumisista. Ainutlaatuisen empaattinen asenne näkyy myös kollegoilta ansaittuna luottamuksena. Asuntoasioissa avuksi kannattaa valita ammattilainen, joka pystyy palvelemaan kokonaisvaltaisesti ensiasunnon hankinnasta aina eläkepäivien laadukkaaseen ja turvalliseen asumiseen.

”Myyntiprojekti sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli aktiivinen ja tehokas, tarpeen tullen tiukka, ja aikataulut pitivät. Ensitapaamisesta lähtien syntyi luottamus välittäjän rautaiseen ammattitaitoon, tapaan tehdä työtä sekä asuinalueemme tuntemiseen. Luottamusta lisäsi välittäjän ahkera yhteydenpito. Hektisestä työstään huolimatta hän jaksoi koko ajan olla postiivinen ja rauhallinen, ja hänellä oli aina aikaa meille.”

– Pirkko Sannholm, myyjä, Ullanlinna, Helsinki

”Olin ostajan roolissa. Susanne on todellinen ammattilainen. Asiointi hänen kanssaan on asiallista ja helppoa. Hän vastaa nopeasti yhteydenottoihin ja tiedottaa itse aktiivisesti asioista. Tarjousten teko ja lopuksi myös kaupantekotilaisuus sujuivat helposti ja nopeasti. Kaupanteon jälkeenkin hän on hoitanut asioinnin asiakirjojen osalta mallikkaasti isännöintitoimiston suuntaan. Ostajana olen ollut erittäin tyytyväinen hänen palveluunsa.”

– ostaja, Lauttasaari, Helsinki

”Susanne oli hyvin tavoitettavissa ja selvitti pyydetyt asiat nopeasti. Ystävällinen, asiantunteva, sekä lämmin palvelu ja vuorovaikutus.”

– ostaja, Ullanlinna, Helsinki

”Pidimme paljon Bo:n toimintaperiaatteista. Prosessi on avoin ja välittäjämme Susanne oli meistä erittäin hyvä. Arvostimme sitä, että hän kuunteli meitä ja antoi prosessille riittävästi aikaa sekä oli tarvittaessa myös suora. Saimme häneltä selkeää informaatiota. Niinpä myynti menikin todella meidän kannaltamme sujuvasti eikä häirinnyt arkea. Myös kuvaus ja stailaus menivät huomaamattomasti. Vahva suositus!”

– myyjä, Töölö, Helsinki

”Susanne vastasi nopeasti tiedusteluihin, tiedusteli meidän puolesta asioita nopeasti, jousti aikataulujen suhteen ja ennen kaikkea hänestä välittyi todella rehellinen kuva.”

– ostaja, Punavuori, Helsinki

”Susannesta on tullut luottovälittäjämme ostettuamme hänen välittämänsä asunnon. Susanne myös möi hieman haastavalla pohjaratkaisulla varustetun vanhan kotimme puoli vuotta myöhemmin rautaisella ammattitaidolla ja saimme ostajalta koko rahan tarjouksen. Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä. Olemme ostaneet kaksi asuntoa ja myyneet yhden asunnon viimeisen kolmen vuoden aikana – kaikissa välittäjänä Bo. Käytämme Bo:n ja Susannen palveluita jatkossakin, ja suosittelemme niitä myös ystävillemme.”

– myyjä, Hietalahti

”Välittäjällä on upea persoona ja hän on iloinen, sympaattinen. Hän saa tuntemaan, että juuri minun asuntoni on helmi – myynti sujuu nopeasti ja hyvällä hinnalla. Minulla on ollut kaksi kauppaa reilun puolen vuoden sisällä – molemmat menivät alta viikossa. Taitavaa! Uskon stailauksen voimaan, hyviin myyntikuviin ja eritoten osaavaan välittäjään. Lämpimät kiitokseni Susanne Gerstenmaierille ja Bo:n tiimille.”

– Leena Junttila

”Aikataulu asunnon ensiarvioinnista asunnon myyntihetkeen oli korona-ajoistakin huolimatta nopea. Uskon että stailauksella ja kuvauksella sekä välittäjän ammattitaidolla ja läpinäkyvyydellä oli keskeinen rooli asunnon lopulliseen myynnin toteutumiseen. Asunnon hinta-arviointi oli kohdillaan, ja yksityisnäyttöjä järjestyi hurjan paljon. Kiitos suuresti Susannelle ja tiimille!”

– Aino Aho, myyjä, Meilahti, Helsinki

”Susanne Gerstenmaier on uskomattoman luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä sekä myyjän että ostajan näkökulmasta. Myös Bo LKV erottuu muista välitysliikkeistä positiivisesti konseptinsa kautta, jossa upea visuaalinen ilme on suuressa roolissa.”

– Mirka Kilpijärvi, Lauttasaari, Helsinki

”Yhteydenpito oli sujuvaa (sähköposti/puhelin), ja asuntoa pääsi katsomaan nopealla aikataululla. Tarjouksen tekeminen heti näytön jälkeen onnistui hyvin, ja välittäjä oli vastaanottavainen ja keskusteleva. Yhteinen keskustelu oman pankin ja välittäjän kesken helpotti asioita entisestään.”

– Anni Piikki, Lauttasaari, Helsinki

”Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti, en ehtinyt huolehtimaan mistään; oikeastaan siitä kun kerroin Susannelle, että haluan myydä asunnon, tuntui kuin pieni hetki olisi kulunut, kun asuntoni oli jo myyty.”

– myyjä, Lauttasaari, Helsinki

”Kaikki sujui mainiosti. Välittäjämme Susanne on henkilönä ihana, lämmin ja suora; tuli välittömästi tunne, että häneen voi täysin luottaa. Olin myös hyvin tyytyväinen teksteihin – kuvaus oli osuvaa ja houkuttelevaa, kieli hyvää, korjattavaa ei ollut. Tämän paremmin ei asuntokauppa voi sujua.”

– Pii Haikka, Oulunkylä, Helsinki

Myytävät kohteet

Koirasaarentie 21

Kruunuvuorenranta, Helsinki kerrostalo 2016
78 m2 324 000 € 3h, avokeittiö, sauna, vh, lasit. parveke

Runeberginkatu 4c

Kamppi, Helsinki kerrostalo 1988
83,5 m2 499 000 € 3h,k,kph,s,eril.wc, lasit. parv.

Tarkk'ampujankatu 3

Ullanlinna, Helsinki kerrostalo 1925
121 m2 975 000 € 3h,k,kph,khh

Ruusankatu 3

Töölö, Helsinki kerrostalo 1937
114 m2 669 000 € 4h+k+s