Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Susanne Gerstenmaier

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
050 318 0132 | susanne@bo.fiUllanlinnan toimistomme osaava ammattilainen Susanne tuo tiimille aimo annoksen rauhallista varmuutta. Pitkän linjan välittäjän tinkimätön asiakaspalveluasenne näkyy kaikessa, eikä vähiten tyytyväisissä asiakkaissa ja heidän kanssaan tavoitetuissa tuloksissa. Susannen aito tapa kohdata asiakkaat ja hänen seesteinen energiansa ovat vakuuttaneet kantakaupungin asukkaita jo vuosien ajan. Hyvin tehty työ on saanut asiakkaat palaamaan aina uudelleen, ja lukuisat suositukset ovat lisätodisteena onnistumisista. Ainutlaatuisen empaattinen asenne näkyy myös kollegoilta ansaittuna luottamuksena. Asuntoasioissa avuksi kannattaa valita ammattilainen, joka pystyy palvelemaan kokonaisvaltaisesti ensiasunnon hankinnasta aina eläkepäivien laadukkaaseen ja turvalliseen asumiseen.

”Myyntiprojekti sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli aktiivinen ja tehokas, tarpeen tullen tiukka, ja aikataulut pitivät. Ensitapaamisesta lähtien syntyi luottamus välittäjän rautaiseen ammattitaitoon, tapaan tehdä työtä sekä asuinalueemme tuntemiseen. Luottamusta lisäsi välittäjän ahkera yhteydenpito. Hektisestä työstään huolimatta hän jaksoi koko ajan olla postiivinen ja rauhallinen, ja hänellä oli aina aikaa meille.”

– Pirkko Sannholm, myyjä, Ullanlinna, Helsinki

”Olin ostajan roolissa. Susanne on todellinen ammattilainen. Asiointi hänen kanssaan on asiallista ja helppoa. Hän vastaa nopeasti yhteydenottoihin ja tiedottaa itse aktiivisesti asioista. Tarjousten teko ja lopuksi myös kaupantekotilaisuus sujuivat helposti ja nopeasti. Kaupanteon jälkeenkin hän on hoitanut asioinnin asiakirjojen osalta mallikkaasti isännöintitoimiston suuntaan. Ostajana olen ollut erittäin tyytyväinen hänen palveluunsa.”

– ostaja, Lauttasaari, Helsinki

”Susanne oli hyvin tavoitettavissa ja selvitti pyydetyt asiat nopeasti. Ystävällinen, asiantunteva, sekä lämmin palvelu ja vuorovaikutus.”

– ostaja, Ullanlinna, Helsinki

”Pidimme paljon Bo:n toimintaperiaatteista. Prosessi on avoin ja välittäjämme Susanne oli meistä erittäin hyvä. Arvostimme sitä, että hän kuunteli meitä ja antoi prosessille riittävästi aikaa sekä oli tarvittaessa myös suora. Saimme häneltä selkeää informaatiota. Niinpä myynti menikin todella meidän kannaltamme sujuvasti eikä häirinnyt arkea. Myös kuvaus ja stailaus menivät huomaamattomasti. Vahva suositus!”

– myyjä, Töölö, Helsinki

”Susanne vastasi nopeasti tiedusteluihin, tiedusteli meidän puolesta asioita nopeasti, jousti aikataulujen suhteen ja ennen kaikkea hänestä välittyi todella rehellinen kuva.”

– ostaja, Punavuori, Helsinki

”Susannesta on tullut luottovälittäjämme ostettuamme hänen välittämänsä asunnon. Susanne myös möi hieman haastavalla pohjaratkaisulla varustetun vanhan kotimme puoli vuotta myöhemmin rautaisella ammattitaidolla ja saimme ostajalta koko rahan tarjouksen. Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä. Olemme ostaneet kaksi asuntoa ja myyneet yhden asunnon viimeisen kolmen vuoden aikana – kaikissa välittäjänä Bo. Käytämme Bo:n ja Susannen palveluita jatkossakin, ja suosittelemme niitä myös ystävillemme.”

– myyjä, Hietalahti

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Kehävuorenkuja 13

Ylästö, Vantaa omakotitalo 2003
141,5 m2 595 000 € 5h, k, th, ah, 3 wc, 3 kh, vh, khh, kokonaisala 273 m²