Tommi Lammervo

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
044 907 2620 | tommi@bo.fiTommi on aito, iloinen ja helposti lähestyttävä myynnin vankka ammattilainen. Pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa tuo varmuutta ja ammattitaitoa tekemiseen, ja laaja tietämys rakentamisesta ja sisustamisesta on vain hyväksi tällä alalla.
Työssään Tommi on tavoitteellinen ja hän kehittää jatkuvasti itseään ja toimintatapojaan parhaan tulosten saavuttamiseksi. Hyvät neuvottelutaidot mahdollistavat myyjälle nopeat kaupat parhaaseen hintaan. Uudet haasteet työssään hän kokee energisoivina asioina. Tärkeimpänä tavoitteena työssä on aina tyytyväiset asiakkaat. Tommin mottona onkin, että ei tehdä asioita kuten aina on tehty, vaan tehdään ne paremmin.

”Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua alusta loppuun. Kaikki myyntiprosessiin liittyvät asiat hoituivat ammattitaidolla, ja kohde myytiin erittäin nopeasti. Suosittelen lämpimästi!”

”Sujuvaa ja ystävällistä kaupantekoa!”

”Ote oli alusta lähtien ammattitaitoista ja asiakkaan huomioon ottavaa. Aikatauluista ja sovituista asioista pidettiin kiinni, ja vuoropuhelu oli aktiivista. Kiitos Tommi!”

”Palvelu oli loistavaa ja kaupatkin syntyivät ennätysajassa. Kympin arvoista työtä!”

”Luotettava ja rehellinen välittäjä.”Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Inkoinen, Raisio

rivitalo 68 m2
MYYTY

Luolavuori, Turku

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Santamala, Nousiainen

omakotitalo 123 m2
MYYTY

Uittamo, Turku

kerrostalo 56 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.