Tommi Lammervo

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
044 907 2620 | tommi@bo.fiTommi on aito, iloinen ja helposti lähestyttävä myynnin vankka ammattilainen. Pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa tuo varmuutta ja ammattitaitoa tekemiseen, ja laaja tietämys rakentamisesta ja sisustamisesta on vain hyväksi tällä alalla.
Työssään Tommi on tavoitteellinen ja hän kehittää jatkuvasti itseään ja toimintatapojaan parhaan tulosten saavuttamiseksi. Hyvät neuvottelutaidot mahdollistavat myyjälle nopeat kaupat parhaaseen hintaan. Uudet haasteet työssään hän kokee energisoivina asioina. Tärkeimpänä tavoitteena työssä on aina tyytyväiset asiakkaat. Tommin mottona onkin, että ei tehdä asioita kuten aina on tehty, vaan tehdään ne paremmin.

”Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua alusta loppuun. Kaikki myyntiprosessiin liittyvät asiat hoituivat ammattitaidolla, ja kohde myytiin erittäin nopeasti. Suosittelen lämpimästi!”

”Sujuvaa ja ystävällistä kaupantekoa!”

”Ote oli alusta lähtien ammattitaitoista ja asiakkaan huomioon ottavaa. Aikatauluista ja sovituista asioista pidettiin kiinni, ja vuoropuhelu oli aktiivista. Kiitos Tommi!”

”Palvelu oli loistavaa ja kaupatkin syntyivät ennätysajassa. Kympin arvoista työtä!”

”Luotettava ja rehellinen välittäjä.”

”Tommin rehellisen avoin, asiantunteva, mutta silti itselleni sopiva rento lähestymistapa kaikkeen oli oikein tervetullutta vaihtelua. Infoa tuli paljon ja Whatsapp viestikanavana toimi jouhevammin kuin perinteinen sähköposti, kun asioita piti sopia nopeasti. Olen tyytyväinen että käytettiin välittäjää eikä myyty itse. Vielä tyytyväisempi olen siitä, että välittäjämme oli juuri Tommi!”

– Mixu Tuomi

”Olemme todella tyytyväisiä välittäjä Tommi Lammervon työpanokseen; hän hoiti hienosti koko projektin loppuun saakka. Asunto meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä ja vielä yli pyyntihinnan!”

”Tommin tavoitti aina nopeasti. Häneltä sai asiantuntevat vastaukset ja hän oli proaktiivinen esim. taloyhtiötä koskevan infon kanssa. Lisäksi hän piti hyvin meitä ajan tasalla kulloisestakin tilanteesta.”

– ostaja, Turku

”Tommi oli sopiva yhdistelmä rentoutta ja järjestelmällisyyttä. Tällä koktaililla päästiin nopeasti, vaikkakin vaiherikkaasti, kauppoihin asti. Tommia on helppo suositella. Kiitos Tommille kaikesta!”

”Asunnon myynti ei todellakaan sujunut odotusteni mukaisesti. Mitä ihmeellisimpiä mutkia esiintyi pitkin matkaa, mutta välittäjä suoriutui työstään mallikkaasti. Tommi ei väistellyt eteen tulleita ongelmia, vaan osoitti työssään rautaista taistelutahtoa sekä tinkimätöntä peräänantamattomuutta. Hänen kaltaisensa motivoituneen ammattilaisen kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä.”

”Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjämme Tommi oli asiantunteva, mukava, asiallinen ja sopivan rento, ja piti meidät koko ajan tilanteen tasalla. Hieno kokemus, ja hyvä kun olette erilainen välitystoimisto; Bo App on loistava ja palvelu muutenkin aivan mahtavaa.”

Myytäviä kohteita

Kukartintie 46

Tortinmäki, Rusko omakotitalo 1999
160,5 m2 279 000 € 7h, k,s,kph,3wc

Halkkontie 156

Tammimäki, Masku mökki tai huvila 1968
46,3 m2 149 000 € 2-3h, avok, ph, terassi, saunarakennus, venevaja/autokatos, varasto, puucee

Karvataskunkatu 30

Varissuo, Turku kerrostalo 1982
76 m2 77 000 € 3h+k


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Uittamo, Turku

kerrostalo 71 m2
MYYTY

VIII-kaupunginosa, Turku

kerrostalo 69 m2
MYYTY

keskusta, Lieto

kerrostalo 59,5 m2
MYYTY

Muurla, Salo

omakotitalo 301 m2
MYYTY

III kaupunginosa, Turku

kerrostalo 74 m2
MYYTY

Mäntymäki, Turku

puutalo-osake 69 m2
MYYTY

Kohmo, Turku

omakotitalo 189 m2
MYYTY

Port Arthur, Turku

kerrostalo 88,5 m2
MYYTY

4, Turku

kerrostalo 51 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.