Tommi Lammervo

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
044 907 2620 | tommi@bo.fiTommi on aito, iloinen ja helposti lähestyttävä myynnin vankka ammattilainen. Pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa tuo varmuutta ja ammattitaitoa tekemiseen, ja laaja tietämys rakentamisesta ja sisustamisesta on vain hyväksi tällä alalla.
Työssään Tommi on tavoitteellinen ja hän kehittää jatkuvasti itseään ja toimintatapojaan parhaan tulosten saavuttamiseksi. Hyvät neuvottelutaidot mahdollistavat myyjälle nopeat kaupat parhaaseen hintaan. Uudet haasteet työssään hän kokee energisoivina asioina. Tärkeimpänä tavoitteena työssä on aina tyytyväiset asiakkaat. Tommin mottona onkin, että ei tehdä asioita kuten aina on tehty, vaan tehdään ne paremmin.

”Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua alusta loppuun. Kaikki myyntiprosessiin liittyvät asiat hoituivat ammattitaidolla, ja kohde myytiin erittäin nopeasti. Suosittelen lämpimästi!”

”Sujuvaa ja ystävällistä kaupantekoa!”

”Ote oli alusta lähtien ammattitaitoista ja asiakkaan huomioon ottavaa. Aikatauluista ja sovituista asioista pidettiin kiinni, ja vuoropuhelu oli aktiivista. Kiitos Tommi!”

”Palvelu oli loistavaa ja kaupatkin syntyivät ennätysajassa. Kympin arvoista työtä!”

”Luotettava ja rehellinen välittäjä.”

”Tommin rehellisen avoin, asiantunteva, mutta silti itselleni sopiva rento lähestymistapa kaikkeen oli oikein tervetullutta vaihtelua. Infoa tuli paljon ja Whatsapp viestikanavana toimi jouhevammin kuin perinteinen sähköposti, kun asioita piti sopia nopeasti. Olen tyytyväinen että käytettiin välittäjää eikä myyty itse. Vielä tyytyväisempi olen siitä, että välittäjämme oli juuri Tommi!”

– Mixu Tuomi

”Olemme todella tyytyväisiä välittäjä Tommi Lammervon työpanokseen; hän hoiti hienosti koko projektin loppuun saakka. Asunto meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä ja vielä yli pyyntihinnan!”

”Tommin tavoitti aina nopeasti. Häneltä sai asiantuntevat vastaukset ja hän oli proaktiivinen esim. taloyhtiötä koskevan infon kanssa. Lisäksi hän piti hyvin meitä ajan tasalla kulloisestakin tilanteesta.”

– ostaja, Turku

”Tommi oli sopiva yhdistelmä rentoutta ja järjestelmällisyyttä. Tällä koktaililla päästiin nopeasti, vaikkakin vaiherikkaasti, kauppoihin asti. Tommia on helppo suositella. Kiitos Tommille kaikesta!”

Myytäviä kohteita

Kanslerintie 8

Patterinhaka, Turku kerrostalo 1956
31 m2 105 000 € 1h+kk

Kaukolantie 339

Muurla, Salo omakotitalo 1905
330 m2 938 000 € 7h+ vh+sali+s+ph+ 2x keittiö+ veranta+ 2x eteinen+ 2xwc

Halkkontie 156

Tammimäki, Masku mökki tai huvila 1968
46,3 m2 149 000 € 2-3h, avok, ph, terassi, saunarakennus, venevaja/autokatos, varasto, puucee

Karvataskunkatu 30

Varissuo, Turku kerrostalo 1982
76 m2 82 000 € 3h+k

Ruotsalankuja 15

Muurla, Salo omakotitalo 1858
301 m2 695 000 € Tupakeittiö, khh, 2x kph, wc, eteinen, oh, sali, 4mh, aula


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Luolavuori, Turku

kerrostalo 30 m2
MYYTY

Luolavuori, Turku

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Soininen, Naantali

paritalo 104 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 57 m2
MYYTY

Laukkavuori, Turku

kerrostalo 91 m2
MYYTY

Hannunniittu, Turku

kerrostalo 69,5 m2
MYYTY

Liljalaakso, Turku

omakotitalo 130 m2
MYYTY

Moisio, Turku

omakotitalo 97 m2
MYYTY

Inkoinen, Raisio

rivitalo 68 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.