Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Opas

Asumisen trendit 2024

Asumisen ajankohtaisimmat ilmiöt Uudistetussa julkaisussa sukelletaan entistä syvemmälle sisustustrendeihin ja ajankohtaisiin asumisen ilmiöihin. Sisustajaa hemmotellaan tuttuun tapaan upeilla kuvilla sekä...

Tilaa uusimmat sisällöt sähköpostiisi

Bo:n uutiskirjeen tilaajana saat joka kuukausi suoraan sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota sisustamiseen sekä tietoa ihanista asumisen palveluista ja asuntokaupasta.

Opas

Mökkikaupan opas

Mökkikaupan oppaassa kerromme, milloin on paras aika myynnille, mihin mökin myynnissä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ja kuinka voit löytää juuri ne oikeat ostajat loma-asunnollesi.

Opas

Kiinteistön ostajan opas

Etsitkö unelmiesi kiinteistöä tai omakotitaloa? Oppaastamme saat tietoa siitä, mitkä asiat kiinteistöstä on hyvä selvittää ennen kauppaa ja mitä vaihteita kiinteistökauppaan kuuluu.

Kiinteistön myyjän opas | Bo
Opas

Kiinteistön myyjän opas

Oletko myymässä kiinteistöäsi?
Oppaastamme saat tietoa siitä, miten valmistadut myyntiin ja kuinka voit saada parhaan mahdollisen kauppahinnan.

Asunnon arvo opas
Opas

Asunnon arvo -opas

Asunnon arvo-oppaastamme löydät tietoa asuntojen arvon muodostumisesta ja vinkkejä, kuinka voit mahdollisesti itse vaikuttaa siihen.

Bo:n Asumisen trendit 2022
Opas

Asumisen trendit 2022

Asumisen trendit 2022 -julkaisussa pohdimme trendejä asiantuntijoidemme näkemysten ja havaintojen pohjalta. Lisäksi esittelemme ajankohtaisia tunnelmia, jotka inspiroivat sisustajia juuri nyt.

Opas

Ensiasunnon ostajan opas

asunnon ostajana mielessäsi saattaa pyöriä useita kysymyksiä aivan perusasioista lähtien. Oppaastamme löydät vinkit asunnon löytämiseen, rahoitukseen, asuntonäytöillä käymiseen sekä tarjouksen tekemiseen ja kauppoihin.