Etusivu / Podcast / Pinnalla / Bo Living -podcast: Ekologinen asuminen – näin voit itse vaikuttaa
Bo Living
Pinnalla

3. Jakso
Bo Living -podcast: Ekologinen asuminen – näin voit itse vaikuttaa

Millaiset rakennusmateriaalit ja -menetelmät ovat ekologisia? Miten voi vaikuttaa oman asumisen hiilijalanjälkeen? Entä mikä on ekologisen asumisen hintalappu? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Trä Kronorin perustaja Thomas Noreila.

”Seuraava iso trendi, mitä mä nään on se, että ihmiset oikeesti rupee miettii kun kulutetaan ja ostetaan asuntoja.” -Thomas Noreila.

Ekologisuus on arvo, joka vaikuttaa jo valintoihin niin ruokakaupassa kuin matkustaessa. Entäpä meitä kaikkia koskettava asuminen? Panostus ekologisuuteen tarkoittaa monelle satsausta laatuun, mutta myös omaan terveyteen. Saija, Ronny ja Thomas paljastavat myös konkreettisia valintoja, joilla oman asumisen hiilijalanjälkeen voi vaikuttaa vaikka heti.

Jakson aikana jaetaan myös parhaat vinkit ensiasunnon ostamiseen. Jos suunnittelet, ensimmäisen omistusasunnon ostamista tiiviin tietopaketin pääset lukemaan täällä.

Thomas Noreila

Thomas on Trä Kronorin perustaja ja ekologisen asumisen asiantuntija, joka on muun muassa perustanut useita yrityksiä sekä siirtänyt vanhan kansakoulun käyttääkseen sen rakennusosia perheensä nykyiseen kotitaloon. Parhaillaan Trä Kronor -konseptin mukaisia townhouse-taloja rakentuu Tuusulan asuntomessualueelle.

 

Tutustu Trä Kronor -talohin ja konseptiin >