Bo Living -podcast

15. JAKSO

Bo Living -podcast: Kannattaako remontoida itse?

23.02.2021

Tekemällä remontin itse voi säästää kustannuksissa, mutta onko ammattitekijä lopputuloksen kannalta aina parempi valinta? Entä mitä vaaditaan, jotta itse tehty remontti onnistuu? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on mediapersoona Ellen Jokikunnas, joka kertoo kokemuksiaan vanhan aseman remontoimisesta. 

”Jotkut ajattelee, että minä en ainakaan osaa tapetoida, mutta ethän sä voi tietää sitä, jos et kokeile.” -Ellen Jokikunnas.

Kun oman kodin remontoimista lähtee suunnittelemaan, yksi tärkeä päätös on, aikooko remontin tehdä itse vai turvautuuko ulkopuoliseen apuun. Oma osaaminen karttuu tekemällä, mutta lopputulos ei välttämättä vastaa ammattilaisen kädenjälkeä. Entä mitä vaaditaan, jotta itse tehty remontti onnistuu? Saija, Ronny ja Ellen jakavat myös vinkkinsä siihen, miten remontin keskellä jaksaa elää.Ellen Jokikunnas

Ellen on juontajatoimittaja, mediapersoona sekä itse-oppinut remontoija. Vuonna 2007 hän osti ensiasunnokseen Röykän aseman Nurmijärveltä ja on remontoinut talovanhuksesta itselleen hurmaavan kodin.

Tutustu Elleniin >


Palaa pääsivulleLue lisää:

Asunto myyntiin - mitä kannattaa remontoida?

Kun oma asunto päätetään laittaa myyntiin, ei siitä saatava hinta ole mikään pikkujuttu. Siksi moni pohtii asunnon...
Lue lisää >

Bo LKV mukana Remppa vai muutto Suomi -sarjassa syksyllä 2021

Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay ovat Remppa vai muutto Suomi -ohjelman juontajakaksikko.
Lue lisää >

3D-asuntoesittely: ihastuttava loft-koti Kivistössä

Sisustuslehtitasoisten myyntikuvien lisäksi esittelemme kodit myös 3D-asuntoesittelyn avulla. Muun muassa tämä elegantti ja tyylillä remontoitu loft-koti Vantaalla...
Lue lisää >