Etusivu / Podcast / Remontointi / Bo Living -podcast: Kannattaako remontoida itse?
Bo Living
Remontointi

15. Jakso
Bo Living -podcast: Kannattaako remontoida itse?

Tekemällä remontin itse voi säästää kustannuksissa, mutta onko ammattitekijä lopputuloksen kannalta aina parempi valinta? Entä mitä vaaditaan, jotta itse tehty remontti onnistuu? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on mediapersoona Ellen Jokikunnas, joka kertoo kokemuksiaan vanhan aseman remontoimisesta. 

”Jotkut ajattelee, että minä en ainakaan osaa tapetoida, mutta ethän sä voi tietää sitä, jos et kokeile.” -Ellen Jokikunnas.

Kun oman kodin remontoimista lähtee suunnittelemaan, yksi tärkeä päätös on, aikooko remontin tehdä itse vai turvautuuko ulkopuoliseen apuun. Oma osaaminen karttuu tekemällä, mutta lopputulos ei välttämättä vastaa ammattilaisen kädenjälkeä. Entä mitä vaaditaan, jotta itse tehty remontti onnistuu? Saija, Ronny ja Ellen jakavat myös vinkkinsä siihen, miten remontin keskellä jaksaa elää.

Ellen Jokikunnas

Ellen on juontajatoimittaja, mediapersoona sekä itse-oppinut remontoija. Vuonna 2007 hän osti ensiasunnokseen Röykän aseman Nurmijärveltä ja on remontoinut talovanhuksesta itselleen hurmaavan kodin.

Tutustu Elleniin >