Etusivu / Podcast / Kodit / Bo Living -podcast: Milloin on oikea aika myydä asunto?
Bo Living
Kodit

11. Jakso
Bo Living -podcast: Milloin on oikea aika myydä asunto?

Kannattaako asunto laittaa myyntiin, vaikka putkiremontti on tulossa? Entä onko parempi myydä oma asunto ennen uuden ostamista? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Maru Hautala.

”Siihen viereen tuli sinä aikana uusia, käytännössä samalla hinnalla. Että ei ollut ehkä paras aika myydä silloin kun me myytiin.” -Maru Hautala.

Kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi saattaa mielessä pyöriä ajatus, onko juuri nyt se kaikista otollisin hetki myydä. Asunnon kiinnostavuuteen ja siitä saatavaan hintaan vaikuttavat esimerkiksi taloyhtiön remonttien aikataulu kuin asuinalueen kehitys. Saija, Ronny ja Maru jakavat jaksossa myös kokemuksiaan siitä, kannattaako asunto myydä itse vai käyttää apuna kiinteistönvälittäjää.

Kun asunnon myynti on aloitettu, myyjän kannattaa valmistautua huolella asuntoesittelyihin. Katso kokoamamme vinkit täältä ja ostajat ihastuvat asuntoosi heti ensiesittelyssä!

Maru Hautala

Maru on sisustussuunnittelija, joka pitää myös omaa Marulla-sisustusblogia. Jyväskylässä perheensä kanssa asuva Maru rakastaa värejä ja käyttääkin niitä estoitta oman kodin sisustuksessa.

Lue lisää Marun blogista >