Etusivu / Podcast / Sisustus / Bo Living -podcast: Missä sisustuksessa mennään 2020?
Bo Living
Sisustus

8. Jakso
Bo Living -podcast: Missä sisustuksessa mennään 2020?

Mistä ammentaa inspiraatiota sisustukseen? Millaisia trendejä sisustuksessa on tänä vuonna? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustusbloggaaja Marja Wickman.

”Olen koko ajan erilaisten materiaalien ja trendien kanssa tekemisissä, niin kyllä oma makuni jollain tavalla aina vähän muuttuu.” -Marja Wickman.

Sisustamiseen on helppoa hakea inspiraatiota niin sosiaalisesta mediasta, blogeista, lehdistä kuin alan tapahtumista. Mutta onko sisustustrendien seuraaminen hyvä vai huono asia? Miten ne vaikuttavat omaan sisustustyyliin? Saija, Ronny ja Marja paljastavat jaksossa myös parhaita vinkkejään uusien kalusteiden ostamiseen ja sisustusmokien välttämiseen.

Kokosimme Bo Living -blogiin tuotenostot yhteistyökumppanimme Vepsäläisen valikoimasta. Kuuntele lisää jaksosta ja katso inspiroivat kuvat syksyn sisustustrendeistä täältä.

Marja Wickman

Marja on art director ja palkittu sisustusbloggaaja. Hän aloitti Musta ovi -bloginsa kirjoittamisen vuonna 2013 rakentaessaan perheensä nykyistä kotia Espooseen. Etenkin erilaiset luonnonmateriaalit ovat Marjan ikuinen inspiraation lähde.

 

Lue lisää jaksosta Marjan blogissa >