Etusivu / Podcast / Remontointi / Bo Living -podcast: Oma koti remonttiin – mitä ja miten?
Bo Living
Remontointi

4. Jakso
Bo Living -podcast: Oma koti remonttiin – mitä ja miten?

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun remontoi omaa kotia? Kauanko remontin tekeminen kestää, ja mitä se maksaa? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Laura Seppänen.

”Miten oikeasti saadaan vedettyä läpi remontti siten, että se budjetti pysyisi jossain määrin aisoissa, niin siinähän se palapeli juuri onkin.” -Laura Seppänen.

Oman kodin remontoimisessa tarkka suunnittelu on tärkeää. Yllätyksiin pitää varsinkin ensikertalaisen varautua – niin budjetoinnin kuin aikataulun osalta. Miten remontissa kannattaa panostaa, entä mistä voi pihistää? Saija, Ronny ja Laura käyvät läpi remontin suunnittelun askel askeleelta aina remonttikohteen ostamisesta pintamateriaalien valintaan ja viimeistelyyn.

Mikäli oman unelmakodin ja mahdollisen remonttikohteen osto on vasta suunnitteluvaiheessa, vinkkimme asunnon ostajalle pääset lukemaan täällä.

Laura Seppänen

Laura on sisustussuunnittelija, joka luo oman suunnittelutoimistonsa kautta toimivia ja käyttäjänsä näköisiä sisustuksia niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihin. Nykyisen kotinsa, pienen kaksion Helsingin Töölössä hän on itse remontoinut lattiasta kattoon vuonna 2019.

 

Tutustu Lauran suunnittelemiin kohteisiin >