Etusivu / Podcast / Remontointi / Bo Living Podcast: Omakotitalon rakentaminen – unelma vai painajainen?
Bo Living
Remontointi

9. Jakso
Bo Living Podcast: Omakotitalon rakentaminen – unelma vai painajainen?

Millaisia yllätyksiä on odotettavissa, kun ryhtyy rakentamaan omaa taloa? Entä miten rakennusprojekti vaikuttaa perheeseen ja parisuhteeseen? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on lifestyle-bloggaaja, näyttelijä Sara Parikka.

”Kun siinä on isot rahat kyseessä ja omat rahat. Teet perheelles kotia ja sitten siellä sattui niinku vaikka ja mitä.” -Sara Parikka.

Omakotitalon rakentaminen on yksi perinteisimmistä suomalaisten asumisen unelmista. Mitä rakentaminen tai rakennuttaminen oikein vaatii ja millaisiin yllätyksiin olisi hyvä varautua? Saija, Ronny ja Sara käyvät jaksossa läpi omakotalon rakentamista läpi vaihe vaiheelta aina tontinvalinnasta valmiin kodin sisustamiseen asti.

Jaksossa keskustellaan lisäksi kiinteistön ostamisesta. Kokosimme aiheesta kattavan tietopaketin myös Bo Living -blogiin – lue lisää täältä.

Sara Parikka

Sara on näyttelijä, juontaja, somevaikuttaja ja kolmen hurmaavan tytön äiti, jonka intohimo on myös kodin sisustaminen. Perheen rakennuttama unelmien hirsitalo valmistui vuoden 2020 alussa Espooseen.

Lue lisää Saran blogista >