Etusivu / Podcast / Sisustus / Bo Living -podcast: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä?
Bo Living
Sisustus

2. Jakso
Bo Living -podcast: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä?

Miksi asuntojen myyntistailausta tehdään ja onko stailaamisesta mitään hyötyä?
Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat Vanelja-lifestylebrändin luoja Virpi Mikkonen sekä sisustussuunnittelija-stailaaja Anu Tuomikoski.

”Tuli heti sellanen hyvä hype, että asuntoa alettiin jo etukäteen kyselee niitten kuvien ansiosta.” -Virpi Mikkonen.

Asuntojen myyntistailaus on yleistynyt viime vuosina Suomessa, mutta siihen liittyy edelleen valtavasti erilaisia myyttejä ja myös epäilyjä sen hyödyllisyydestä. Me Bo:ssa olemme alusta alkaen stailanneet jokaisen myyntiin tulleen kohteen ja tämän myötä myös myyntiajat ovat keskimäärin selvästi lyhyempiä. Saija, Ronny, Anu ja Virpi keskustelevat kuvien merkityksestä asunnon myynti-ilmoituksessa ja paljastavat, mitä stailauksen aikana oikeasti tapahtuu.

 

Jaksossa tutustutaan myös upeaan tornitaloon Helsingin Munkkiniemessä. Tämän kohteen inspiroivaan tarinaan ja historiaan pääset syventymään täällä.

Virpi Mikkonen

Virpi on ruokakirjailija, toimittaja, somevaikuttaja ja yrittäjä. Hänen palkittu Vanelja-brändinsä on kerännyt suuren suosion myös kansainvälisesti. Virpin perhe ja valloittava kultainennoutaja Helle etsivät parhaillaan uutta kotia Helsingin Katajanokalta.

 

Tutustu Vaneljan herkulliseen maailmaan >

 

 

 

Anu Tuomikoski

Anu on sisustussuunnittelija ja stailaaja, joka inspiroituu arjen estetiikasta sekä skandinaavisesta designista. Vapaa-ajallaan Anu jakaa sisustuskuvia suositulla Instagram-tilillään. Uusi, itse rakennettu koti valmistuu pian Espooseen.

 

Vieraile Anun Instagram-tilillä >