Monipuolinen tausta apuna menestykseen

Millaisesta taustasta on välitysalalla hyötyä? Voiko välitysalalle tulla mukaan koska vain? Monella lahjakkaalla bolaisella on ollut takanaan menestyksekäs ura aivan toisella alalla ennen siirtymistä välittäjäksi. Kuusi heistä kertoo oman tarinansa sekä sen, mikä kiinteistönvälitysalassa sytytti heidät.

Sari Kullberg

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
Bo LKV Vantaa

”Ensimmäiset 20 vuotta urallani hurahtivat muodin agentuurina. Rakastin työtäni, mutta muotibisneksen herätessä verkkokauppaan päätin kuitenkin vaihtaa uraa. Niinpä vietin seuraavat kuusi vuotta kauppiaana. Kaipasin kuitenkin työtä, jossa saisin pitää kaikki langat käsissäni. Välitysalalle minua oli jo houkuteltu, mutten lämmennyt ehdotuksille, vaikka olin kiinnostunut asunnoista. Bo:n brändi kuitenkin kolahti minuun niin kovaa, että päätin ryhtyä välittäjäksi, ja aloitin suoraan Bo:lla vuonna 2018. Olen 30 vuoden työurallani tottunut työskentelemään brändien kanssa, ja Bo jos mikä on hiottu timantti.

Haluan olla aktiivinen, laadukasta työtä tekevä välittäjä. Synnynnäisiin luonteenpiirteisiini kuuluu hyväntuulisuus, lämminhenkisyys ja energisyys. Etenen höyryjunan tavoin kohti tavoitteitani, ja vaikka matka on suunniteltu, kerääntyy sen varrelle monia yllättäviä hetkiä ja valtava määrä uusia kohtaamisia – ja se on ihanaa!”

Kai Saarinen

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
Bo LKV Ullanlinna

”Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Välitysuralla olen työskennellyt yli 10 vuotta ja aikaisemmin toiset 10 vuotta pankkialalla. Välitysalassa kiinnosti vaihteleva työ, sekä vapaus organisoida oma työrytmi ja aikataulut. Tietenkin iso asia oli myös mahdollisuus vaikuttaa omalla työllä ansiotasoon: omat panostukset työhön ja ahkeruus palkitaan! Bo:lla aloitin 1,5 vuotta sitten. Bo kiinnosti työnantajana, koska se toimi kokonaisvaltaisesti alan suunnannäyttäjänä. Välittäjälle yrityksen tunnettuus on tärkeää, sillä vahvasta brändistä on iso apu työssä.

Haluan aina tehdä oma työ niin hyvin, että se ylittää asiakkaiden odotukset. Silloin asiakkaat muistavat välittäjän kauan ja suosittelevat ilolla myös tuttavilleen. Haluan myös olla helposti lähestyttävä, luotettava ja kuunteleva välittäjä, joka osaa asettua niin myyjän kuin ostajan tilanteeseen. Palvelen jokaista asiakastani aina innolla ja ammattitaidolla!”

monika nyström

Monika Nyström

asuntomyyjä, KTM, KiLAT, partner
Bo LKV Kruununhaka


”Olin 20 vuotta yrittäjänä jalkinepuolella ja tein Suomen lisäksi myyntiä Baltiassa. Vuoden 2020 vaihteessa huomasin, ettei työni enää innostanut entiseen tapaansa, ja koronan iskettyä muotikauppaan päätin vaihtaa alaa. Kiinnostukseni asumiseen ja myyntityöhön houkuttelivat välitystyön pariin. Ystäväni suositteli hakemaan Bo:lle töihin, mutta kokemuksen puutteen vuoksi hain ensin opiskelemaan kiinteistönvälitystä. Saatuani opiskelupaikan hain Bo:lle ja aloitin työt huhtikuun 2020 lopulla.

Välittäjänä haluan olla helposti lähestyttävä ja luotettava. Haluan asiakkaan tuntevan, että tämä välittäjä tietää, mitä tekee. Pyrin aina tekemään kaiken mahdollisimman tarkasti ja nautin asioiden selvittelystä. Pidän siitä, että lähes kaikki työssäni on kiinni minusta itsestäni ja onnistuessani tiedän, että brändi on kunnossa ja kokonaisuus on huikea paketti. Haluan olla yksi parhaista, ja sitä kohden teen työtä koko ajan.”

Henri Veittikoski

kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, partner
Bo LKV Oulu

”Olen taustaltani konetekniikan insinööri AMK. Toimin 10 vuotta tehdasteollisuudessa, josta kaksi vuotta tein työnjohdon ja kehitysinsinöörin töitä. Kaverini, joka on myös välittäjäkollegani, oli kuitenkin kauemman aikaa puhunut, että minut pitäisi saada myyntihommiin. Välittäjän työ tuntui houkuttelevalta, koska se tarjosi vapautta ja mahdollisuuden työskennellä ihmisten parissa. Lopullinen kipinä syttyi Bo Living -lehden julkkaribileissä syksyllä 2019, jolloin juttelin ensimmäisen kerran Bo Oulun myyntijohtajan kanssa. Asiat etenivät nopeasti, ja aloitin välittäjänä tammikuussa 2020.

Välittäjänä haluan olla luotettava ja menestyvä. Aiemmalta uraltani olen tuonut välitystyöhön mukanani digiosaamisen, paineensietokyvyn sekä projektinhallinta- ja asiakaspalvelutaidot. Niistä on ollut paljon apua, ja sisäänajo alalle on onnistunut. Nyt keskityn tekemään töitä kohti oman viisivuotissuunnitelmani tavoitteita.”

Katja Kolu

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Lahti

”Olen koulutukseltani rakennusalan artesaani ja metsätalousinsinööri, ja olin lähes 20 vuotta UPM-Kymmenellä. Metsäteollisuudesta siirryin 10 vuodeksi yrittäjäksi ratsastusvarusteiden verkkokauppaan, tukkukauppaan ja maahantuontiin. Välitystyö on minulle siis jo kolmas ura. Aloitin alalla Bo:n tullessa Lahteen vuonna 2018. Välittäjän työ oli ollut enemmän tai vähemmän mielessäni aina, mutta vasta Bo:n vahva brändi ja toimintatavat saivat minut hakemaan alalle.

Välittäjänä olen päässyt hyödyntämään yrittäjänä ja insinöörinä oppimiani asioita. Työskentely on projektimaista ja vaatii välillä pikkutarkkuutta ja yksityiskohtiin paneutumista. Haluan olla ammattitaitoinen, ystäväliinen, intohimoinen ja mieleenpainuva välittäjä, jota halutaan suositella. Kohtaan työssäni lukuisia erilaisia asiakkaita, jotka antavat minulle energiaa ja tuovat mukanaan myös yllätyksiä. Samanlaisia päiviä ei taatusti ole!”

Haluatko osaksi ainutlaatuista tarinaa?

Bo:n tekee ihmiset. Tiimimme koostuu yli 240:sta ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Me luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä itsellemme vahvan kilpailuedun alalla.