Sari Kullberg

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
VANTAA
0400 615 557 | sari.kullberg@bo.fiSari on se henkilö, joka suorastaan syttyy liekkeihin myyntitilanteessa, eikä edes tunnista ongelma-sanaa. Hyvänä ihmistuntijana Sari mukautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen ja palvelee sekä myyjän että ostajan hyväntuulisiksi. Yrittäjätaustaisena hän on tottunut paahtamaan täysillä silloin kun tarve vaatii. Yrittäminen ja asiakaspalvelu ovat Sarille sinnikkyyttä, maaliin saakka viemistä, kekseliäisyyttä, tilanteiden hallintaa, kylmiä hermoja ja rutkasti palveluotetta. Sarin ympärillä leijailee positiivisuuden ja innostuneisuuden kehä, joka näkyy kauas ja tarttuu muihinkin. Välittäjänä Sari on tiedonhaluinen ja innostuu myyntikohteistaan; myyjä on Sarin mielestä kotinsa hyvien puolien paras asiantuntija, ja usein timanttisin myyntistrategia syntyykin yhteistyössä myyjän kanssa.

”Energinen ja aurinkoinen Sari Kullberg onnistui koko myyntiprosessissa täydellisesti. Suuri kiitos hänelle. Haluan antaa myös erityismaininnan taustajoukoille: valokuvaaja ja stailaaja onnistuivat tuomaan todella hienosti asunnon parhaat puolet esille. Uskon että näyttävien kuvien ansiosta saimme yleisöryntäyksen ja paljon tarjouksia asunnostamme.”

– myyjä, Helsinki

”It was a lovely experience to work with Bo as a company and especially with the broker Sari Kullberg. She was very flexible, always nice and fast with answering my emails – as I am a non-Suomi speaker. All the documents been well prepared, so also the persons from my bank have been quite happy. Thanks!”

– ostaja, Vantaa

”Välittäjällä erittäin aktiivinen ote koko prosessin ajan. Ohjeet ja vinkit olivat selkeitä (kuvaukset, asuntoesittelyt) ja toimivia. Välittäjän toiminta loi luottamusta ja hänen kanssaan oli helppo toimia. Erityismaininta kohteen valokuvaamisesta; kuvat olivat aivan uskomattoman upeita ja varmasti osasyynä siihen, että kohde vaihtoi omistajaa niin pikaisesti.”

– myyjä, Vantaa

”Onneksi meille asunnon myynyt välittäjä panosti asiakaspalveluun! Välittäjä piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja oli hyvin tavoitettavissa, vastasi kaikkiin kysymyksiimme nopeasti ja selkeästi ja etsi lisätietoja, kun niitä tarvitsimme. Hyvän kokemuksen täydensi se, miten lämpimästi uuden kotimme myyjätkin kiittivät välittäjää.”

– ostaja, Helsinki

Myytäviä kohteita

Viherkuja 1

Martinlaakso, Vantaa rivitalo 1979
97 m2 335 000 € 4h + k + ph + s

Edöntie 89A

Isnäs, Loviisa omakotitalo 2013
229 m2 397 000 € k, oh, 4mh, 2 x wc, s, ph, khh, aula, var, autokatos+varasto

Pellaksentie 13

Vapaala, Pellas, Varisto, Vantaa omakotitalo 1997
210 m2 695 000 € 4h, avokeittiö, ruokailutila, kirjasto/toimistotila, khh, vh, parvi, sauna, 3 x kh, erillinen wc, aula, ullakkohuone, katettu terassi, autotalli,eteinen


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 34,5 m2
MYYTY

Hiekkaharju, Vantaa

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Kauklahti, Espoo

rivitalo 78 m2
MYYTY

Rekola, Vantaa

erillistalo 103 m2
MYYTY

Riihikallio, Tuusula

kerrostalo 67,5 m2
MYYTY

Viertola, Hyvinkää

paritalo 120,5 m2
MYYTY

Nikinmäki, Vantaa

kerrostalo 58,5 m2
MYYTY

Martinlaakso, Vantaa

kerrostalo 77 m2
MYYTY

Lintuvaara, Espoo

erillistalo 131 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.