Sari Kullberg

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
VANTAA
0400 615 557 | sari.kullberg@bo.fiSari on se henkilö, joka suorastaan syttyy liekkeihin myyntitilanteessa, eikä edes tunnista ongelma-sanaa. Hyvänä ihmistuntijana Sari mukautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen ja palvelee sekä myyjän että ostajan hyväntuulisiksi. Yrittäjätaustaisena hän on tottunut paahtamaan täysillä silloin kun tarve vaatii. Yrittäminen ja asiakaspalvelu ovat Sarille sinnikkyyttä, maaliin saakka viemistä, kekseliäisyyttä, tilanteiden hallintaa, kylmiä hermoja ja rutkasti palveluotetta. Sarin ympärillä leijailee positiivisuuden ja innostuneisuuden kehä, joka näkyy kauas ja tarttuu muihinkin. Välittäjänä Sari on tiedonhaluinen ja innostuu myyntikohteistaan; myyjä on Sarin mielestä kotinsa hyvien puolien paras asiantuntija, ja usein timanttisin myyntistrategia syntyykin yhteistyössä myyjän kanssa.

”Energinen ja aurinkoinen Sari Kullberg onnistui koko myyntiprosessissa täydellisesti. Suuri kiitos hänelle. Haluan antaa myös erityismaininnan taustajoukoille: valokuvaaja ja stailaaja onnistuivat tuomaan todella hienosti asunnon parhaat puolet esille. Uskon että näyttävien kuvien ansiosta saimme yleisöryntäyksen ja paljon tarjouksia asunnostamme.”

– myyjä, Helsinki

”It was a lovely experience to work with Bo as a company and especially with the broker Sari Kullberg. She was very flexible, always nice and fast with answering my emails – as I am a non-Suomi speaker. All the documents been well prepared, so also the persons from my bank have been quite happy. Thanks!”

– ostaja, Vantaa

”Välittäjällä erittäin aktiivinen ote koko prosessin ajan. Ohjeet ja vinkit olivat selkeitä (kuvaukset, asuntoesittelyt) ja toimivia. Välittäjän toiminta loi luottamusta ja hänen kanssaan oli helppo toimia. Erityismaininta kohteen valokuvaamisesta; kuvat olivat aivan uskomattoman upeita ja varmasti osasyynä siihen, että kohde vaihtoi omistajaa niin pikaisesti.”

– myyjä, Vantaa

”Onneksi meille asunnon myynyt välittäjä panosti asiakaspalveluun! Välittäjä piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja oli hyvin tavoitettavissa, vastasi kaikkiin kysymyksiimme nopeasti ja selkeästi ja etsi lisätietoja, kun niitä tarvitsimme. Hyvän kokemuksen täydensi se, miten lämpimästi uuden kotimme myyjätkin kiittivät välittäjää.”

– ostaja, Helsinki

Myytäviä kohteita

Notkotie 5

Klaukkala, Nurmijärvi omakotitalo 2004
203 m2 759 000 € 6-9h, k, 203 m2 + kellari 51 m2 + talousrakennus 16 m2 + käyttöullakko

Rusojuurenkuja 3

Tikkurila, Vantaa omakotitalo 2004
189 m2 769 000 € 5h + k + khh + 2 kph + s + 2 wc

Bisajärventie 65

Sotunki, Vantaa mökki tai huvila 1980
18 m2 129 000 € tupa, keittiö ja sauna

Iso Kylätie 45

Nikkilä, Sipoo omakotitalo
100 m2 297 000 € 5h, k, kph, s, vh, 2xwc


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Itä-Hakkila, Vantaa

erillistalo 113 m2
MYYTY

Jokela, Tuusula

omakotitalo 168 m2
MYYTY

Kulomäki, Vantaa

kerrostalo 80 m2
MYYTY

Nummenkylä, Järvenpää

omakotitalo 156,5 m2
MYYTY

Viertola, Vantaa

kerrostalo 43,5 m2
MYYTY

Viertola, Hyvinkää

paritalo 124,7 m2
MYYTY

Tikkurila, Vantaa

rivitalo 114 m2
MYYTY

Martinlaakso, Vantaa

rivitalo 97 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 34,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.