Etusivu / Ajankohtaista / Bo mukana Newil & Baun Töölön Meanderin myynnissä – asumisen edelläkävijät yhdistävät voimansa

Bo mukana Newil & Baun Töölön Meanderin myynnissä – asumisen edelläkävijät yhdistävät voimansa

Bo:n myynnin ja markkinoinnin rautaiset ammattilaiset ovat mukana Newil & Baun huippuarkkitehtuuria edustavan Töölön Meanderin myynnissä. Asumisen vahvojen edelläkävijöiden yhteistyö luo parhaat edellytykset menestykseen.

töölön Meanderin asunnon olohuonekuva

Newil&Baun suunnittelufilosofian keskiössä on asukas, jonka asumisunelmissa yhdistyvät kaunis ja ekologinen koti ja asumisen palvelut. Parempaa kaupunkia rakentava Newil&Bau ansaitseekin saamansa positiivisen nostatuksen alalla, jolla uudet tavat toimia ovat erittäin tervetulleita.

Syksyllä 2024 valmistuva Meander edustaa Newil&Baun luotsaamaa uuden sukupolven kaupunkiasumista parhaimmillaan. Huippuarkkitehti Steven Hollin suunnittelemassa asuinrakennuksessa yhdistyvät veistoksellisuus ja käytännöllisyys, lisäksi asukkaiden palveluille luodut puitteet ovat vertaansa vailla.

Asuntotyyppejä Meanderissa on valittavana neljä: kompaktit kaupunkiasunnot, tilavat perheasunnot, edustusasunnot ja jopa kuusi metriä korkeat loft-asunnot omalla asuntopihalla. Arkkitehti Steven Holl tunnetaan rakkaudestaan valoon, mikä näkyy korkeissa niin korkeissa aulatiloissa kuin asunnoissakin. Talon palveluihin kuuluu 12-paikkainen elokuvateatteri, juhlatila, etätyöhuone ja joogasali sekä saunaosasto terasseineen. Meanderoivaa joenuomaa mukaileva rakennuksen muoto luo viihtyisiä tiloja myös ulos sisäpihoille. Maan alla sijaitsee tilava 67-paikkainen autohalli, jonne on suora hissiyhteys rappukäytävistä.

Elämyksellisen asumiskokemuksen tarjoavien Meanderin ekologiset ratkaisut takaavat asumiseen matalan hiilijalanjäljen. A-energialuokka, aurinkopaneelit ja maalämpö lisäävät energiatehokkuutta ja säästävät myös energiakuluissa. Rakennustyöt ovat edenneet aikataulun mukaisesti ja Meander saavuttaa harjakorkeuden kesällä.

Bo on saanut Meanderin upeita asuntoja myyntiin huhtikuusta alkaen. Yhteistyö on alkanut hyvällä energialla ja intohimoisella tekemisen otteella. Kiinnostus asuntoja kohtaan on ollut positiivista alusta alkaen.

Aloitimme innolla yhteistyön Newil&Baun kanssa. Yrityksiämme yhdistää panostus asiakaskokemukseen, edelläkävijyys ja laatu sekä estetiikan ja ihanan asumisen arvostus. Uskon yhteistyömme tarjoavan ylivertaisen asiakaskokemuksen myös asunnon ostoon”, iloitsee Bo Business -yrityspalveluiden liiketoimintajohtaja Rasmus Paatsalo.

Kiinteistönvälityksen suunnannäyttäjänä tunnetuttu Bo on koonnut yhteistyötiimin asuntomyynnin ja -markkinoinnin huippuammattilaisista. Newil&Bau ja Bo luottavat vahvaan visioon ekologisesta ja elämyksellisestä asumisesta.

Lisätietoja:
Newil&Bau
As Oy Töölön Meander

Asuntojen myynti:
Kasimir K. Baltzar, kiinteistönvälittäjä LKV, TeK, partner
kasimir@bo.fi
+358 50 585 8888

Juho Rantala, asuntomyyjä, partner
juho.rantala@bo.fi
+358 40 097 7764

Katso myynnissä olevat Meanderin asunnot