Bo Business logo

Unrealer on nyt Bo Business

Unrealerin nimi on muuttunut 19.1.2022 alkaen Bo Businessiksi. Palvelumme säilyvät jatkossakin ennallaan ja tutut työntekijät jatkavat edelleen uudessa Bo:n liiketoimintayksikössä tarjoten kiinteistömarkkinoinnin palveluja olemassa oleville sekä uusille asiakkailleen.

Uusi vuosi tuo uusia tuulia – niin myös meillä Unrealerilla! 

Nimittäin 19.1.2022 alkaen Unrealer tunnetaan uudella Bo Business brändinimellä. Uuden nimen myötä uudistamme ja yhtenäistämme logomme ja ilmeemme osaksi emoyhtiö Bo:n brändiä. Vaikka nimemme ja ilmeemme uudistuu, nykyiset palvelut ja toiminta säilyvät täysin ennallaan ja tuttu tiimimme palvelee teitä vanhaan tuttuun tapaan jatkossakin. Se olkoon uudenvuodenlupauksemme. 🙂

Bo Business toimii osana Bo-konsernia omana tulosyksikkönään ja Y-tunnuksemme säilyy ennallaan. Näin ollen myös keskinäiset sopimuksemme ovat voimassa kuten ennenkin. Uudistuksen taustalla on pari vuotta yhteistä hienoa matkaa osana Bo:ta ja tuona aikana kehitetyt uudet palvelukokonaisuudet ja tavoitteet. Yhteisen tekemisen myötä haluamme yhtenäistää myös brändimme tuleville vuosille.

– Rasmus Fagerström, liiketoimintajohtaja, Bo Business -yrityspalvelut

Unrealerin vanha tiimi = Bo Businessin uusi tiimi

Katso kaikki tiimimme jäsenet ältä.

Heräsikö kysyttävää?

Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse 24h kuluessa!