Johanna Salonen

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
TURKU
050 407 8843 | johanna.salonen@bo.fiPitkän kokemuksen myynnin ja asiakaspalvelun parissa omaava lämminhenkinen ja sosiaalinen Johanna on toiminut jo 11 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Sanat ammattitaitoinen, ahkera ja empaattinen kuvaavat Johannaa parhaiten. Johanna on myynyt useita satoja asuntoja ja luonut itselleen laajan ja uskollisen asiakaskunnan. Suurin osa kohteista tuleekin tyytyväisiltä vanhoilta asiakkailta suosituksina.

”Välittäjämme Johanna on aivan huippuammattilainen! Tiedonkulku oli nopeaa, emmekä olleet koskaan epätietoisia mitä seuraavaksi tapahtuu. Muutto on raskasta aikaa, mutta Johanna piti meistä huolen koko ajan. Aivan loistavaa palvelua!”

”Erinomainen kokemus! Johannan välittäjän ammattitaito on ensiluokkaista ja jämäkkää – aivan loistava persoona. Asunto kaupaksi ensimmäisellä näytöllä!”

”Hakuvaiheessa välittäjä oli sopivan aktiivinen, mutta ei tyrkyttävä pitäen hyvin yhteyttä kuitenkaan kiirehtimättä. Kun sopiva asunto oli löytynyt, tarvittiin paljon välittäjän asiantuntemusta ja tukea, koska meidän kannaltamme melko ainutkertaisesta tapahtumasta on kyse. Kun pankkimme valtakunnalliset palvelut olivat johtaa kaupanteon kannalta isoihin ongelmiin, välittäjä osasi tukea hienosti. Kaupanteon jälkeen asiat ovat hyvin hoidettu huolella kuntoon. Hurjan iso kiitos siis Johanna Saloselle!”

– Jarkko Vuoriluoto

”Hyvin tehokkaasti ja sujuvasti ostettiin uusi koti – kaikki tarvittava informaatio tuli nopeasti. Kaikki asuntokaupassa tuli myös hoidettua mutkattomasti. Johanna on huolehtiva välittäjä joka hienosti informoi myös pienistäkin käytännön asioista. Suuret kiitokset!”

”Hyvin sujui! Yhteys välittäjään saatiin aina suht nopeasti ja asiointi on ollut vaivatonta.”

”Johanna on helposti lähestyttävä ja ystävällinen persoona, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rautainen ammattitaito.”

”Johanna Salonen on miellyttävä ja ammattitaitoinen – kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti.
Olemme erittäin tyytyväisiä!”

”Kaikki meni aivan käsittämättömän sujuvasti ja ammattitaidolla. Touhu täysin eri levelillä kuin kilpailevien firmojen edustajien kanssa.”

”Kaikki sujui joustavasti alusta alkaen. Välittäjä pystyi hyvin arvostamaan kohteen sijaintia ja hintaa sekä ennakoimaan kiinnostusta.”

”Johanna toimi välittäjänä kun ostin uniikin kotini muutama vuosi sitten. Tiesin jo silloin, että jos asuntoni joskus myyn niin Johanna toimii välittäjänä. Kohde on ”helppo” myydä, mutta Johannan arvo syntyi siinä, että se tapahtui rakettimaisella nopeudella ja sain asunnostani toivomani hinnan. Johanna ei välitä asuntoja vaan koteja; se näkyy kaikessa tekemisessä. Hän osaa toimia ihmisten kanssa ja ymmärtää välittämisen paljon syvällisemmin kuin moni muu välittäjä.”

”Johanna hoiti kaikki asiat erinomaisesti; oli nopea ja asiallinen sekä samalla helposti lähestyttävä ja hauska. Kaikki sujui paremmin ja helpommin kuin olin odottanut.”

”Kaikki sujui loistavasti! Meille jäi sellainen olo, että välittäjä on meidän puolella ja aidosti haluaa meidän saavan uuden kodin ja viihtyvän. Mikään kysymys ei ollut liian tyhmä, kaikki meidän huolet otettiin tosissaan ja selvitettiin, ja aina kun Johannan kanssa puhui, oli kuin olisi ystävän kanssa eikä hoitamassa vakavia asioita.”

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä teki aika lyhyellä varoajalla erittäin hyvää ja laadukasta työtä.”

”Kaikki sujui todella hyvin: asunto meni nopeasti kaupaksi ja välittäjä Johanna on ihana ja ammattitaitoinen.”

”Kaikki sujui hyvin. Kaupoissa oli välittäjästä riippumattomia viivästyksiä, mutta meidät pidettiin hyvin ajan tasalla. Välittäjän ote oli tehokas mutta samalla inhimillinen, mikä auttoi ensimmäisten asuntokauppojen mutkista selviämiseen.”

”Johanna oli aivan huippu! Auttoi ja neuvoi ammattitaidolla ensiasunnon ostajaa ja välitti aidon kiinnostuksen.”

”Koko prosessi hoidettiin tavalla, josta huokui kokemus ja ammattitaito. Ystävällinen yhteydenpito ja realistinen näkemys prosessin läpiviemisestä oli alusta lähtien mukana kuvassa. Lämmin kiitos erinomaisesti hoidetusta työstä!”

”Lämmin ja kunnioittavan asiallinen suhtautuminen omasta kodistaan luopuvaa kohtaan! Asiansa osaava, luottamusta herättävä välittäjä.”

”Koko asuntokauppa sujui todella vaivattomasti, eikä tullut missään vaiheessa epätietoinen tai epävarma olo mistään, sillä välittäjä piti hyvin ajan tasalla kaikesta ja vastasi mahdollisiin kysymyksiin nopeasti.”

”Johanna hoitaa kaupat viimeisen päälle!”

”Koko prosessi eteni niin kuin alussa oli sovittukin. Välittäjä oli asiantunteva ja hänen kanssaan oli miellyttävää toimia.”

”Ensiasunnon osto sujui välittäjänne ammattitaidon vuoksi vaivatta ja stressittä. Minulla oli koko ajan tunne että asiat menevät eteenpäin ja saan kysymyksiini vastaukset ripeästi. Kiitos paljon! Voin ehdottomasti suositella kaikille.”

”Olen vuosien saatossa käyttänyt useita välittäjiä. Ensimmäistä kertaa tuli tunne, että välittäjä eli Johanna oikeasti hoitaa asiaani ja haluaa aktiivisesti saada kaupan aikaiseksi. Hän osasi määritellä hinnan oikealle tasolle muihin välittäjiin nähden. Johannalle syntyi heti visio miten asuntoa kiinnostuneille tarjotaan ja millainen asunnosta tulee remontoimalla. Myös Johannan oma persoona varmaan edisti kaupantekoa. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä suoritus.”

– Leena Simola

”Välittäjä toimi erittäin suoraan ja hyvin kommunikoiden. Oli koko ajan sellainen olo, että homma on hanskassa. Erilaiset skenaariot käytiin yhdessä läpi – tuntui, että välittäjälle oli syntynyt hyvä kuva tilanteesta ja raameista. Jos ajatellaan että välittäjän tehtävänä on saada ammattitaitoinen arvio hintatasosta, tuoda asunto kiinnostavasti esille ja saattaa aktiivisella viestinnällä myyjä ja ostaja yhteen ja sovitella intressit, niin Salosen Johanna tosiaankin ansaitsee syvän kumarruksen ja arvosanaksi 10+.”

– Leena Aarikka-Stenroos

”Välittäjänne oli avoin ja rehellinen – lopputulos oli sellainen kuin hän antoi keskusteluissa ymmärtää, jota arvostan. Johanna oli myös positiivinen ja reipas.”

”Johannalla on osaaminen ja hyvä sekä lämmin palvelu. Kaikki hoituu tasokkaasti, ja talomme meni kahdessa viikossa kaupaksi. Ammattitaitoa ja tietoa löytyy!”

”Ostimme sekä myimme asunnon Bo:n kautta, ja kokemuksemme on ollut erittäin miellyttävä. Meidän ei ole oikeastaan tarvinnut murehtia mistään, vaan asiat ovat hoituneet kuin itsestään. Kaikki on tapahtunut uskomattoman nopealla aikataululla ja vanha asuntomme myytiin vain viikossa! Ihana välittäjämme on pitänyt meidät aktiivisesti ajan tasalla ja asioiminen on ollut todella luontevaa, aivan kun oltaisiin tunnettu jo pidempäänkin. Suuri kiitos Johanna Saloselle.”

Myytäviä kohteita

Stålarminkatu 19

Martti, Turku puutalo-osake 1902
70 m2 219 000 € tupakeittiö+wc+yläkerta+kph+s+alakerta

Virusmäentie 96

Raunistula, Turku rivitalo 1964
149 m2 292 000 € 5h+avok+rt+2wc+khh+ph+s+vh+varasto

Virusmäentie 96

Raunistula, Turku rivitalo 1964
152 m2 310 000 € 5h+avok+rt+2wc+khh+ph+s+2vh+2varastoa

Tilhenkatu 23

Pääskyvuori, Turku kerrostalo 1969
75 m2 138 000 € 3h+k+kph+wc+vh+lasitettu parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kakola, Turku

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Kerttula, Raisio

omakotitalo 88 m2
MYYTY

Majakkaranta, Turku

kerrostalo 54,5 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 44 m2
MYYTY

Toijainen, Turku

omakotitalo 173 m2
MYYTY

Sorro, Kaarina

omakotitalo 110 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.