Maija Maunula

asuntomyyjä, KiAT, partner
TURKU
044 252 9733 | maija@bo.fiMaija on kiinteistönvälitysalalla jo tuttu nimi, eikä suotta. Hän on ollut alalla jo kahdentoista vuoden ajan ja nauttii työstään edelleen täysin siemauksin. Positiivinen asenne, yrittäjämäinen ote ja periksiantamattomuus kuvaavat Maijaa ja johtavat huipputuloksiin. Seikkailunhaluinen luonne on valmis tarttumaan suurempiinkin haasteisiin, jotka näissä käsissä kääntyvät voitoksi aivan varmasti.

Maija inspiroituu kauniista kodeista, joita tällä alalla pääsee näkemään usein. Rento ja miellyttävä Maija on aiemmin valloittanut sydämiä myös Espoossa ja Dublinissa, mutta viimeiset vuodet hän on viettänyt Turussa, missä hän on tärkeä osa Bo:n huipputiimiä.

Arkeen iloa tuovat kolme lasta sekä urheiluharrastukset.
”Maijalle iso kiitos! Kiireinen, mutta kaikki hoitui ammattilaisen ottein.”

”Viestitteli erittäin hyvin ja antoi ajantasaista tietoa missä kulloinkin mennään, miten pitää toimia ja mitä selvittää.”

”Välittäjä piti meitä todella hyvin ajan tasalla joulunpyhistä huolimatta.”

”Kaikki toimi.”

”Todella aktiivinen ja nopea yhteydenpito.”

”Välittäjä piti minua ajan tasalla koko myynnin ajan. Soiteltiin ja laitettiin tekstiviestejä puolin ja toisin. Tiesin millaisia mahdollisia ostajia oli kulloinkin käynyt.”

”Maija Maunula pitää erittäin hyvin ja aktiivisesti yhteyttä asunnon myyjään.”

”Maija oli ihana, lämmin ja energinen välittäjä, jonka kanssa oli helppo asioida.”

”Ei ole muuta kuin hyvää kerrottavaa. Maija toimi ammattimaisesti ja aktiivisesti, mutta myös inhimillisesti. Hän valoi uskoa hetkinä jolloin tuntui, että talo ei mene kaupaksi. Parasta oli tietenkin se, että välittäjän positiivisuudella oli myös katetta, koska kohde saatiin myytyä melko lyhyessä ajassa.”

– myyjä

”Kaikki sujui loistavasti yllättävistä käänteistä huolimatta. Tulen varmasti suosittelemaan Bo LKV:tä ja Maija Maunulaa jatkossa kaikille.”

 

Todella asiantunteva ja avulias välittäjä. Selvitti tarvittaessa avoimet asiat ja kysymykset. Lämmin, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Myös todella reilu – tulevien remonttien lisätietojen selvittely oli hienoa!”

”Kaikki sujui näin ostajan näkökulmasta loistavasti – Kiitos Maija!”

– Sini ja Petteri Menna, ostajat

”Välittäjän sai kiinni tarvittaessa ja hän piti kiinni kaikesta sovitusta. Asiakirjat käytiin läpi kattavasti. Maija on aidosti läsnä tilanteissa – ei kiireen tuntua. Välittäjän ote työhön oli ammattitaitoinen, mutta mukavan rento. Tuli tunne, että välitettiin kotia, jossa meidän on hyvä jatkossa elää ja asua.”

– Kirsi Snell, ostaja

”Välittäjä vaistosi varmasti heti, että tässä oli potentiaalisia asiakkaita. Kaikki luisti kuin rasvattu, kiitoksia vaan Maijalle. Verrattuna muihin toimistoihin joita tapasimme etsintävaiheessa, Bo LKV erottui positiivisesti.”

”Tunsimme olomme turvalliseksi, vaikka olimmekin hieman empiviä ensiasunnon ostajia. Maija todellakin toimi välittäjänä, ja koimme että hän oli molempien osapuolien asialla. Yhteydenpito oli toimivaa, ja saimme kaupan sujumaan ripeästi. Emme voisi olla tyytyväisempiä!”

Myytävät kohteet

Raskinpolku 5

Runosmäki, Turku kerrostalo 1975
42 m2 73 000 € 2h+kk+kph+vh

Stålarminkatu 15

Martti, Turku kerrostalo 1946
109 m2 329 000 € 4h+k+2kph+s+wc+2 parveke

Aallonmäenkatu 3

Rauhalinna, Kaarina omakotitalo 2017
149 m2 423 000 € 5h+k+khh+wc+2kph+s+yläaula+autokatos/varasto

Tiilentekijänkatu 11

Martti, Turku puutalo-osake 1901
52,5 m2 229 000 € 2h+tk

Puutarhakatu 43a

Keskusta, Turku kerrostalo 2009
61 m2 259 000 € 3H+avok+kphs+las.p

Yliopistonkatu 33

Ydinkeskusta, Turku puutalo-osake 1889
107 m2 419 000 € 3h+k+wc+kph+s

Signalistinkatu 9

Runosmäki, Turku kerrostalo 1975
61 m2 94 500 € 2h+k+kph+parveke

Graniittilinnankatu 2

Kakola, Turku kerrostalo 1879
92 m2 499 000 € 3h+kt+kph+wc+p