Minna Stude

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
045 131 2886 | minna@bo.fiMinna on laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka on auttanut jo satoja asunnon vaihtajia Turun alueella. Hän tuntee alan kuin omat taskunsa. Minnalla on erikoisosaamista mm. kuntokartoitusasioista ja asiakkaan auttamisesta hankaliltakin tuntuvissa tilanteissa. Kodin myynti ja osto ovat aina suuria päätöksiä, ja siksi on hyvä luottaa rautaiseen ammattilaiseen. Minna löytää helposti asiakkaan kanssa yhteisen sävelen ja onkin siksi erittäin helposti lähestyttävä ja luonteva tyyppi hoitamaan kaupankäyntiä. Minna on intohimoinen sisustaja, ja näkee loistavia ideoita ja tyyliä siellä, missä muut näkevät vain väärän väriset seinät.

”Kaikki sujui hyvin. Tuli tunne, että Minna aidosti halusi myös ostajan parasta. Oli mutkatonta asioida hänen kanssaan ja hän antoi aikaa minulle. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön ja lopputulemaan!”

”Kaikki meni miten haluttiin ja saimme ne tiedot, joita tarvitsimme. Erinomaisen ripeää toimintaa.”

”Kaikki sujui mallikkaasti. Myyjä oli aktiivinen ja yhteistyö toimiva. Bonuksena vielä kaupan nopeus!”

”Yhteydenpito sujui hyvin ja tietoa tilanteesta saimme päivittäin. Kaupanteko sujui myös hienosti. Luottamus osaamiseenne säilyi koko myynnin ajan, eikä meidän tarvinnut stressata.”

”Todella rivakkaa, paneutunutta, asiantuntevaa ja mutkatonta toimintaa välittäjän puolelta. Tieto prosessin etenemisestä kulki erinomaisesti. Näen myös silmissäni kuinka Minna on saanut näytössä juuri oikeat ihmiset (lapsiperhe, kuten olimme toivoneet) innostumaan asunnostamme. Perjantai-iltana myynti-ilmoitus julki, sunnuntaina ensimmäinen ja ainoa näyttö, maanantaina meille 2 tarjousta, tiistaiaamuna meiltä vastatarjous, ja tiistai-iltapäivällä se meille mieluisin lapsiperhe hyväksyi vastatarjouksemme. Kerrassaan esimerkillistä toimintaa Minnalta!”

– Katja Lehmussaari

”Ostokohteen osalta yhteydenpito tarjousvaiheessa nopeaa ja selkeää. Välittäjän toimesta ennen kaupan vahvistamista kohteessa järjestettiin kosteuskartoitus, jolloin pääsimme syvemmin tutustumaan kohteeseen sekä myös myyjään. Se oli varmasti molempien osapuolten kannalta luottamusta lisäävä ja hyvä asia. Asiallinen ja luontevan mutkaton viestintä kaupan kaikissa vaiheissa loi ostajan näkökulmasta turvallisuuden tunteen, joka helpotti isojen ja nopeiden päätösten myötä kertyvää henkistä painetta. Oman asuntomme myynti sujui vieläkin helpommin!”

”Loistavaa työtä! Asunto meni nopeasti kaupaksi ja hyvällä hinnalla – suurkiitos!”

”Kaikki sujui paremmin kuin hyvin – nopeasti, mutkattomasti, vaivattomasti. Iso kiitos Minnalle!”

”Te myytte asuntoja, ette esittele – siinä on iso ero teidän kilpailijoihinne. Arvostatte ja palvelette asiakasta ja selkeästi kohtelette asiakkaita niinkuin toivoisitte itseänne palvelevan. Iso arvostus ammattitaitoanne kohtaan. Ja Minna on kyllä aivan huippu ihminen, tehokas ja helposti lähestyttävä.”

Myytäviä kohteita

Möörönkuja 8

Kaerla, Turku kerrostalo 2005
39,5 m2 149 000 € 2h+avokeittiö+s+las.parv.

Aavankatu 2

Kuninkoja, Raisio rivitalo 2019
75 m2 275 000 € 4h+k+s

Varnankatu 2

Suikkila, Turku kerrostalo 1974
146 m2 249 000 € 5h+k+kph+s+erill.wc+vh+lasitettu parveke

Lanatie 5

Kurala, Turku kerrostalo 1968
87 m2 189 000 € 4h+k

Linnankatu 45

Port Arthur, Turku kerrostalo 1958
48 m2 220 000 € 2h+k

Maununtyttärenkatu 23

Korpoolaismäki, Turku paritalo 1990
199 m2 515 000 € 5h+k+s+autotalli


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Hurttivuori, Turku

kerrostalo 60,5 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

puutalo-osake 40 m2
MYYTY

Littoinen, Kaarina

omakotitalo 250,5 m2
MYYTY

Kerttula, Raisio

kerrostalo 95 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 122 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Hurttivuori, Turku

omakotitalo 117 m2
MYYTY

Pääskyvuori, Turku

omakotitalo 100 m2
MYYTY

Patterinhaka, Turku

kerrostalo 56 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.