Case Helsingin Rantahelmi - 3D-visualisointi olohuoneesta

Case helsingin rantahelmi

Ennakkomarkkinoinnissa onnistuminen vaikeasta markkinasta huolimatta

As Oy Helsingin Rantahelmi

Furuborginkatu 6, 00980 Helsinki
Kerrostalo | 21 asuntoa | Asuntojen koot 26–111 m2
Rakennuttaja: Toivo Group Oy

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Merelliseen Ramsinrantaan rakentuvan Helsingin Rantahelmen teaser-markkinointi aloitettiin heinäkuussa 2022, jonka myötä ennakkolistalle saatiin jopa 200 asunnoista kiinnostunutta. Syksyn erittäin haasteellisesta asuntomarkkinatilanteesta huolimatta Rantahelmen kysyntä jatkui korkeana, ennakkomarkkinoinnin alkaessa syyskuussa. Kahden kuukauden kuluessa kohteen varausaste saavutti 60% ja RS-lupa saatiin.

Toivo Group pyysi apuamme Vuosaaren Ramsinrannassa sijaitsevan uudiskohteensa myyntiin ja markkinointiin. Ennakkomarkkinoinnin kannalta tärkein tavoite on saada mahdollisimman paljon asuntojen ennakkovarauksia, sillä varausaste ja kysyntä indikoi suoraan siitä, että kohde tulee myös todennäköisesti myymään hyvin. Jotta kohde koetaan houkuttelevaksi ja kiinnostavaksi täytyy sijainnin, hinnan ja asuntopohjien olla kohdillaan sekä kohteen brändi, viestintä ja markkinointimateriaalit laadukkaita ja erottua markkinasta.

Bo LKV:n ammattitaitoisten välittäjien Anne Ramsayn ja Jesper Rautiaisen näkemyksen mukaan laadittiin hinnoittelu ja myyntistrategia sekä tehtiin vielä muutoksia asuntopohjiin. Bo Business loi kohteelle logon, visuaalisen ilmeen, 3D-visualisoinnit, asuntojen materiaalisuunnitelman, verkkosivut, markkinointiesitteen ja työmaataulun. Yhdessä luotiin myös paljon somessa ihastelua herättänyt teaser-video.

”Rantahelmi on hieno kohde hienolla sijainnilla, ja oli todella ilahduttavaa nähdä, että Bo Busineksen luoma materiaali vastasi kohteen arvokkuutta ja toi hyvin esiin sen myyntivaltteja”, kertoo Toivon suunnittelujohtaja Tommi Peltola.

”Viimeisen päälle hiotut markkinointimateriaalit ovat varmasti vauhdittaneet myyntiä. Onhan se hieno juttu, että tässä markkinatilanteessa päästiin näin nopeasti varausastetavoitteeseen.”

Yhteistyö projektissa on ollut sujuvaa ja kommunikointia on syksyn mittaan ollut jopa päivittäin. Tommi ja muu Toivon tiimi ovat olleet erittäin tyytyväisiä projektin sujuvuuteen: ”Hyvin tulee päivitystä siitä, missä mennään ja yhteydenpito toimii. Työskentely on ollut helppoa ja mukavaa, ja meillä on selkeästi ollut samanlainen näkemys asioista alusta alkaen.”

Helsingin Rantahelmen verkkosivut responsiivisilla näytöillä
Anne ja Jesper esittelevät Rantahelmen kohteen ennen ennakkomarkkinoinnin alkua
Anne Ramsay | Bo LKV

”Bo Businessin tuki on välittäjälle valtavan arvokasta. Se antaa mahdollisuuden keskittää kaikki oma energia myyntityöhön ja asiakkaiden palvelemiseen. Palvelu on nopeaa, laadukasta ja todella asiantuntevaa. Tykkään välittäjänä myös siitä, että Bo Busineksella on koko ajan langat käsissä, ja sieltä suunnasta tulee aktiivisesti myös ehdotuksia ja ideoita. Näin kokonaisvaltaista palvelua tuskin alalta löytyy. Kaikkien välittäjien pitäisi käyttää tätä palvelua!”

Anne Ramsay, Bo LKV Helsinki

Jesper Rautiainen | Bo LKV

”Bo Business toteutti kaiken aivan mahtavasti. Ollaan päästy Annen kanssa keskittymään myynnin edystamiseen kun Bo Business on hoitanut materiaalit ja tukeneet kokonaisuutta. Isossa roolissa on myös ollut Bo Businessiltä uudismyynnin projektivastaava – hänestä on ollut iso apu. Laadukas lopputulos rakennetaan siten, että jokaisella osa-alueella toimii huippuosaajia, ja se on tässä projektissa mielestäni toteutunut”

Jesper Rautiainen, Bo LKV Helsinki

Rantahelmen kokonaisuuteen tuotetut ratkaisut

3D-visualisoinnit

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?