Bo Business logo

Ennakko­markkinointi on näytön paikka.

Vahva kokemuksemme ennakkomarkkinoinnista varmistaa hankkeesi onnistumisen.

Ennakkomarkkinointi ratkaisee uudishankkeen onnistumisen

Ennakkomarkkinoinnin tarkoitus on testata markkinoiden kysyntää suunnitteella olevalle rakennuskohteelle. Ennakkomarkkinointivaiheessa uudiskohteen asunnot tulevat varattavaksi jo ennen kuin taloa ryhdytään rakentamaan, jolloin asunnon pystyy varaamaan ilman, että vielä sitoutuu asunnon ostamiseen.

Ennakkomarkkinoinnin tärkein tavoite on saada mahdollisimman paljon asuntojen ennakkovarauksia. Korkea varausaste ja kysyntä indikoi suoraan, että kohde tulee myös todennäköisesti myymään hyvin. Jotta kohteelle saadaan korkea kysyntä aikaiseksi, tulee ennen kaikkea sijainnin olla hyvä, hinta kohdillaan ja itse rakennus ja asuntopohjat suunniteltu toimiviksi. Ammattitaitoiset uudiskohteisiin perehtyneet välittäjämme ja asiantuntijamme auttavat tarvittaessa myös kiinteistönkehityksessä sekä osuvassa hinnoittelussa.

Korkean kysynnän aikaansaamiseksi on myös kriittisen tärkeää, että suunnitteilla oleva uusi kohde tuodaan kohderyhmän tietoisuuteen ja se varmasti näkyy ja kuuluu eri kanavissa. Jotta kohde koetaan houkuttelevaksi ja kiinnostavaksi täytyy kohteen brändi, viestintä ja markkinointimateriaalit olla laadukkaat ja erottua markkinasta. Tässä tiimimme ammattilaiset ovat huippuosaajia. Meillä on kattavasti kokemusta erilaisten kohteiden markkinoinnista eri puolelta Suomea.

Uudiskohteiden osalta viimeistellyt ja monipuoliset markkinointimateriaalit ovat kriittisessä roolissa, sillä asiakkaalla ei ole mahdollisuutta päästä fyysisesti tutustumaan tiloihin. Kohdetta ja sijaintia kannattaa esitellä mahdollisimman monipuolisesti, jotta asiakkaalla on helpompi hahmottaa miltä tilat tulevat näyttämään valmiina ja miltä asuminen siellä voisi tuntua. Me Bo Businessilla tuotamme innovatiivisimmat ratkaisut uudiskohteen esittelyyn!

Kysy uudiskohdemyynnin ja -markkinoinnin asiantuntijaltamme

Nina Fachar

Nina Fachar

projektipäällikkö, uudistuotanto LKV, RAKI | Bo Business -yrityspalvelut

Olemme Suomen johtava kiinteistöjen markkinointi- ja visualisointiratkaisuihin keskittynyt yritys. Pystymme ainoana toimijana Suomessa tarjoamaan kaikki tarvitsemasi palvelut kohteesi markkinointiin ja myyntiin.

Voimme ylpeänä todeta, että meihin luottaa jo suurin osa Suomen suurimmista kiinteistöalan toimijoista. Miksi et sinäkin?

Varaa maksuton alkukartoitus kohteellesi!

Kiinteistöhanke starttaamassa? Tarvitsetteko näkemystä, millaiset ratkaisut sopisivat kohteenne ennakkomarkkinointiin parhaiten?

Varaa maksuton alkukartoitus tästä

Kiinteistöhanke starttaamassa? Tarvitsetteko näkemystä, millaiset ratkaisut sopisivat kohteenne ennakkomarkkinointiin parhaiten?
Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun 24h kuluessa yhteydessä sopivan palaveriajan varaamiseksi. Palaveriin varataan aikaa noin tunti.