3D-visualisointi huvilan julkisivusta - Case Levi Aurora Chalet

Case levi aurora chalets

Levin hirsihuviloiden ennakkomarkkinoinnin menestystarina

Levi Aurora Chalets

Levisalmi 2, 99130 Kittilä
14 modernia hirsihuvilaa | Huviloiden koot 65-113 m2
Rakennuttaja: Citytilat Oy

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Levi Aurora Chaletsien ennakkomarkkinointi oli huikea menestys ja huvilat varattiin loppuun vain kuukausi lanseerauksen jälkeen. Projektissa erityisen hienoa oli ketterä ja sujuva yhteistyö Bo Busineksen, Bo LKV:n Levin paikallisen kiinteistönvälittäjän sekä asiakkaan välillä. Lanseeraukset toteutettiin äärimmäisen tiukassa aikataulussa: teaser-nettisivusto julkaistiin vain kolmessa päivässä ja kattavampi markkinointisivusto kaikkine myyntimateriaaleineen 30 päivässä projektin aloituksesta. Kohteen brändäyksessä, 3D-visualisoinneissa ja koko visuaalisessa ilmeessä onnistuttiin vangitsemaan Lapin mystinen tunnelma yli asiakkaan odotusten.

Bo Business yhdessä Bo LKV:n kanssa sai kunnian ottaa vastuulleen Citytilat Oy:n Leville rakennettavien 14 erillishirsihuvilan markkinoinnin ja myynnin kokonaisuudessaan. Aikataulu projektille oli todella tiukka. Kattava nettisivu laadukkain myyntimateriaalein haluttiin lanseerata niin nopeasti kuin mahdollista. Bo Business julkaisi kohteen teaser-sivuston vain kolmessa päivässä, jotta Bo LKV:n myynti pystyi aloittamaan liidien keruun ennakkolistalle heti.

Kuukauden ajan Bo:n tiimi työsti myynnin ja markkinoinnin materiaaleja valmiiksi ennakkomarkkinoinnin lanseerausta varten. Yhteisen näkemyksen mukaan kohdemarkkinointiin haluttiin talvista Lapin taikaa huokuva tunnelma sekä luksushuviloita vastaava arvokas ilme. Bo Business loi kohteeseen laadukkaat markkinointimateriaalit sisältäen visuaalisen ilmeen, materiaali- ja sisustussuunnittelua, ilmakuvauksen, 3D-visualisoinnit, copywritingin, verkkosivut, vektorigrafiikkaa sekä markkinointiesitteen.

”Rahalle sai kyllä vastinetta, eli hinta-laatusuhde markkinoinnissa oli kohdillaan. Tulihan tästä ihan älyttömän upea lopputulos. 3D-visualisoinnit oli huiput!” kertoo Citytilat Oy:n toimitusjohtaja Teuvo Pakanen.

Ennakkomarkkinoinnin lanseerauksessa oli tärkeää, että kohde saa nopeasti näkyvyyttä koko Suomen laajuisesti suurimmissa kaupungeissa. Bo Business toteutti digimarkkinointikampanjan, joka sisälsi Google Looker analytiikka dashboardin, somemainonnan ja Google-hakukonemainonnan. Mainokset saivat satoja tykkäyksiä somessa ja koko Bo:n välittäjäverkosto innostui jakamaan postauksia Instagramissa. Kuukauden aikana nettisivujen kautta saatiin yli 200 kiinnostunutta liidiä.

Huviloista kiinnostuneita oli ympäri Suomen ja jopa Euroopasta asti. Kohde varattiin loppuun vain kuukausi lanseerauksen jälkeen. ”En olisi uskonut että varataan loppuun näin nopeasti. Kaikki meni kyllä hemmetin hyvin. Ollaan erittäin tyytyväisiä”, Teuvo toteaa.

Tiivis yhteistyö asiakkaan, Bo Busineksen projektinjohto- ja markkinointitiimin sekä Bo LKV:n Levin paikallisen kiinteistönvälittäjän Tanja Sotkan kanssa loi täydellisen perustan ketterälle ja tehokkaalle työskentelylle, joka myös asiakkaan mielestä oli yksi avaintekijä näin hienolle lopputulokselle: ”Tämä oli kyllä hyvä ja helppo systeemi, kun myynti ja markkinointi tuli samasta paikasta. Levi on myös vähän spesiaalimpi paikka, minkä vuoksi homma ei olisi toiminut niin hyvin, jos ei olisi ollut Bo LKV.n välittäjää ja paikallisosaamista täällä. Sillä on iso merkitys.”

Case Levi Aurora Chalets mockup-kuvat verkkosivusta ja esitteestä
Tanja Sotka | Bo LKV

“Tuo varmuutta omaan tekemiseen, kun rakentajille pystytään tarjoamaan perinteisen kiinteistövälitystoiminnan lisäksi kattavammin markkinoinnin palveluja, laadusta tinkimättä.”

Tanja Sotka, Bo LKV Levi

Levi Aurora Chalets kokonaisuuteen tuotetut ratkaisut

3D-visualisoinnit

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?