Bo Business | Artikkelit

Videoiden käyttö kiinteistömarkkinoinnissa on kasvanut räjähdysmäisesti

Videoiden käyttö kiinteistömarkkinoinnissa on yleistynyt räjähdysmäisesti viime vuosien aikana sekä ulkomailla, että Suomessa. Eikä ihmekään, sillä enemmistölle juuri internet on ensimmäinen kanava, josta uutta asuntoa tai vaikkapa vuokrattavaa lomamökkiä lähdetään etsimään.

Mutta pelkät kännykkäkameralla näpsäistyt kuvat ja kiinteistön tietojen listaus eivät välttämättä enää riitä. Ilmoitukset, joiden materiaali on kattavaa ja laadukasta, keräävät tutkitusti rutkasti enemmän kävijöitä ja yhteydenottoja.

Hyvä video on ammattimaisesti kuvattu ja editoitu. Valaistus on säädetty oikeanlaiseksi ja korostaa kohteen parhaita puolia. Ammattikuvaaja saa myös kohteen esittelijän tuntemaan itsensä rennoksi, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen. Ääniä muokataan niin, ettei esittelijän ääni kaiu tyhjässä asunnossa.

Mutta mitä konkreettisia etuja videoista on?

Kokemus yli 500 kiinteistövideosta

Yli 500 toteutetun kiinteistövideon kokemuksella olemme tehneet seuraavia huomioita:

3D animaatio pyörii youtubessa ipadilla

Kesto

Tutkimusten mukaan videon optimaalinen pituus on 45sek-1,5min. Suosittelemme myös 15 sekunnin minivideoiden käyttöä teasereina eri medioissa.

Nopeus

Ihmisen silmä pystyy rekisteröimään vain tietyn määrän informaatiota sekunnissa, joten liian nopea tempo ei toimi – kannattaa siis mielummin keskittyä muutamiin myyntivaltteihin kuin juoksemaan koko asunto läpi.

Tunnelma

Muistakaa, että materiaali on tarkoitettu auttamaan asunnon myyntiä, joten materiaalin täytyy esittelyn lisäksi luoda tunnelmaa – kodin täytyy sekä näyttää että tuntua kodilta

Videon käyttö markkinointimateriaalina luo lukuisia mahdollisuuksia. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tuottaa esittely- ja asuntovideoita. Videon tyyli kannattaakin hioa sen kohderyhmän mukaan. Kokeile siis rohkeasti eri vaihtoehtoja ja päätä itse mikä sopii parhaiten juuri sinun tyyliisi!


Markkinointiratkaisujemme avulla kohteesi menestyy paremmin. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja etenkin euroja, kun kauppa käy nopeampaa.

Haluatko kuulla lisää, mitä voimme tarjota?