Laura tietokoneella toimistolla Bo Business

Graafinen mainostuotanto

Rakennushankkeesi markkinointi ulottuu usein moniin eri kanaviin, jolloin tarvitset erilaisia mainosmuotoja vakuuttaaksesi kohderyhmäsi jokaisessa kanavassa. Me Bo Businessilla tuotamme yksilöllisesti juuri sinun rakennusprojektissasi tarvittavat pienet ja suuret markkinointimateriaalit digistä printtiin.

Kattavat mainosmateriaalit rakennusprojektisi markkinoinnin tueksi

Graafinen mainostuotanto tarkoittaa esimerkiksi printti- ja digimainoksien toteutuksia, graafista suunnittelua, erilaisten julkaisujen taittotöitä sekä kaupallisten artikkeleiden sisällöntuotantoa. Kauttamme voit tilata kaikki tarvittavat mainosmateriaalit, joita tarvitset rakennusprojektisi menestyksekkääseen markkinointiin ja myyntiin. Perinteisistä mainostoimistoista poiketen keskitymme ainoastaan kiinteistöihin, joten prosessimme ja osaamisemme on nimenomaan kiinteistömarkkinoinnin tarpeisiin räätälöityä.

Yllä mainittujen lisäksi olemme erikoistuneet kiinteistöjen video- ja valokuvaustuotantoon, josta voit lukea lisää täältä.

Varmistut mainontasi yhdenmukaisesta ja vakuuttavasta ilmeestä

Kun olet panostanut hankkeesi brändäykseen ja luonut sille houkuttelevan konseptin, myös mainontasi on kuljettava sen kanssa yhdessä linjassa. Huolehdimme, että yhdenmukainen viesti, ilme ja tunnelma välittyy läpi koko markkinointimateriaalisi ja että hankkeesi ja tavoitellun kohderyhmän erityispiirteet tulevat varmasti huomioiduksi. Tällä erottaudut kilpailijoistasi, lisäät myyntiä ja vahvistat ammattimaista vaikutelmaa yrityksesi toiminnasta erittäin kilpailussa kiinteistömarkkinassa.

Tuotantoprosessi on sinulle sujuva ja mutkaton

Kun aloitamme yhteistyön mainostuotantojen äärellä, perehdymme ensin yhdessä rakennusprojektisi markkinointisuunnitelmaan – tai jos sellaista ei vielä ole, aloitamme sen laadinnalla. Suunnitelman pohjalta kartoitamme tarvittavat mainosmateriaalit, keskustelemme miten ja missä niitä on tarkoitus käyttää, sekä tarkistamme yhdessä minkälaisella aikataululla on tarkoitus edetä. Kiinteistömarkkinoinnin erikoisosaajina suunnittelemme mainoksesi siten, että viestisi välittyy mahdollisimman tehokkaasti haluttuun kohderyhmään. Annamme myös suosituksemme toimivista mediavalinnoista, joilla voit maksimoida mahdollisuutesi saada viestisi perille. Räätälöimme mainoksesi ammattitaitoisesti valittuun kanavaan sopivaksi ja hoidamme luonnollisesti sen toimituksen aina valittuun mediaan asti. Sinun tarvitsee vain antaa mahdolliset korjausehdotukset ja lopuksi kuitata valmis versio.

Graafisen mainostuotannon hinta

Lähtökohtaisesti mainostuotantojen hinta määräytyy tuntiperusteisesti: hinnoittelua varten kartoitamme aluksi koko mainostuotannon tarpeesi laajuuden ja arvioimme sitä kautta työhön tarvittavan tuntimäärän. Usein graafinen mainostuotanto tulee mukaan osana isompaa palvelupakettia, jolloin hinnoittelu katsotaan kokonaisuutena. Aloita ottamalla yhteyttä meihin ja kertomalla rakennushankkeesi markkinointitarpeet – me hoidamme loput!