Työmaataulu rakennustyömaalla

Työmaataulut

Työmaataulu on ensimmäinen fyysinen viestisi rakennushankkeestasi rakennuspaikalla. Se kertoo informatiivisesti alueen asukkaille alkavasta ja meneillään olevasta hankkeesta. Samalla sillä on mahdollista herättää kiinnostusta ja luoda positiivisia ennakko-odotuksia hankettasi kohtaan. Suunnittelemme ja toteutamme kaikenkokoiset ja -muotoiset työmaataulut juuri sinun rakennusprojektisi tarpeita kuunnellen.

Työmaataulu rakennustyömaalla

Työmaataululla voit herättää aikaista kiinnostusta

Työmaataulun tai -kyltin tarkoitus on kertoa mitä ollaan rakentamassa ja kenelle, kuka rakentaa ja minkälaisella aikataululla rakennus valmistuu. Rakennushankkeeseen ryhtyvän tahon tiedottamisvelvollisuus määräytyy jo maankäyttö- ja rakennuslain puitteissa. Suurin osa ihmisistä seuraa vähänlaisesti oman kuntansa kaavoitushankkeita tai rakentamiseen liittyvää suunnittelua. Varhaisessa vaiheessa alueelle pystytettävä laadukas ja informatiivinen työmaakyltti on omiaan tuomaan kaikkien alueella asuvien ja liikkuvien tietoisuuteen hankkeen, joka voi lopulta kiinnostaa moniakin.

Vipuvartta ennakkomarkkinoinnille ja myynnille

Mikäli rakennushankkeesi sijoittuu alueelle, jossa toimii samanaikaisesti useita muitakin rakentajia, voit erottautua kilpailijoistasi visuaalisesti kiinnostavalla työmaataululla, jossa rakennettavan kohteen brändi-ilme on jo huomioitu ja ohjaus lisätietojen etsimiseen toimii. Näin voit jo pohjustaa ennakkomarkkinointisi ja siten myynnin aloitusta. Lisäksi työmaataulu voi toimia sinulle pätevänä tapana markkinoida omia hyvin järjestettyjä työmaitasi ohikulkijoille sekä asukkaille ja vaikuttaa sillä oman brändisi maineeseen.

Jos työmaan fyysiset puitteet tarjoavat siihen mahdollisuuden, voit toteuttaa työmaataulusta myös erityisesti markkinointitarkoitukseen sopivan työmaalakanan, joka suurikokoisena elementtinä kiinnittää ihmisten huomion jo kaukaa. Työmaataulussa tai -lakanassa on hyvä hyödyntää laadukasta 3D-visualisointikuvaa, jonka avulla rakennettava kohde herää jo eloon katsojan mielessä. Suunnittelemme kohteesi työmaataulut ja -lakanat aina yksilöllisesti kohteesi ominaispiirteet huomioiden sekä fyysiset puitteet mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Huolehdimme myös tarvitsemiesi taulujen tai lakanoiden korkealuokkaisesta painatuksesta vaihteleviin sääolosuhteisiin sopivin materiaalein.

Työmaataulujen hinta

Työmaataulun suunnittelu ja toteutus on usein osa isompaa palvelukokonaisuutta, jossa olemme esimerkiksi suunnitelleet rakennushankkeellesi upean visuaalisen ilmeen ja markkinointiesitteen. Tällöin työmaataulun hinnoittelu muodostuu osana kokonaisuutta.Toteutamme tarvittaessa työmaataulut tai -lakanat kohteestasi myös yksittäisinä projekteina, jolloin hinnoittelu katsotaan tuntiperusteisesti tekemäämme työtuntiarvioon pohjautuen. Ota yhteyttä niin perehdytään yhdessä tulevan rakennushankkeesi markkinointitarpeisiin!