A4 uudisrakennuskohteiden markkinointiesitteitä - Bo Business

Markkinointiesitteet

Markkinointiesite on parhaimmillaan kutsu rakennushankkeeseesi: sen avulla avaat oven kohteeseesi ja kutsut potentiaaliset ostajat tutustumaan mahdolliseen uuteen kotiinsa. Toteutamme korkealuokkaiset kohde-esitteet niin digitaalisesti kuin painettuna – miten se parhaiten sopiikaan kohderyhmäsi tavoittamiseen!

Brändi-ilme herää henkiin

Kun rakennushankkeesi on saanut oman visuaalisen ilmeensä, on aika herättää brändi henkiin markkinointimateriaaleissa. Kohde-esitteen avulla potentiaaliset ostajat voivat perehtyä kiinteistöön, sen sijaintiin ja naapurustoon sekä tietysti itse asuntoihin. Esite on usein ostajaehdokkaan ensimmäinen kunnollinen kosketus kiinteistöön ja kunnia-asiamme on tehdä tästä ensivaikutelmasta mieleenpainuva. Visuaalisesti hurmaavaa kohde-esitettä voit käyttää jopa erottautumistekijänä kilpaillussa asuntomarkkinassa, jossa mielikuvilla on voimakas vaikutus ostopäätökseen. Myös laadukkaasti toteuttamamme 3D-visualisoinnit ovat osa kohde-esitettä ja tärkeässä roolissa näiden vaikuttavien mielikuvien vahvistamisessa.

Asiakkaat haluavat erilaisia lähestymistapoja

Markkinoinnissa asiakaslähtöisyys ja asiakkaan ymmärtäminen on aina keskiössä. Vaikka nykypäivänä digitaaliset ratkaisut ovat vallanneet markkinoinnin maailman, perinteisille vaihtoehdoille on silti paikkansa: potentiaalisten ostajien joukossa on aina niitä, jotka eivät välitä vastaanottaa kaikkea viestintää digitaalisesti, vaan haluavat tutustua kohteeseen käsin kosketeltavin materiaalein. Tähän tarpeeseen painettu kohde-esite on omiaan tuomaan ostajaehdokkaalle konkretian tuntua: samalla se luo laatumielikuvaa, kun valittu painomateriaali on korkealaatuinen ja esitteen visuaalisuuteen on panostettu.

Ideoista käytäntöön

Olemme toteuttaneet lukuisia esitteitä niin kerrostalo- kuin pientalokohteisiinkin. Markkinointiesitteen suunnittelu pohjautuu rakennushankkeesi visuaaliseen ilmeeseen, jonka päälle hahmottelemme yhdessä esitteen rakenteen; mitä haluamme kertoa ja missä järjestyksessä. Prosessin edetessä saat oikolukea esitteen ja käymme yhdessä läpi muut tarvittavat korjaukset, kunnes esitteesi on julkaisuvalmis. Valitusta formaatista riippuen, hoidamme esitteesi digitaalisen julkaisun ja/tai koko painatusprosessin. Voit tutustua portfoliostamme löytyvän Olarinhuipun kohde-esitteeseen tästä.

Myös kohteen materiaaliesitteet toteutamme yhtenäisellä ilmeellä markkinointikokonaisuutesi sopivaksi. Esimerkin Olarinhuipun materiaaliesitteestä löydät tästä. On myös mahdollista yhdistää kohde- ja materiaaliesite yhdeksi ja samaksi kokonaisuudeksi, jolloin esite toimii vahvasti myös myynnin tukena.

Markkinointiesitteen hinta

Markkinointiesite toteutetaan usein osa isompaa palvelukokonaisuutta, jossa olemme esimerkiksi suunnitelleet kohteellesi uuden brändi-ilmeen ja verkkosivut. Tällöin markkinointiesitteen hinnoittelu muodostuu osana kokonaisuutta. Luonnollisesti toteutamme markkinointiesitteet kohteestasi myös yksittäisinä projekteina, jolloin hinnoittelu tehdään tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan rakennushankkeellesi juuri sopiva markkinoinnin palvelukokonaisuus!