Bo Business Iina hymyilee

Mediatiedotteet

Rakennusprojektistasi tai -hankkeestasi kannattaa jakaa tietoa ja uutisoida laajalti, jotta voit varmistaa parhaat mahdolliset lähtökohdat ennakkomarkkinoinnillesi. Toteutamme media- eli lehdistötiedotteesi aina kirjoittamisesta sen julkaisuun asti laadukkaasti ja ytimekkäästi siten, että median kiinnostus herää ja hankkeesi saa sen ansaitseman näkyvyyden.

Saat laajaa näkyvyyttä ennakkomarkkinointiisi

Kun rakennusprojektisi on edennyt vaiheeseen, jossa pääset aloittamaan ennakkomarkkinoinnin, haluat varmasti tehdä sen laajimmalla mahdollisella näkyvyydellä. Hyvin laadittu mediatiedote on tehokas työkalu uutisarvoisen hankkeesi julkistamiseen. Kiinteistömarkkinoinnin asiantuntijoina varmistamme, että tiedotteesi ovat kiinnostavia, asian kattavia ja alan standardien mukaisia. Hoidamme puolestasi myös mediatiedotteen jakelun huolella valittuihin medioihin, ja varmistamme, että tiedotteesi vastaa suoraan kysymyksiin, joita toimittajat todennäköisesti hankkeestasi esittäisivät. Parhaimmillaan toteutamme mediatiedotteen laatimisen ja julkaisun osana markkinointimateriaalejasi, jolloin meillä on jo vahva käsitys koko rakennusprojektistasi ja sen erityispiirteistä. Kauttamme onnistuu yhtä lailla ammattitaidolla myös yksittäiset mediatiedotteet ja niiden julkaisu.

Lisäät tunnettuuttasi

Ansaitun median avulla laajennat vaivattomasti markkinointitoimenpiteitäsi, sekä lisäät laatumielikuvaa ja uskottavuutta alasi toimijana. Erityisesti vähemmän tunnetuille rakennusalan yrityksille uutisointi uusista rakennusprojekteista luo nimeä ja lisää tietoisuutta yli ydinkohderyhmän. Tiedostusvälineiden kiinnostus on taattu etenkin, jos projektisi poikkeaa jollain lailla tavanomaisuudesta, tai jos hanke toteutetaan alueella, jota on jo aiemmin mediassa rummutettu. Laadukkaalla tiedottamisella haluamme auttaa sinua rakentamaan samalla myös yrityskuvaasi ja luomaan sitä kautta mahdollisuuksia uusille hankkeille.

Tavoitat potentiaaliset ostajat

Vaikka hankkeesi olisi projektitiimillesi jo perin pohjin tuttu kokonaisuus, me Bo Busineksella katsomme sitä tuorein silmin ja erityisesti potentiaalisen ostajan näkökulmasta. Kiinteistömarkkinoinnin ammattilaisina ymmärrämme hyvin, että uusien kotien rakentamisessa ja myymisessä on kyse paljon muustakin kuin ”pelkistä asunnoista”. Niputamme taidokkaasti yhteen tunteen ja tiedon, ja nostamme mediatiedotteissa asiallisesti esiin voimakkaimmin ostopäätökseen vaikuttavia seikkoja sekä huomioimme tavoitellun kohderyhmäsi tarpeet.

Mediatiedotteen hinta

Mediatiedote on usein osa isompaa palvelukokonaisuutta, jossa olemme esimerkiksi suunnitelleet kohteellesi uuden brändi-ilmeen ja verkkosivut. Tällöin mediatiedotteen hinnoittelu katsotaan osana kokonaisuutta. Voit myös tilata meiltä mediatiedotteen kirjoittamisen ja julkaisun sellaisenaan, jolloin hinnoittelu katsotaan tuntiperusteisesti tekemäämme työtuntiarvioon pohjautuen. Ota yhteyttä niin perehdytään yhdessä tulevan rakennushankkeesi markkinointitarpeisiin!