Jaakko Haapamäki

yhteistyöyrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner
Jaakko Haapamäki Oy
ESPOO
040 9522 162 | jaakko@bo.fiJaakko on asiakkaiden ja kollegoiden suuresti arvostama asuntokaupan ehdoton asiantuntija, joka kuuluu kiistatta pääkaupunkiseudun kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon. Hän on idearikas uuden sukupolven välittäjä, joka yhdistää modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa sekä ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu parhaalla tavalla.

Alalle poikkeuksellista on Jaakon ja hänen kollegansa Lauri Kataksen jo vuosia jatkunut saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas -tiimissä. Alan tutkintojen lisäksi Jaakolta löytyy myös kaupanvahvistajan määräys. Bo Espoon toimiston avaamisesta lähtien Jaakko on ollut yhdessä kollegansa Laurin kanssa myyntitilaston ykkönen joka ainut vuosi. Vuosittain tämä parivaljakko myy asuntoja vakuuttavasti yli 50:llä miljoonalla eurolla, kuuluen samalla PK-seudun parinkymmenen parhaan välittäjän arvostettuun joukkoon.

”Olimme kauppojen ketjussa Jaakon asiakkaita sekä myyjinä että ostajina. Kaikki sujui erittäin ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja meidän kannaltamme täysin vaivattomasti. Jaakko kuunteli toiveitamme ja täytti ne yli odotusten! Me löysimme unelmakotimme emmekä siksi tarvinne hetkeen välittäjää, mutta ystävillemme suosittelemme Haapamäki&Katas -tiimiä varauksetta!”

– Eeva-Kaisa Schmidt, Espoo

”Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua! Iso kiitos Jaakolle hyvästä työstä ja kaikesta avusta!”

– Erika Mäkinen, Espoo

”Jaakko and his team were superb. Great communication, efficient, got the job done, and our house sold at more than we were expecting. Hiring anyone other than Jaakko would be a mistake.”

– Michael Richards, Helsinki

”Asunnon osto oli nopea ja hintojen kilpajuoksutusta/pallottelua ei ollut. Asunnon myynti, välittäjä uskalsi pyytää kovaa hintaa jas menimme silti sen yli, kaupat tehtiin nopeasti.”

– Liisa Yritys, Helsinki

”Kaverilla fressi ote hommiin ja ei keskity turhaan mielistelyyn… Mikä on erittäin miellyttävä piirre välittäjässä. Niihin nuoleskelijoihin väsyy aika nopeasti. Erikoismaininta, youtube videosta Jaakolle, jossa istuskelee poreammeessa.. kaverilla on asennetta”

– ostaja, Helsinki

”Kaikki meni erittäin hyvin ja Jaakko hoiti koko myyntiprosessin erinomaisesti ja amattitaitoa osoittaen.”

– Tom Ward, Espoo

”Hyvin meni. Jaakko möi asunnon 2 x ennen varsinaista näyttöä. Kommunikointi ja myyjän ajan tasalla pitäminen oli kiitettävää. Asunnon stailaus oli onnistunut ja asunnosta tehty video oli hieno. Voin suositella ja olen jo suositellut Jaakkoa monelle ystävälle.”

– Juha Väänänen, Espoo

”Asuntokauppamme oli poikkeuksellinen, sillä oma asuntomme myytiin marraskuussa Jaakko Haapamäen toimesta samalle perheelle, jonka asunnon me ostimme tammikuussa. Emme kuitenkaan olisi mitenkään löytäneet toisiamme ilman hyvää välittäjää ja markkinointia. Uskon, että me molemmat tahot olemme olleet tyytyväisiä Jaakon tavasta toimia ja hoitaa kaupanteko ammattimaisesti ja tyylikkäästi.”

– myyjä, Helsinki

”Jaakko huolehti ja hoiti sekä myynnin että minun uuden asunnon ostoon liittyvät asiat todella ammattimaisesti. Hienot esitteet ja kuvat myytävästä asunnosta, lisäksi hieno video asunnosta jonka ostin.”

– myyjä, Helsinki

”Kaikki sujui oikein hyvin. Pyysin nähdä asuntoa ennen ensinäyttöä ja välittäjällenne se sopi. Tein tarjouksen samantien ja välittäjä kertoi vastauksen tarjoukseeni vielä saman illan aikana. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Välittäjä ei päässyt itse kaupanteko tilaisuuteen, mutta yhteydenpito ja tarjouksen välittäminen meni uskomattoman nopeasti. Jälkikontaktoinnista iso plussa”

– Jenni Muurinen, Helsinki

”Ensimmäisessä näytössä oli useita katsojia. Välittäjä antoi rauhassa katsella ja vastaili sitten esittämiimme kysymyksiin. Saimme esitteen ja välittäjän yhteystiedot. Meiltä ei pyydetty yhteystietoja, toisin kuin lähes kaikissa muissa näytöissä, joissa olimme käyneet. Tämä oli mielestäni hyvä tapa. Seuraavana päivänä soitimme välittäjälle ja pyysimme päästä katsomaan asuntoa uudestaan. Tämä järjestyi toivomanamme päivänä ja tällä kertaa kiersimme myös talon muut tilat, joihin vain avaimella pääsi. Välittäjä tarjoutui vielä myöhemmin esittelemään talon saunatiloja, joihin emme tuolloin päässeet. Sähköpostilla saimme sitten kerralla kaikki tarvittavat asiakirjat yhtiöstä. Seuraavana viikonloppuna teimme tarjouksen ja muutaman tarjouksen vaihdon jälkeen sovimme kaupat. Yhteydenpito ja aikojen sopiminen sujui hyvin.”

– ostaja, Espoo

”Huhut olivat jo etukäteen kertoneet, että Haapamäki&Katas on nopea, ja silti myynnin nopeus yllätti positiivisesti. Muutenkin oli kiva, kun mentiin ”avaimet kädestä” -tyylillä, jossa myyjänä minun ei tarvinnut huolehtia mistään, sen kun vain luotti homman osaavampiin käsiin.”

– Suvi Joutsen, Espoo

”Ihan mahtavaa asunnonvälitystä alusta loppuun, sekä myös ennen ja jälkeen muuton. Olimme perheemme kanssa evakossa reilun viikon, joten jouduimme toimittamaan muuttotavaroitamme muutamiin eri paikkoihin säilöön. Kun tila alkoi loppumaan ja mainitsin siitä ohimennen Lauri Katasille, niin Lauri sanoi että ”meidän varastollamme on vapaa kulmaus, voitte viedä loput tavaranne sinne”. En saanut kaikkia kamoja pois edes muuttopäivänä, mutta se ei Haapamäki&Katas -kaksikkoa haitannut ollenkaan. Tyrkkäsivät vielä samppanjapullon käteen, kun haimme vikat rojumme pois reilu viikko muuton jälkeen! Tyylikästä asunnonvälitystä alusta loppuun, joten palataan asiaan, jos joskus vielä muutetaan. Lämmin suositus!”

– Edu Kehäkettunen, Olari, Espoo

”Todella upeaa palvelua asunnon myynnissä alusta loppuun. Palvelulla tarkoitan ylivertaista suorittamista ja asioihin paneutumista! Vaikea pukea sanoiksi heidän osaamistaan! Kiitos vielä kerran!”
Janne Mäki, Espoo

”We can highly reccomend Jaakko and Lauri’s team! Professional, patient, understanding, full of new ideas! Well done!”
Giedre Tabocchini, Espoo

”Voimme lämpimästi suositella! Todella ammattitaitoista, luotettavaa ja hyvää palvelua. Asuntomme meni ennen ensiesittelyä kaupaksi ja koimme koko prosessin mutkattomaksi ja hyvin hoidetuksi. Kiitokset Jaakolle!”
Minna Klockars, Espoo

”Voin suositella todella lämpöisesti- meidän kämppä myytiin ennen ensiesittelyä, ilmoitus kerkesi olla vain vuorokauden netissä ja tarjouksia alkoi satelemaan!
Sisustussuunnittelija oli kultaa ja stillikuvaaja ammattilainen. Hauskana ja uutena lisänä tuli vielä kaupan päälle hyväntuulinen ja tyylikäs esittelyvideo.
Tämä on oikeaa nykyajan kiinteistöpalvelua, kiitos siitä, hienoa joku on päivittänyt vihdoin homman tälle päivälle. Ja Jaakko ja Lauri- todella mukavia, asiallisia ja rehellisiä heppuja kaiken tämän lisäksi!”
Piia Kankare, Espoo

”Jaakko oli erinomaisen ystävällinen, rehellinen ja tehokas. Stailaaja teki myös todella hyvää työtä. Kaiken kaikkiaan täyden kympin suoritus koko tiimiltä!”

”Kaikki sujui ongelmitta; tapaamiset sovittuihin aikoihin, asiapaperit virheittä jne.”

”Jaakko teki mitä lupasi ja vähän enemmänkin! Kotimme myytiin ennen ensinäyttöä, taloyhtiön kaikkien aikojen parhaalla neliöhinnalla. Jaakon kanssa yhteistyö oli kaikin tavoin mutkatonta – tämän helpommaksi asunnonmyynti ei voi enää mennä. Suuret suositukset!”

– myyjä

”Tiesimme välittäjän ammattitaidon, mutta silti hän ylitti kaikki odotuksemme. Myyty ennen ensinäyttöä yli pyyntihinnan ja vielä kesälomien aikana, joten ei olisi paremmin voinut asiakkaan kannalta mennä.”

– myyjä

”Meillä oli asunto pitkään myynnissä. Kävijöitä oli aina mutta tarjouksia ei tullut. Vaihdettiin välittäjäksi Jaakko Haapamäki ja asunto meni ennen ensiesittelyä. Ratkaiseva ero oli mielestäni se, että ensimmäinen välittäjä oli asunnon esittelijä, Jaakko osasi myydä. Kiitos siitä!”

– myyjä

”Heti ensimmäisellä tapaamisella tuli välittäjästä todella ammattimainen ja asiantunteva vaikutelma, mikä jatkui aina kaupantekoon saakka. Todella hyvä asiakaskokemus ja hieno lopputulos. Asuntomme myytiin todella nopeasti ja hyvällä hinnalla. Kiitokset vielä Jaakolle!”

– Teemu Niemi, myyjä

”Kaksikko Haapamäki & Katas yhdessä sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan kanssa tekivät todella hyvää työtä talomme myyntiprojektissa. Kuvat, videot ja esittelytekstit olivat erittäin hyviä. Myyntityö oli aktiivista ja miellyttävä yhteistyö johti sopivan ostajan löytymiseen nopeasti.”

– myyjä

”Mainostajien myyntilause ”jätä kaikki meidän huoleksemme!” piti tällä kertaa täysin paikkansa. Kun jossain vaiheessa mietin, mitenhän kämpän myynti oikein sujuu, välittäjä otti kuin viestin telepaattisesti saanena yhteyttä ja kertoi ostajaehdokkaiden liikkeistä. Eikä mennyt monta viikkoa, kun yhtäkkiä meillä olikin tarjous, jonka hyväksyimme heti.”

– myyjä

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Kohde ei ollut kaikista helpoin myytävä, mutta välittäjä onnistui mielestäni yli odotusten – asunto saatiin kaupaksi yllättävän nopeasti ilman mitään säätöjä.”

– myyjä

”Jaakko on myynyt nyt meiltä neljä asuntoa ja olemme ostaneet häneltä yhden. Kaikki mennyt joka kerta hyvin; asunnot on myyty lähes aina ensinäytön jälkeen. Jaakko vastaa aina heti viesteihin vaikka olisi mikä päivä tahansa, kellonajasta riippumatta. Olemme saaneet neuvoa myös asunnon ostoa varten, vaikka hän ei ole ollut niissä välittäjinä. Todellinen ammattilainen – ei ole tarvinnut miettiä kenelle soittaa kun asunto on pitänyt myydä.”

– Riitta Pivo, myyjä/ostaja

”Kaikki meni loistavasti kuten ennenkin. Tämä oli neljäs asunto jonka Jaakko meille myi (ostimme myös tämän saman häneltä pari vuotta takaperin). Sanotaan että lojaaliutemme on enemmän kiinni Jaakossa kuin Bo:ssa.”

– ostaja

”Ammattivälittäjä. Ei tuputa kohdetta. Joka asiaan oli vastaus jota kysyin. Hän oli valmis ratkomaan jos oli pulmia. Palveluammatissa ammattimies kohdallaan.”

”Erittäin ammattitaitoinen, palvelualtis ja kohtelias kaveri. Myös hymyä ja huumoria löytyi sopivissa tilanteissa.”

”Hyvin sujui. Upea esite, nopea myyntiprosessi.”

”Kilpailutimme välittäjän ja valitsimme Jaakko Haapamäen vakuuttavan ja rauhallisen käytöksen takia. Jaakko hoiti myynnin hienosti ja lopputulos oli hyvä.”

”Välittäjän erittäin hyvä ammattitaito sekä miellyttävä käytös tekivät vaikutuksen, josta voi mieluusti kertoa laajemmin.”

”Asunnon myynti tapahtui nopeasti ja hinta oli kohdallaan.”

”Koko prosessi meni oikein hyvin! Valitsimme välittäjän mm. edellisten hyvien kokemuksien perusteella. Toiminta oli sujuvaa ja kanssakäyminen mutkatonta. Asunto meni meidän yllätykseksi heti kaupaksi. Hyvää työtä!”

”Kaikki hoitui hienosti ja vaivatta, ammattitaidolla.”

”Kaikki sujui omasta mielestämme hyvin, koska pääsimme yhteisymmärrykseen.”

”Asunnon myynti sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti.”

”Nopea ja ammattimainen valmistautuminen. Yksi näyttö ja kaupat tehtiin saman tein! Kaikki sujui tämän jälkeen nopeasti.”

– Håkan Hede

”Ennen kuin asunnon myynti siirtyi Bo:lle oli se toisella välittäjällä pidemmän aikaa. Kontrasti edellisen välittäjän toiminnan ja Bo:n toiminnan välillä oli kuin yö ja päivä. Bo hoiti koko prosessin arviokäynnistä alkaen aina myyntiin saakka niin paljon ammattimaisemmin ja sujuvammin, että ajatukset voisi kiteyttää muotoon ”Miten muut välittäjät voivat pärjätä markkinoilla, jossa Bo tekee asiat sanalla sanoen täysin oikein?””

– Osmo Walliander

”Kaikki meni sujuvasti ennen kaikkea. Kaupat tehtiin parin päivän sisään, ja se ylitti odotuksemme totaalisesti. Jaakko on välittäjänä erittäin ammattitaitoinen ja tekee työtään pilke silmäkulmassa. Täysi kymppi!”

– Sini Shepstone

”Jaakko on loistotyyppi ja ahkera. Aina töissä ja tavattavissa!”

– Erkki Maila

Myytäviä kohteita

Veräjä 8

Oulunkylä, Helsinki kerrostalo 2022
53 m2 299 700 € 3h+kk

Suinonkuja 6

Suvisaaristo, Espoo omakotitalo 2021
220 m2 1 690 000 € 4-5h+k+2xkph+s+wc+khh+vh+2xp+at

Kalasatamankatu 9

Kalasatama, Helsinki kerrostalo 2019
63,5 m2 529 000 € 3h+k+kph+vh (yj 2h+kt+alk)

Espoonportti 3

Espoon Keskus, Espoo kerrostalo 1987
78 m2 184 000 € 3h+k+kph+p

Kuvastimentie 1

Olari, Espoo kerrostalo 2020
45,5 m2 239 000 € 2h+kt+kph+lasitettu parveke

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 429 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 584 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 534 990 € 4h+kt+vh+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 449 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 412 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 494 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 376 990 € 3-4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 425 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 526 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
94,5 m2 559 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
86,5 m2 544 990 € 4h+kt+s+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 474 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 459 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 464 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 419 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
82 m2 406 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 363 990 € 3-4h+kt+vh

Ylätie 2A

Nöykkiö, Espoo omakotitalo 2006
289 m2 1 250 000 € 7h+k+th+3xkph+4xwc+khh+kellari+at+var (493m2)

Matinniitynkuja 7

Matinkylä, Espoo kerrostalo 2013
87 m2 448 000 € 3h+k+kph+s+wc+las.terassi+2xterassipiha (yj 3h+k+s)

Pellavakaskentie 1

Latokaski, Espoo paritalo 1991
129,5 m2 449 000 € 3h+k+th+2xwc+kph+khh+s+3xvh+2xvar+terassipiha (yj 3h+k+saunaos.)

Iso Roobertinkatu 1

Punavuori, Helsinki kerrostalo 1907
43,5 m2 475 000 € 2h+kt

Antaksentie 13

Pakkala, Vantaa kerrostalo 2010
67 m2 287 000 € 3h+k+s+kph+piha

Linda Tannerin kuja 1

Suurpelto, Espoo kerrostalo 2022
31,5 m2 174 700 € 2h+kt+parveke

Juhanintie 17

Nummela, Vihti kerrostalo 1969
72 m2 135 000 € 3h+k+kph

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 479 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 415 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 489 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 405 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 469 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 395 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 375 990 € 3h+kt+vh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Espoonlahti, Espoo

kerrostalo 44,5 m2
MYYTY

Tapiola, Espoo

rivitalo 104,5 m2
MYYTY

Iirislahti, Matinkylä, Espoo

rivitalo 136 m2
MYYTY

Kavallinmäki, Espoo

paritalo 136,5 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 39,7 m2
MYYTY

Piispankallio, Espoo

kerrostalo 44,5 m2
MYYTY

Kaitaa, Espoo

paritalo 84 m2
MYYTY

Soukka, Espoo

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Haukilahti, Espoo

kerrostalo 56 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.