Jaakko Haapamäki

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner
ESPOO
040 9522 162 | jaakko@bo.fiJaakko on asiakkaiden ja kollegoiden suuresti arvostama, asuntokaupan ehdoton asiantuntija, joka kuuluu kiistatta pääkaupunkiseudun kiinteistövälittäjien parhaimmistoon.

Hän on idearikas uuden sukupolven välittäjä, joka yhdistää modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa ja ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu parhaalla tavalla. Alalle poikkeuksellista on Jaakon ja hänen kollegansa Lauri Kataksen jo vuosia jatkunut saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas -tiimissä. Jaakko valloittaa asiakkaat rauhallisella hyväntuulisuudellaan ja ystävällisyydellään ja vakuuttaa järjestelmällisellä tehokkuudellaan ja tuoreella otteellaan. Alan tutkintojen lisäksi Jaakolta löytyy myös kaupanvahvistajan määräys.

”Olimme kauppojen ketjussa Jaakon asiakkaita sekä myyjinä että ostajina. Kaikki sujui erittäin ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja meidän kannaltamme täysin vaivattomasti. Jaakko kuunteli toiveitamme ja täytti ne yli odotusten! Me löysimme unelmakotimme emmekä siksi tarvinne hetkeen välittäjää, mutta ystävillemme suosittelemme Haapamäki&Katas -tiimiä varauksetta!”

– Eeva-Kaisa Schmidt, Espoo

”Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua! Iso kiitos Jaakolle hyvästä työstä ja kaikesta avusta!”

– Erika Mäkinen, Espoo

”Jaakko and his team were superb. Great communication, efficient, got the job done, and our house sold at more than we were expecting. Hiring anyone other than Jaakko would be a mistake.”

– Michael Richards, Helsinki

”Asunnon osto oli nopea ja hintojen kilpajuoksutusta/pallottelua ei ollut. Asunnon myynti, välittäjä uskalsi pyytää kovaa hintaa jas menimme silti sen yli, kaupat tehtiin nopeasti.”

– Liisa Yritys, Helsinki

”Kaverilla fressi ote hommiin ja ei keskity turhaan mielistelyyn… Mikä on erittäin miellyttävä piirre välittäjässä. Niihin nuoleskelijoihin väsyy aika nopeasti. Erikoismaininta, youtube videosta Jaakolle, jossa istuskelee poreammeessa.. kaverilla on asennetta”

– ostaja, Helsinki

”Kaikki meni erittäin hyvin ja Jaakko hoiti koko myyntiprosessin erinomaisesti ja amattitaitoa osoittaen.”

– Tom Ward, Espoo

”Hyvin meni. Jaakko möi asunnon 2 x ennen varsinaista näyttöä. Kommunikointi ja myyjän ajan tasalla pitäminen oli kiitettävää. Asunnon stailaus oli onnistunut ja asunnosta tehty video oli hieno. Voin suositella ja olen jo suositellut Jaakkoa monelle ystävälle.”

– Juha Väänänen, Espoo

”Asuntokauppamme oli poikkeuksellinen, sillä oma asuntomme myytiin marraskuussa Jaakko Haapamäen toimesta samalle perheelle, jonka asunnon me ostimme tammikuussa. Emme kuitenkaan olisi mitenkään löytäneet toisiamme ilman hyvää välittäjää ja markkinointia. Uskon, että me molemmat tahot olemme olleet tyytyväisiä Jaakon tavasta toimia ja hoitaa kaupanteko ammattimaisesti ja tyylikkäästi.”

– myyjä, Helsinki

”Jaakko huolehti ja hoiti sekä myynnin että minun uuden asunnon ostoon liittyvät asiat todella ammattimaisesti. Hienot esitteet ja kuvat myytävästä asunnosta, lisäksi hieno video asunnosta jonka ostin.”

– myyjä, Helsinki

”Kaikki sujui oikein hyvin. Pyysin nähdä asuntoa ennen ensinäyttöä ja välittäjällenne se sopi. Tein tarjouksen samantien ja välittäjä kertoi vastauksen tarjoukseeni vielä saman illan aikana. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Välittäjä ei päässyt itse kaupanteko tilaisuuteen, mutta yhteydenpito ja tarjouksen välittäminen meni uskomattoman nopeasti. Jälkikontaktoinnista iso plussa”

– Jenni Muurinen, Helsinki

”Ensimmäisessä näytössä oli useita katsojia. Välittäjä antoi rauhassa katsella ja vastaili sitten esittämiimme kysymyksiin. Saimme esitteen ja välittäjän yhteystiedot. Meiltä ei pyydetty yhteystietoja, toisin kuin lähes kaikissa muissa näytöissä, joissa olimme käyneet. Tämä oli mielestäni hyvä tapa. Seuraavana päivänä soitimme välittäjälle ja pyysimme päästä katsomaan asuntoa uudestaan. Tämä järjestyi toivomanamme päivänä ja tällä kertaa kiersimme myös talon muut tilat, joihin vain avaimella pääsi. Välittäjä tarjoutui vielä myöhemmin esittelemään talon saunatiloja, joihin emme tuolloin päässeet. Sähköpostilla saimme sitten kerralla kaikki tarvittavat asiakirjat yhtiöstä. Seuraavana viikonloppuna teimme tarjouksen ja muutaman tarjouksen vaihdon jälkeen sovimme kaupat. Yhteydenpito ja aikojen sopiminen sujui hyvin.”

– ostaja, Espoo

”Huhut olivat jo etukäteen kertoneet, että Haapamäki&Katas on nopea, ja silti myynnin nopeus yllätti positiivisesti. Muutenkin oli kiva, kun mentiin ”avaimet kädestä” -tyylillä, jossa myyjänä minun ei tarvinnut huolehtia mistään, sen kun vain luotti homman osaavampiin käsiin.”

– Suvi Joutsen, Espoo

”Ihan mahtavaa asunnonvälitystä alusta loppuun, sekä myös ennen ja jälkeen muuton. Olimme perheemme kanssa evakossa reilun viikon, joten jouduimme toimittamaan muuttotavaroitamme muutamiin eri paikkoihin säilöön. Kun tila alkoi loppumaan ja mainitsin siitä ohimennen Lauri Katasille, niin Lauri sanoi että ”meidän varastollamme on vapaa kulmaus, voitte viedä loput tavaranne sinne”. En saanut kaikkia kamoja pois edes muuttopäivänä, mutta se ei Haapamäki&Katas -kaksikkoa haitannut ollenkaan. Tyrkkäsivät vielä samppanjapullon käteen, kun haimme vikat rojumme pois reilu viikko muuton jälkeen! Tyylikästä asunnonvälitystä alusta loppuun, joten palataan asiaan, jos joskus vielä muutetaan. Lämmin suositus!”

– Edu Kehäkettunen, Olari, Espoo

”Todella upeaa palvelua asunnon myynnissä alusta loppuun. Palvelulla tarkoitan ylivertaista suorittamista ja asioihin paneutumista! Vaikea pukea sanoiksi heidän osaamistaan! Kiitos vielä kerran!”
Janne Mäki, Espoo

”We can highly reccomend Jaakko and Lauri’s team! Professional, patient, understanding, full of new ideas! Well done!”
Giedre Tabocchini, Espoo

”Voimme lämpimästi suositella! Todella ammattitaitoista, luotettavaa ja hyvää palvelua. Asuntomme meni ennen ensiesittelyä kaupaksi ja koimme koko prosessin mutkattomaksi ja hyvin hoidetuksi. Kiitokset Jaakolle!”
Minna Klockars, Espoo

”Voin suositella todella lämpöisesti- meidän kämppä myytiin ennen ensiesittelyä, ilmoitus kerkesi olla vain vuorokauden netissä ja tarjouksia alkoi satelemaan!
Sisustussuunnittelija oli kultaa ja stillikuvaaja ammattilainen. Hauskana ja uutena lisänä tuli vielä kaupan päälle hyväntuulinen ja tyylikäs esittelyvideo.
Tämä on oikeaa nykyajan kiinteistöpalvelua, kiitos siitä, hienoa joku on päivittänyt vihdoin homman tälle päivälle. Ja Jaakko ja Lauri- todella mukavia, asiallisia ja rehellisiä heppuja kaiken tämän lisäksi!”
Piia Kankare, Espoo

”Jaakko oli erinomaisen ystävällinen, rehellinen ja tehokas. Stailaaja teki myös todella hyvää työtä. Kaiken kaikkiaan täyden kympin suoritus koko tiimiltä!”

”Kaikki sujui ongelmitta; tapaamiset sovittuihin aikoihin, asiapaperit virheittä jne.”

”Jaakko teki mitä lupasi ja vähän enemmänkin! Kotimme myytiin ennen ensinäyttöä, taloyhtiön kaikkien aikojen parhaalla neliöhinnalla. Jaakon kanssa yhteistyö oli kaikin tavoin mutkatonta – tämän helpommaksi asunnonmyynti ei voi enää mennä. Suuret suositukset!”

– myyjä

”Tiesimme välittäjän ammattitaidon, mutta silti hän ylitti kaikki odotuksemme. Myyty ennen ensinäyttöä yli pyyntihinnan ja vielä kesälomien aikana, joten ei olisi paremmin voinut asiakkaan kannalta mennä.”

– myyjä

”Meillä oli asunto pitkään myynnissä. Kävijöitä oli aina mutta tarjouksia ei tullut. Vaihdettiin välittäjäksi Jaakko Haapamäki ja asunto meni ennen ensiesittelyä. Ratkaiseva ero oli mielestäni se, että ensimmäinen välittäjä oli asunnon esittelijä, Jaakko osasi myydä. Kiitos siitä!”

– myyjä

”Heti ensimmäisellä tapaamisella tuli välittäjästä todella ammattimainen ja asiantunteva vaikutelma, mikä jatkui aina kaupantekoon saakka. Todella hyvä asiakaskokemus ja hieno lopputulos. Asuntomme myytiin todella nopeasti ja hyvällä hinnalla. Kiitokset vielä Jaakolle!”

– Teemu Niemi, myyjä

”Kaksikko Haapamäki & Katas yhdessä sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan kanssa tekivät todella hyvää työtä talomme myyntiprojektissa. Kuvat, videot ja esittelytekstit olivat erittäin hyviä. Myyntityö oli aktiivista ja miellyttävä yhteistyö johti sopivan ostajan löytymiseen nopeasti.”

– myyjä

”Mainostajien myyntilause ”jätä kaikki meidän huoleksemme!” piti tällä kertaa täysin paikkansa. Kun jossain vaiheessa mietin, mitenhän kämpän myynti oikein sujuu, välittäjä otti kuin viestin telepaattisesti saanena yhteyttä ja kertoi ostajaehdokkaiden liikkeistä. Eikä mennyt monta viikkoa, kun yhtäkkiä meillä olikin tarjous, jonka hyväksyimme heti.”

– myyjä

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Kohde ei ollut kaikista helpoin myytävä, mutta välittäjä onnistui mielestäni yli odotusten – asunto saatiin kaupaksi yllättävän nopeasti ilman mitään säätöjä.”

– myyjä

”Jaakko on myynyt nyt meiltä neljä asuntoa ja olemme ostaneet häneltä yhden. Kaikki mennyt joka kerta hyvin; asunnot on myyty lähes aina ensinäytön jälkeen. Jaakko vastaa aina heti viesteihin vaikka olisi mikä päivä tahansa, kellonajasta riippumatta. Olemme saaneet neuvoa myös asunnon ostoa varten, vaikka hän ei ole ollut niissä välittäjinä. Todellinen ammattilainen – ei ole tarvinnut miettiä kenelle soittaa kun asunto on pitänyt myydä.”

– Riitta Pivo, myyjä/ostaja

”Kaikki meni loistavasti kuten ennenkin. Tämä oli neljäs asunto jonka Jaakko meille myi (ostimme myös tämän saman häneltä pari vuotta takaperin). Sanotaan että lojaaliutemme on enemmän kiinni Jaakossa kuin Bo:ssa.”

– ostaja

”Ammattivälittäjä. Ei tuputa kohdetta. Joka asiaan oli vastaus jota kysyin. Hän oli valmis ratkomaan jos oli pulmia. Palveluammatissa ammattimies kohdallaan.”

”Erittäin ammattitaitoinen, palvelualtis ja kohtelias kaveri. Myös hymyä ja huumoria löytyi sopivissa tilanteissa.”

Myytävät kohteet

Laivanvarustajankatu 3

Ullanlinna, Helsinki kerrostalo 1912
47 m2 434 000 € 1h+alkovi+k+kph

Porrastie 12

Nöykkiö, Kattilalaakso, Espoo omakotitalo 2008
276 m2 878 000 € 7h+k+rt+2xkph+s+2xwc+khh+p+ak+kellari+varasto

Aseveljentie 9

Lintuvaara, Espoo omakotitalo 2011
204 m2 698 000 € 5h+k+rt+2xkph+3xwc+s+khh+ask+2xvar+ateljee+autokatos

Nuottakunnantie 20

Matinkylä, Espoo rivitalo 1989
88 m2 379 000 € 4h+k+kph+s+wc+p+piha

Silmukka 9

Kauniainen, Kauniainen paritalo 1984
156 m2 549 000 € 5h+k+vh+s+th+2xwc

Kuvastimentie 1

Olari, Espoo kerrostalo 2020
63 m2 274 980 € 3h+kt+s

Kuvastimentie 1

Olari, Espoo kerrostalo 2020
62 m2 272 950 € 3h+kt+s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 494 990 € 4h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 609 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 549 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 536 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
36 m2 234 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
46 m2 239 990 € 2h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 376 990 € 3-4h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
29 m2 197 990 € 1h+kt+alk

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
27 m2 195 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
27 m2 195 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
26,5 m2 195 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
26,5 m2 195 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
36 m2 229 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
44,5 m2 245 990 € 3h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
29,5 m2 201 990 € 1h+kt+alk

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
35,5 m2 209 990 € 2h+kt

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44 m2 209 250 € 2h+kt+vh+kph+lasitettu parveke

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44 m2 212 250 € 2h+kt+kph+vh+lasitettu parveke

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 425 990 € 3h+kt+vh/s

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44,5 m2 212 250 € 2h+kt+kph+vh+lasitettu parveke

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44,5 m2 212 250 € 2h+kt+kph+vh+lasitettu parveke

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44 m2 214 750 € 2h+kt+kph+vh+lasitettu parveke

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44,5 m2 203 000 € 2h+kt+kph+vh+lasitettu parveke

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 584 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
46 m2 234 990 € 2h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
44,5 m2 279 990 € 3h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
44,5 m2 289 990 € 3h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
38,5 m2 234 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
37 m2 224 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 526 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
94,5 m2 559 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
86,5 m2 544 990 € 4h+kt+s+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 474 990 € 4h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 459 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 439 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 464 990 € 4h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
27 m2 203 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
27 m2 203 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 534 990 € 4h+kt+vh/s+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 419 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 412 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
82 m2 406 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 363 990 € 3-4h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
26,5 m2 203 990 € 1h+kt

Kulolaakso 18

Latokaski, Espoo paritalo 1989
87 m2 295 000 € 3h+k+rt+kph+s

Terhotie 3

Kerava, Kerava paritalo 1989
156,5 m2 495 000 € 5h+k+kph+s+wc

Peuramäentie 20A

Sepänkylä, Espoo omakotitalo 2003
248 m2 690 000 € 6h+k+2xkph+2xwc+s+khh

Kavallintie 32

Kauniainen, Kauniainen omakotitalo 2002
437 m2 1 950 000 € 7h+k+rt+3xkph+wc+kuntosali+khh+at

Revontulentie 6

Tapiola, Espoo kerrostalo 2017
94 m2 735 000 € 3h+k+kph+s+khh+wc+las.p

Eestinlaakso 9

Nöykkiö, Eestinlaakso, Espoo kerrostalo 2019
44 m2 203 000 € 2h+kt+vh+kph+lasitettu parveke

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 479 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 415 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 489 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 405 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 509 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 469 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 395 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 385 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 375 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 365 990 € 3h+kt+vh/s

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 355 990 € 3h+kt+vh/s