Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Ronny Roslöf

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 661 0011 | ronny@bo.fiRonny on niittänyt mainetta monella saralla. Hän on monelle tuttu media-alalta ja myyntityö on myöskin ollut mukana kuvioissa jo vuosia. Tänä aikana Ronny on saavuttanut asiakkaiden ja kollegojen vankkumattoman luottamuksen. Tämä ei juurikaan hämmästytä, sillä mies on ahkera, huomaavainen ja aina positiivinen. Päättäväinen asenne ja periksiantamaton luonne ovat tuoneet luontaista menestystä asuntokaupan alalla, mutta siitä huolimatta hänen asenteensa työhön on säilynyt nöyränä. Ronnylle onnistuneen asuntokaupan tärkein palkinto on tyytyväinen asiakas.

Asunnonvälittäjäämme Ronny Roslöfiä kuvaavat mielestämme seuraavat: ahkera, sinnikäs, työlleen omistautuva, myyntityöhön perehtynyt ja luottamuksen arvoinen. Ronnyn ansiosta saimme nopeasti myytyä oman vanhan asuntomme ja ostettua uuden unelmiemme kodin.

– myyjä, Helsinki

Myin ensin oman vanhan asuntoni ja ostin sitten uuden Bo LKV:n kautta. Sekä myynti- että ostotapahtumat olivat todella miellyttäviä alusta loppuun. Välittäjät pitivät yhteyttä juuri sopivalla aktiivisuudella. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Kiitos Ronny – todella hyvää työtä!

– Jukka Nikolajeff, myyjä ja ostaja

”Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä johti kaupantekoa alusta loppuun hyvin ja huolellisesti. Myyntimateriaalien laadukkuus teki vaikutuksen.”

– Tom Sandell

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Kapteeninkatu 1

Ullanlinna, Helsinki kerrostalo 1908
52 m2 508 000 € 2h, kk, kph

Laivanvarustajankatu 8

Ullanlinna, Helsinki kerrostalo 1927
55 m2 474 000 € 2h, avok, kph, wc

Minna Canthin katu 24

Taka-Töölö, Helsinki kerrostalo 1938
56 m2 376 000 € 2h, avok, kph, wc
Esittely 26.11.2019 klo 18.00-18.30