Ronny Roslöf

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 661 0011 | ronny@bo.fiRonny on niittänyt mainetta monella saralla. Hän on monelle tuttu media-alalta ja myyntityö on myöskin ollut mukana kuvioissa jo vuosia. Tänä aikana Ronny on saavuttanut asiakkaiden ja kollegojen vankkumattoman luottamuksen. Tämä ei juurikaan hämmästytä, sillä mies on ahkera, huomaavainen ja aina positiivinen. Päättäväinen asenne ja periksiantamaton luonne ovat tuoneet luontaista menestystä asuntokaupan alalla, mutta siitä huolimatta hänen asenteensa työhön on säilynyt nöyränä. Ronnylle onnistuneen asuntokaupan tärkein palkinto on tyytyväinen asiakas.

Asunnonvälittäjäämme Ronny Roslöfiä kuvaavat mielestämme seuraavat: ahkera, sinnikäs, työlleen omistautuva, myyntityöhön perehtynyt ja luottamuksen arvoinen. Ronnyn ansiosta saimme nopeasti myytyä oman vanhan asuntomme ja ostettua uuden unelmiemme kodin.

– myyjä, Helsinki

Myin ensin oman vanhan asuntoni ja ostin sitten uuden Bo LKV:n kautta. Sekä myynti- että ostotapahtumat olivat todella miellyttäviä alusta loppuun. Välittäjät pitivät yhteyttä juuri sopivalla aktiivisuudella. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Kiitos Ronny – todella hyvää työtä!

– Jukka Nikolajeff, myyjä ja ostaja

”Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä johti kaupantekoa alusta loppuun hyvin ja huolellisesti. Myyntimateriaalien laadukkuus teki vaikutuksen.”

– Tom Sandell

”Kaikki sujui hyvin ja välittäjä teki varmasti enemmänkin kuin hänelle kuului. Mutta mielestäni se oli tärkeää, jotta kaikki osapuolet voisivat olla tyytyväisiä. Kiitos siitä!”

”Asunnon ostaminen sujui ilman minkäänlaisia ongelmia. Välittäjä oli minuun yhteydessä useasti ja vastaili asiantuntevasti minua askarruttaviin kysymyksiin. Minulla oli koko prosessin ajan todella huoleton olo, kun tärkeät asiani olivat ammattilaisten vastuulla. Tulevissa asuntokaupoissa tiedän kyllä kenen puoleen käännyn.”

– Juha Honkavirta, ostaja

”Kaikki meni niin kuin sovittiin ja välittäjä oli erittäin aktiivinen. Voin taatusti suositella teitä tuttavilleni.”

”Asunto myytiin neljässä päivässä ja sain siitä yli pyyntihinnan – ei voi muuta kuin suositella.”

”Täysi 10/10 suoritus. Asunto myytiin pyyntihinnalla alle viikkoon.”

– Esa Lindroth

”Välittäjämme Ronny piti meihin jatkuvasti yhteyttä, ja näin pysyimme ajan tasalla kaikesta mitä tapahtuu. Se oli iso plussa.”

– Sini Lindström

”Olimme myyneet asuntoamme toisen välittäjäliikkeen kanssa useamman kuukauden ajan tuloksetta. Päätimme vaihtaa välittäjää, ja yhteydenotto Bo LKV:lle poiki meille välittäjäksi erinomaisen Ronny Roslöfin. Heti ensikohtaamisesta lähtien Ronnysta huokui ammattitaito ja osaaminen. Yhteydenpito toimi ensiluokkaisesti ja pysyimme ajan tasalla tulevista vaiheista ja potentiaalisista ostajista. Välitettiin asuntoa, ja välitettiin myös meistä. Asunto meni kaupaksi nopeasti, ja olimme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Vahvat suositukset ja kiitokset!”

”Meillä oli ensiasunto etsinnässä ja hieman huonoa kokemusta pohjalla. Onneksi vastaan tuli Bo LKV ja Ronny. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja osasi vastata kattavasti kysymyksiimme (voitte kuvitella, että niitä on paljon kun on ostamassa ensiasuntoa). Yhteydenpito ei katkennut missään vaiheessa ja olimme koko ostoprosessin ajan hyvin kartalla, että missä mennään. Välittäjä vaikutti siltä, että tekee työtään intohimolla. Nyt olemme onnellisia asunnon omistajia. Lämmin kiitos!”

”Kaikki sujui todella hyvin ja jouhevasti, sillä asunto myytiin vain viikko myyntitoimeksiantosopimuksen kirjoituksen jälkeen, ja vielä yli pyyntihinnan! Olemme tosi tyytyväisiä välittäjäämme Ronnyyn, joka hoiti kaiken alusta loppuun saakka todella ammattimaisesti ja tehokkaasti. Bo:n välityskonsepti miellytti alusta saakka, ja voimme lämpimästi suositella sitä muillekin!”

Myytävät kohteet

Pursimiehenkatu 7

Punavuori, Helsinki kerrostalo 1907
60 m2 564 000 € 2h, avok, kph