Ronny Roslöf

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 661 0011 | ronny@bo.fiAsuntokauppa on yksi elämän isoimmista päätöksistä, jolloin luotettavan, tehokkaan ja aikaansaavan välittäjän merkitys korostuu. Helsingin kantakaupungissa koko elämänsä asuneena Ronny tuntee alueen korttelit, taloyhtiöt ja ihmiset kuin omat taskunsa. Osaamisalueeseen kuuluvat myös merenrantakiinteistöt Espoosta Inkooseen, kuten myös uudiskohteet ja rakentaminenkin. Periksiantamattomalla ja päättäväisellä asenteellaan Ronny onkin ansainnut vuosien varrella asiakkaiden ja kollegojen vankkumattoman luottamuksen. Ronnylle asuntokaupan tärkein palkinto ovatkin tyytyväiset asiakkaat.

Asunnonvälittäjäämme Ronny Roslöfiä kuvaavat mielestämme seuraavat: ahkera, sinnikäs, työlleen omistautuva, myyntityöhön perehtynyt ja luottamuksen arvoinen. Ronnyn ansiosta saimme nopeasti myytyä oman vanhan asuntomme ja ostettua uuden unelmiemme kodin.

– myyjä, Helsinki

Myin ensin oman vanhan asuntoni ja ostin sitten uuden Bo LKV:n kautta. Sekä myynti- että ostotapahtumat olivat todella miellyttäviä alusta loppuun. Välittäjät pitivät yhteyttä juuri sopivalla aktiivisuudella. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Kiitos Ronny – todella hyvää työtä!

– Jukka Nikolajeff, myyjä ja ostaja

”Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä johti kaupantekoa alusta loppuun hyvin ja huolellisesti. Myyntimateriaalien laadukkuus teki vaikutuksen.”

– Tom Sandell

”Kaikki sujui hyvin ja välittäjä teki varmasti enemmänkin kuin hänelle kuului. Mutta mielestäni se oli tärkeää, jotta kaikki osapuolet voisivat olla tyytyväisiä. Kiitos siitä!”

”Asunnon ostaminen sujui ilman minkäänlaisia ongelmia. Välittäjä oli minuun yhteydessä useasti ja vastaili asiantuntevasti minua askarruttaviin kysymyksiin. Minulla oli koko prosessin ajan todella huoleton olo, kun tärkeät asiani olivat ammattilaisten vastuulla. Tulevissa asuntokaupoissa tiedän kyllä kenen puoleen käännyn.”

– Juha Honkavirta, ostaja

”Kaikki meni niin kuin sovittiin ja välittäjä oli erittäin aktiivinen. Voin taatusti suositella teitä tuttavilleni.”

”Asunto myytiin neljässä päivässä ja sain siitä yli pyyntihinnan – ei voi muuta kuin suositella.”

”Täysi 10/10 suoritus. Asunto myytiin pyyntihinnalla alle viikkoon.”

– Esa Lindroth

”Välittäjämme Ronny piti meihin jatkuvasti yhteyttä, ja näin pysyimme ajan tasalla kaikesta mitä tapahtuu. Se oli iso plussa.”

– Sini Lindström

”Olimme myyneet asuntoamme toisen välittäjäliikkeen kanssa useamman kuukauden ajan tuloksetta. Päätimme vaihtaa välittäjää, ja yhteydenotto Bo LKV:lle poiki meille välittäjäksi erinomaisen Ronny Roslöfin. Heti ensikohtaamisesta lähtien Ronnysta huokui ammattitaito ja osaaminen. Yhteydenpito toimi ensiluokkaisesti ja pysyimme ajan tasalla tulevista vaiheista ja potentiaalisista ostajista. Välitettiin asuntoa, ja välitettiin myös meistä. Asunto meni kaupaksi nopeasti, ja olimme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Vahvat suositukset ja kiitokset!”

”Meillä oli ensiasunto etsinnässä ja hieman huonoa kokemusta pohjalla. Onneksi vastaan tuli Bo LKV ja Ronny. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja osasi vastata kattavasti kysymyksiimme (voitte kuvitella, että niitä on paljon kun on ostamassa ensiasuntoa). Yhteydenpito ei katkennut missään vaiheessa ja olimme koko ostoprosessin ajan hyvin kartalla, että missä mennään. Välittäjä vaikutti siltä, että tekee työtään intohimolla. Nyt olemme onnellisia asunnon omistajia. Lämmin kiitos!”

”Kaikki sujui todella hyvin ja jouhevasti, sillä asunto myytiin vain viikko myyntitoimeksiantosopimuksen kirjoituksen jälkeen, ja vielä yli pyyntihinnan! Olemme tosi tyytyväisiä välittäjäämme Ronnyyn, joka hoiti kaiken alusta loppuun saakka todella ammattimaisesti ja tehokkaasti. Bo:n välityskonsepti miellytti alusta saakka, ja voimme lämpimästi suositella sitä muillekin!”

”Kaikki sujui jouhevasti. Kiinteistönvälittäjä Ronny Roslöf oli ystävällinen ja ripeä. Saimme myös hyviä neuvoja Ronnylta, ja hän oli aina tavoitettavissa, jos oli jotain kysyttävää. Arvostimme myös Ronnyn vuorovaikutustaitoja.”

– Miikka Lund

”Ronnyn kanssa yhteistyö sujui loistavasti koko prosessin ajan! Sain vastaukset kysymyksiini nopeasti ja hän oli aina tavoitettavissa.”

– ostaja, Helsinki

”Kaikki sujui Ronnyn kanssa nopeasti ja erinomaisen avoimesti, mitä ostajana todella arvostan.”

– Katja Ahokas

”Olemme todella tyytyväisiä. Välittäjä Ronny oli aktiivinen, luotettava, aikataulut pitävä ja ammattitaitoinen. Saimme reaaliaikaista tietoa tarjouksista ja asunto myytiin heti ensimmäisellä näytöllä. Konsepti on toimiva ja laadukas. Kiitos!”

”Kohde oli vuokralla ja sovittiin, että välittäjä sopii vuokralaisen kanssa käytännön asiat suoraan. Kaikki sujui varsin mallikkaasti ja hyvässä hengessä vuokralaisen, välittäjän sekä myyjän välillä. Näin sijoittajan näkökulmasta asia eteni suoraviivaisesti ilman, että itse piti asiaa sen koomin ajatella. Ronny on todella osaava välittäjä, joka hoiti Helsingin ydinkeskustan sijoitusasuntoni myynnin tehokkaasti aina maaliin saakka. Olen suositellut Ronnya myös lähipiirilleni, joka kuvastaa ansaittua luottamusta.”

– Tero Juva

”Välittäjä Ronny oli loistava ja avulias. Saatiin hyvää palvelua ja kaikki sujui hyvin. Näytöt ym. onnistuivat selvästi paremmin kuin muilla firmoilla – yhteydenpito myös. Kiitos erityisesti mahdollisuudesta hyvään englanninkieliseen kommunikointiin. Välittäjä oli asiantunteva ja meille molemmille tuli olo, että hän oikeasti haluaa meille hyvän kokemuksen sekä asunnon.”

– Roosa Voutilainen

”Minulle oli kehuttu Ronnya – en pettynyt. Ronny oli selkeä ja kohtelias huippuammattilainen. Hän teki kaiken minulle helpoksi, kiitos siitä!”

Myytäviä kohteita

Sturenkatu 30

Vallila, Helsinki kerrostalo 1926
34 m2 248 000 € 1h, avok, alkovi, kph

Mechelininkatu 28

Etu-Töölö, Helsinki kerrostalo 1936
45,5 m2 359 000 € 2h, avok, kph

Vaasankatu 9

Kallio, Helsinki kerrostalo 1941
50 m2 349 000 € 2h, avok, alkovi, kph

Huovitie 6

Haaga, Helsinki kerrostalo 1954
54 m2 239 000 € 2h, k, kph, parveke

Pursimiehenkatu 7

Punavuori, Helsinki kerrostalo 1907
60 m2 565 000 € 2h, k, kh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kaartinkaupunki, Helsinki

kerrostalo 47,5 m2
MYYTY

Tammisalo, Helsinki

erillistalo 453 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 87,5 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 35,6 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 56,5 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Hietalahti, Helsinki

kerrostalo 235,5 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 55,5 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 124 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.