Ronny Roslöf

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 661 0011 | ronny@bo.fiRonny on niittänyt mainetta monella saralla. Hän on monelle tuttu media-alalta ja myyntityö on myöskin ollut mukana kuvioissa jo vuosia. Tänä aikana Ronny on saavuttanut asiakkaiden ja kollegojen vankkumattoman luottamuksen. Tämä ei juurikaan hämmästytä, sillä mies on ahkera, huomaavainen ja aina positiivinen. Päättäväinen asenne ja periksiantamaton luonne ovat tuoneet luontaista menestystä asuntokaupan alalla, mutta siitä huolimatta hänen asenteensa työhön on säilynyt nöyränä. Ronnylle onnistuneen asuntokaupan tärkein palkinto on tyytyväinen asiakas.

Asunnonvälittäjäämme Ronny Roslöfiä kuvaavat mielestämme seuraavat: ahkera, sinnikäs, työlleen omistautuva, myyntityöhön perehtynyt ja luottamuksen arvoinen. Ronnyn ansiosta saimme nopeasti myytyä oman vanhan asuntomme ja ostettua uuden unelmiemme kodin.

– myyjä, Helsinki

Myin ensin oman vanhan asuntoni ja ostin sitten uuden Bo LKV:n kautta. Sekä myynti- että ostotapahtumat olivat todella miellyttäviä alusta loppuun. Välittäjät pitivät yhteyttä juuri sopivalla aktiivisuudella. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Kiitos Ronny – todella hyvää työtä!

– Jukka Nikolajeff, myyjä ja ostaja

”Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä johti kaupantekoa alusta loppuun hyvin ja huolellisesti. Myyntimateriaalien laadukkuus teki vaikutuksen.”

– Tom Sandell

”Kaikki sujui hyvin ja välittäjä teki varmasti enemmänkin kuin hänelle kuului. Mutta mielestäni se oli tärkeää, jotta kaikki osapuolet voisivat olla tyytyväisiä. Kiitos siitä!”

”Asunnon ostaminen sujui ilman minkäänlaisia ongelmia. Välittäjä oli minuun yhteydessä useasti ja vastaili asiantuntevasti minua askarruttaviin kysymyksiin. Minulla oli koko prosessin ajan todella huoleton olo, kun tärkeät asiani olivat ammattilaisten vastuulla. Tulevissa asuntokaupoissa tiedän kyllä kenen puoleen käännyn.”

– Juha Honkavirta, ostaja

”Kaikki meni niin kuin sovittiin ja välittäjä oli erittäin aktiivinen. Voin taatusti suositella teitä tuttavilleni.”

”Asunto myytiin neljässä päivässä ja sain siitä yli pyyntihinnan – ei voi muuta kuin suositella.”

”Täysi 10/10 suoritus. Asunto myytiin pyyntihinnalla alle viikkoon.”

– Esa Lindroth

Myytävät kohteet

Mannerheimintie 65

Taka-Töölö, Helsinki kerrostalo 1938
125,5 m2 995 000 € 4h, avok, kk, 2kph, s, wc, p + terassiparveke
Esittely 06.07.2020 klo 18.30-19.15