Etusivu / Podcast / Pinnalla / Bo Living -podcast: Menikö asuntosijoittamisen juna jo?
Bo Living
Pinnalla

7. Jakso
Bo Living -podcast: Menikö asuntosijoittamisen juna jo?

Miten päästä kiinni asuntosijoittamiseen? Mistä sijoitusasunto kannattaa ostaa? Mitä pitää huomioida, jos aikoo tehdä asunnolla rahaa? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on vuoden sijoittajanakin palkittu toimittaja-bloggaaja Julia Thurén.

”Meidän strategia on se, että tarkoitus on pitää mahdollisimman pitkään se asunto itsellään. ” -Julia Thurén.

Asuntosijoittaminen kiinnostaa yhä useampaa suomalaista. Pörssikurssien heilahdellessa asuntoihin sijoittaminen voi näyttäytyä turvasatamana, jossa omat varat ovat varmimmin turvassa. Viime vuosina myös flippaaminen eli huonokuntoisten asuntojen remontoiminen ja myyminen nopeasti eteenpäin on sijoitusmarkkinoilla kasvanut. Kaikki toki riippuu omasta sijoitusstrategiasta. Saija, Ronny ja Julia miettivät myös asuntosijoittamista vastuullisuuden näkökulmasta.

Minkä alueiden hintojen nousua kannattaa juuri nyt seurata? Kokosimme muutaman jaksossa kerrotun konkreettisen vinkin myös blogikirjoitukseen, jonka pääset lukemaan täällä.

Julia Thurén

Julia on helsinkiläinen toimittaja-bloggaaja, joka kirjoittaa sijoittamisesta oman bloginsa ohella mm. Kauppalehteen. Oman kodin ja sijoitusasuntojen lisäksi asuntosalkusta löytyy kesämökki, jota Julia remontoi perheensä kanssa parhaillaan.

Lue lisää Julian blogista >