3D-tilaesittely (Matterport) iphonessa

3D-virtuaaliesittely (Matterport)

Vuonna 2014 toimme edelläkävijänä kiinteistömarkkinoinnin mullistavat 3D-virtuaaliesittelyt Suomen ja Euroopan markkinoille. Sittemmin virtuaaliesittelyt ovat tehneet läpimurron kiinteistöjen markkinoinnissa ympäri maailmaa.

3D-virtuaaliesittely on elämys, jossa katsoja pääsee liikkumaan tilassa vapaasti

3D-virtuaaliesittelyssä tilaan tutustuminen on helppoa ja tilan tuntu sekä mittasuhteet välittyvät hyvin. Virtuaaliesittelyn katselija voi tutkia rauhassa kohdetta vaikkapa ennen asuntonäyttöä, tai toimitilasta kiinnostunut yritys voi kartoittaa sopisiko tila heidän tarpeisiinsa. Kiinnostuksen herääminen tapahtuu jo ennen näyttöä ja paikalle tullessa asiakas on jo hyvin perehtynyt tilaan.

3D-virtuaaliesittely yhdessä ammattivalokuvaajan ottamien valokuvien kanssa on erinomainen paketti kohteen markkinointia varten. Virtuaaliesittely kuvataan ammattikuvaajamme toimesta valokuvausten yhteydessä, tai erikseen ja virtuaaliesittely toimitetaan yhtä nopeasti kuin valokuvat. Kiinteistönvälittäjää voi auttaa myyntitoimeksiannon saamisessa mahdollisuus tarjota markkinointimateriaaleja laaja-alaisesti.

Kaikki kuvatut tilat ovat tarkasteltavissa myös virtuaalilaseilla. Tämä mahdollistaa entistä realistisemman kokemuksen, joka on enää vain askeleen päässä paikan päällä tapahtuvasta asuntokierroksesta. Mallit tallentuvat sovelluksen omaan pilvipalveluun ja niitä katsellaksesi tarvitset ainoastaan minkä tahansa älypuhelimen, ilmaiseksi ladattavan sovelluksen sekä VR-lasit.

Kiinteistöalan toimijat ovat ottaneet teknologian innolla vastaan ja jaksavat yhä hämmästyä sen monipuolisista ominaisuuksista ja kustannustehokkuudesta. 3D-tilaesittely toimii sekä tietokoneella että mobiilisti ja sen saa liitettyä mille tahansa webbisivulle. Käytämme kalustona uusinta kuvausteknologiaa hyödyntäen kaikkia sen ominaisuuksia. Tilaesittely toimii myös kaikissa suomalaisissa portaaleissa. Kuvaajaverkostomme on kattava koko maassa.

Virtuaaliesittelyyn voi lisätä lisäinformaatiota tekstein ja tägein

Mikäli kohteella on oma brändi, suosittelemme aina laatimaan sille omat nettisivut. Jos kohteen markkinoinnissa käytetään kenties rakennuttajan tai kiinteistönomistajan brändiä, niin tällöin voidaan hyvin ohjata liikennettä myös kyseisen yrityksen sivuille tehtyyn kohdekokonaisuuteen. Tarvitsetko kohteellesi verkkosivut? Lue lisää toteutuksistamme täältä.

3D-malleihin on mahdollista lisätä informatiivisia tägejä kertomaan kohteen lisäominaisuuksista. Niillä voi tarjota lisätietoa mm. kohteen varustelutasosta ja teknisistä tiedoista, tai niiden avulla on helppo viestiä remonttivaiheessa olevien kohteiden tulevia ratkaisuja.

Tägeihin on mahdollista sisällyttää myös linkkejä, videoita tai valokuvia. Tämän myötä mallissa voi tarjota lisäinformaatiota sisällyttämällä esimerkiksi alueesta kuvattu ilmavideo tai asunnon valokuvat suoraan mallin sisään.

Tägit mahdollistavat myös täysin uudenlaisia käyttötarkoituksia asuntomyynnin ulkopuolelta. Esimerkiksi kivijalkamyymälän tuotteiden linkitys suoraan verkkokauppaan on havaittu suosituksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Malli ei ole enää pelkkä esittelykierros, vaan se pystyy myös tarjoamaan enemmän mielenkiintoista sisältöä samassa paketissa.

Kaikista lisäominaisuuksista huolimatta mallit ovat edelleen tarkasteltavissa tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Linkin jakaminen sosiaalisessa mediassa ja playerin upottaminen omille kotisivuille on helppoa, ja palveluumme kuuluu yksityiskohtainen opastus sen käyttöönottoon. Jos et ole aiemmin tutustunut 3D –maailmaan, ota yhteyttä niin tarjoamme mielellämme lisää tietoa palvelusta.

Lisäominaisuudet käytännössä: https://www.unrealer.com/en/listings/brahenkatu_b38

Pentik 3D: https://www.unrealer.com/en/listings/pentik3d

360° -ulkonäkymät lisäävät uuden ulottuvuuden 3D-tilaesittelyihin

Potentiaaliselle ostajalle ulkotilat ovat monesti yhtä tärkeä osa kiinteistöä kuin sisätilatkin. Uudistuksen myötä kohteita voi katsoa nyt sekä sisältä että ulkoa, mikä auttaa muodostamaan laajemman kokonaiskuvan kohteesta. 360° -näkymät otetaan samalla kameralla kuin sisätilatkin, ja ne tulevat näkymään myös 3D-esittelyn nukkekoti -ja pohjakuvanäkymissä.

3D-virtuaaliesittelymallin käyttö mittatyökaluna

Kuvaushetkellä kamera tekee tilasta tarkan 3D-mallin käyttäen samankaltaista teknologiaa kuin maanmittauksessa. Tämä tarkoittaa, että myös esimerkiksi asuinhuoneiston mitat tulevat kuvattuun malliin tarkasti ylös. Kuvauksen jälkeen on mahdollista tarkastella, tehdä merkintöjä ja kirjata mallista mittoja vaikkapa asunnon kalustusta tai remonttia suunnitellessa.

3D-Virtuaaliesittelyn hinta

Virtuaaliesittelyn hinta muodostuu kuvattavan tilan koon ja kuvaukseen käytetyn ajan mukaan. 3D-virtuaaliesittely on kustannustehokas ja esimerkiksi asunnon 3D-kuvaus on lähellä valo- ja videokuvauksen hintaa. Lisäominaisuuksien (esim. tägit) käyttö lasketaan mukaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja laskutetaan tuntityönä. Mallin säilytys tapahtuu Unrealerin pilvessä, eli ylimääräisiä ylläpitokustannuksia ei asiakkaalle koidu.