drone eli kuvauskopteri

Valokuvaukset

Sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” pitää paikkaansa myös asuntomyynnissä. Valokuva on ensimmäinen asia, johon potentiaalinen ostaja kiinnittää huomiota etsiessään asuntoa ja selatessaan asuntoilmoituksia. Asuntokuvauksen avulla asunnon myyntiaika lyhenee ja hyvin valokuvin varustettu myynti-ilmoitus tavoittaa useampia potentiaalisia ostajia.

Perinteisellä valokuvauksella on edelleen merkittävä jalansija nykypäivän kiinteistömarkkinoinnissa. Valokuvien avulla luodaan mahdollisille ostajille ensivaikutelma asunnosta ja saadaan heidät kiinnostumaan siitä niin, että he seuraavaksi haluavat nähdä asunnon paikan päällä asuntonäytössä.

Me Bo Busineksellä käytämme valokuvauksissamme kiinteistövalokuvauksen huippuammattilaisia, mikä takaa korkean laadun jokaisella kuvauskerralla. Useat valokuvaajamme ovat kuvanneet meille jo vuosien ajan, ja tuntevatkin asiakkaamme ja heidän erilaiset tarpeensa hyvin. Tuotamme jokaisen kuvauskeikan asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme kuvanneet jo yli 100 000 kuvaa kohteista ympäri Suomen

Olemme onnekkaita, että saamme toimia yhteistyössä parhaiden kiinteistökuvaajien kanssa ympäri Suomen ja uskollisia asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomen suurimmat rakennusliikkeet sekä arvostetuimmat kiinteistönvälittäjät. Olemme ehtineet kuvata eri asiakkaillemme jo yli 100 000 valokuvaa eri kohteista ympäri Suomen. Asuntokuvausten lisäksi olemme kuvanneet myös satoja ravintoloita, hotelleja, ja kiinteistöjä eri markkinointitarkoituksiin. Valokuvauspalvelumme onkin todella suosittu ja asiakkainamme on satoja kiinteistönvälittäjiä sekä kiinteistönomistajia, jotka haluavat käyttöönsä ammattilaisen ottamat kiinteistökuvat. Palvelemme yhtä lailla yksityisasiakkaita ja takaamme aina valokuvauksen erinomaisen laadun.

Yleisimmin asiakkaamme käyttävät ottamiamme kuvia myynti-ilmoituksissaan, esitteissään, nettisivuillaan sekä some- markkinoinnissaan.

Miksi en ottaisi asuntoni myyntikuvia itse?

Kaikilla meillä on taskussamme älypuhelimet, joiden kamerat ovat nykyisin hyvinkin laadukkaita ja toimivat hyvin arkikäytössä. Miksi siis maksaisit asuntosi kuvaamisesta? Asuntokuvauksessa tulee ottaa huomioon asunnon erityispiirteet sekä parhaat puolet; tähän ammattimaisilla kiinteistökuvaajilla on harjaantunut silmä ja erityinen taito. Kuvaajan valitsemat kuvakulmat, valaistus ja tunnelma ovat asuntokuvauksessa erityisen isossa roolissa, ja kuvaajan ammattitaitoa mitataan jokaisessa kuvauksessa.Drone-ilmakuvaus

Ilmakuvaus on hyvin suosittu ja monipuolinen palvelu nykypäivänä. Kuvaamme dronella ilmavideoita, still-kuvia sekä 360-kerrosnäkymiä erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin.

Ilmakuvan avulla asiakas saadaan hahmottamaan asunnon tai kiinteistön sijainti helposti ja näkemään piha sekä kiinteistö uudenlaisesta, laajemmasta kuvakulmasta. Ilmakuvauksessa otetaan huomioon kiinteistön lähellä olevat palvelut, tai muut tärkeät kohteet, jotka ovat tärkeitä asuntoa markkinoitaessa. Otamme kuvia aina usealta eri korkeudelta eri ilmansuuntiin, jotta asiakkaillamme on paljon erilaisia kuvia, joista valita juuri sopivat omiin markkinointitarkoituksiinsa.

Dronekuvaukset pyritään tekemään aina hyvällä säällä, sillä dronen lennättäminen ei onnistu turvallisesti huonolla säällä. Tietysti myös kuvien onnistumisen kannalta on tärkeää, että sää on mahdollisimman kaunis.

Valokuvaajamme noudattavat dronen lennättämisessä aina uusimpia voimassa olevia säännöksiä ja lakeja. Lennättäminen kaikkialla ei olekaan sallittua. Esim. Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä dronen lennättämiselle tarvitaan lennonjohdolta lupa ja varmistamme aina alueiden erityissäännöt ennen ilmakuvausta.

Ilmakuvaus tilataan usein yhtäaikaisesti muiden palveluidemme kanssa osana isompaa kuvauskokonaisuutta.

360°-näkymäkuvaus

360- näkymillä tarkoitetaan uudiskohteesta otettuja kerrosnäkymiä, joiden avulla voidaan havainnollistaa ostajalle hänen tulevan asuntonsa ikkunanäkymiä. Uudiskohteen kerrosnäkymien esittäminen on myyntivaltti, kun halutaan tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisempi kokemus hänen tulevasta kodistaan, johon ainoastaan pohjakuva tai visualisointikuva ei riitä.

Markkinointikuvat

Markkinointikuvilla tarkoitetaan kohteen markkinointitarkoitukseen otettuja kuvia, joita käytetään esim. esitteissä, myyntimateriaalissa, netissä, tai somessa. Olemme ottaneet markkinointikuvia hyvin erilaisten palveluntarjoajien käyttöön ravintoloista, juhlatiloista, hotelleista sekä eri yritysten toimitiloista. Otamme kuvat aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja konseptin ja kohderyhmän huomioon ottaen.

Myös uudiskohteille otetaan usein markkinointikuvia kohteen lähiympäristön palveluista, jotka ovat asunnonostajan kannalta tärkeitä tuoda esille. Markkinointikuvien, kiinteistökuvien, ilmakuvien sekä näkymäkuvien avulla voimme koostaa asiakkaidemme tarpeisiin kattavia kuvauspaketteja, joiden avulla heidän kohteidensa myyntiajat lyhenevät ja markkinointi helpottuu.

Valokuvausten hinta

Valokuvausten hinta lasketaan tuntiperusteisesti ottaen huomioon valokuvaajan paikalla käyttämä aika, mahdolliset siirtymät sekä kuvien editointiin ja valitsemiseen kuluva aika.

Tarjoamme erilaisia valokuvauskokonaisuuksia, joihin voidaan sisältää niin still- kuin videokuvaakin maasta tai ilmasta käsin. Räätälöimme jokaisen kuvauksen asiakkaamme tarpeisiin, joten kysy tarjous kuvauksellesi ja annamme sinulle hinnan, jonka kanssa laatu varmasti kohtaa.

Jos haluat lisätä myyntiäsi ja kasvattaa kiinteistösi tai kohteesi näkyvyyttä, olemme siihen varmasti paras kumppani!