Tilan virtuaalistailaus ennen ja jälkeen

Virtuaalistailaus ja -kalustus

Virtuaalistailaus, virtuaalisisustus, virtuaalikalustus – kaikki termit viittaavat samaan asiaan: asunnon tai muun tilan kalustamiseen digitaalisesti. Toisin sanoen kalustamattomasta asunnosta otettuun valokuvaan lisätään haluttu sisustus, kuten huonekalut, kasvit, matot, verhot ja muut sisustuselementit, digitaalisesti 3D -mallinnuksen avulla. Virtuaalikalustettu asunto helpottaa hahmottamaan tilan mittasuhteita ja sitä, miltä kohteessa tuntuisi asua tai vaikka työskennellä sekä toimii inspiraation lähteenä tilan oikealle sisustukselle. 

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvat auttavat antamaan mielikuvaa siitä, miltä asunto tulisi kalustettuna näyttämään. Tämän pohjalta voi suunnitella esimerkiksi kodin tulevaa sisustusta. Kalustukset tehdään aina asiakkaan toiveen tai brändin mukaisesti. Käyttämämme sisustustyylit ovat ajankohtaisia ja ammattitaitoinen tiimimme on sisustustrendien aallonharjalla. Huomioimme asunnon tai toimiston luonteen ja tyylin, jotta sisustus istuu tilaan luonnollisesti. Voit vaikuttaa sisustukseen itse tai voimme suunnitella sisustuksen puolestasi.

Myyntikäyttöön on suositeltavaa käyttää perusteellisesti tehtyjä kuvia. Hyvin tehtyä kuvaa katsoessa voi olla jopa vaikeaa erottaa virtuaalisesti stailattu versio ns. ”oikeasta” valokuvasta. Tämä johtuu tarkasta viimeistelystä huoneen ja esineiden mittasuhteiden, pintamateriaalien, valaistuksen sekä varjojen suhteen. Paras lopputulos kalustukselle saadaan, kun pohjana käytetty valokuva on ammattikuvaajan ottama korkearesoluutioinen kuva. Valokuvauspalveluissa autamme sinua luonnollisesti myös!

Virtuaalistailaus sopii erinomaisesti tyhjillään olevan tai remontoitavan tilan markkinointiin

Mikäli kyseessä on kiinteistönvälittäjän myynnissä oleva tyhjä asunto, virtuaalistailaus auttaa hahmottamaan asunnon mittasuhteet ja kalustamismahdollisuudet aivan eri tavalla kuin kuva tyhjästä asunnosta. Tyhjä asunto tuntuu ja näyttää usein pienemmältä kuin se on, joten virtuaalikalustuksen avulla potentiaalisen ostajan on helpompi kuvitella omat huonekalunsa tarkasteltavaan tilaan.

Virtuaalistailaukset tekevät asuntoon tutustumisesta vaivatonta. Asiakas voi tutustua netissä asuntoon vaikka kotisohvaltaan ja mihin kellonaikaan tahansa. Kiinnostuksen herääminen tapahtuu jo ennen asuntonäyttöä, joten näyttävillä kuvilla asuntojen vertailtavuus helpottuu. Tämän avulla vältetään myös ”turhia” käyntejä asuntokohteissa, ja kiinteistönvälittäjän aikaa ja vaivaa säästyy.

Virtuaalistailauksen voi tehdä myös kevyemmin valokuvaan, jossa on jo kalustus, mutta jokin tyylillisesti vielä puuttuu kokonaisuudesta. Kalustuksen tekniikka mahdollistaa myös olemassa olevan kalustuksen vaihdon toiseen. Tilaa on myös mahdollista remontoida virtuaalisesti, jolloin vielä valokuvaushetkellä keskeneräisen kohteen pintamateriaalit luodaan kuvaan.

Tilan virtuaalistailaus ennen ja jälkeen

Virtuaalistailattu kuva on edullisempi vaihtoehto kuin asunnon konkreettinen stailaus tai 3D-visualisointi

Virtuaalistailauksien suosio on kasvussa, sillä se on sekä ekologinen, että kustannustehokas vaihtoehto konkreettiselle asunnon kalustukselle ja stailaukselle myyntikuvia varten. Asunnon perinteinen stailaus vaatii paljon esim. stailaajan, kodinomistajan ja valokuvaajan aikataulujen sovittelua, kun taas virtuaalistailauksen tilaat helposti sähköpostitse. Tarvitset vain asunnon pohjakuvan sekä hyvälaatuisen valokuvan tilasta, joka halutaan virtuaalikalustaa.

Virtuaalikalustus on myös 3D-visualisointia edullisempi vaihtoehto saada kohteestasi myyntikuvat. Jos kohde on jo valmis ja siitä on mahdollista ottaa valokuvat ja tehdä 3D-mallinnus virtuaalikalustuksella kuvan päälle, suosittelemme aina tätä vaihtoehtoa asiakkaalle. 3D-visualisointeja suosittelemme silloin kun kohdetta ei ole vielä olemassa tai esimerkiksi remontoitavassa kohteessa muuttuu rakenteet ja pinnat merkittävästi. Tässä tapauksessa koko kuva luodaan 3D-mallintamalla.

Virtuaalistailauksen tilaaminen ja hinta

Ku tilaat virtuaalistailauksen, mukaan kannattaa itse stailattavan kuvan lisäksi liittää aina asunnon tuore pohjakuva, jotta hahmotamme miten huonekalut kannattaa asetella. Virtuaalistailattu kuva valmistuu 1-2 arkipäivän aikana. Kuvien toimitus tapahtuu sähköpostitse.

Virtuaalistailatun kuvan hinta on lähellä asunnon valokuvauksen hintaa, eikä täten moninkertaista kohteen markkinointibudjettia. Kysy lisää hinnasta ja kalustuksesta meiltä!