Christina Tapojärvi

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner
ESPOO
044 977 7764 | christina@bo.fiChristina on korkean työmoraalin omaava, ahkera ja empaattinen kiinteistönvälittäjä, joka ei pelkää haasteita.

Hän on useasti valtakunnallisestikin palkittu huippumyyjä, joka välittää kodeista ja niiden asukkaista aidosti. Christinan intohimo on saada auttaa jokaista asiakasta; ilman intohimoa ei saada aikaan kauppaa, eikä hyviä tuloksia. Tyytyväisiä asiakkaita Christinalla on runsaasti ja joskus asiakassuhteista on tullut jopa hyviä ystävyyssuhteita. Christina on vanhan lappilaisen yrittäjäsuvun vesa, ja sitä kautta saanut jo verenperintönä avaimet onnistuneeseen kaupankäyntiin. Hän on suorittanut LKV-tutkinnon vuonna 2009 ja luki samaan aikaan Kiinteistönvälitysalan ammattitutkintoa (KiAT), valmistuen vuonna 2010. Sisustusstailaajaksi hän valmistui vuonna 2015.
”Oli helppoa ja turvallista myydä asuntoamme Christinan johdolla. Kommunikaatio sujui loistavasti alusta saakka ja olimme aina ajan tasalla myynnin kaikissa vaiheissa. Ei kestänyt edes kahta viikkoa ja homma oli jo paketissa! Chrisse on todellinen huippumyyjä ja suosittelemme häntä lämpimästi!”

– Jenna & Håkan Sourander, myyjät

”Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä”

– ostaja ja myyjä, Espoo

”Yhteistyö sujui moitteettomasti Christinan kanssa. Hän oli aktiivinen ja hoiti koko prosessin läpi ammattitaidolla.”

– myyjä

”Christina on todella avoin ja lämmin persoona, ja asuntomme myynti oli erittäin miellyttävä kokemus.”

– myyjä, Espoo

”Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, asiakaspalveluhenkinen sekä tavoitteellinen. Pidin hänen tavastaan työskennellä päämäärätietoisesti ja periksiantamattomasti, mutta kuitenkin asiakasystävällisesti. Hän oli erittäin iloinen, empaattinen ja luottamusta herättävä. Luotin häneen täysin ja uskoin hyvään lopputulokseen myynnissä. Asunto menikin kaupaksi nopeasti ja erittäin hyvään hintaan.

Pidin välitysliikkeen uudenlaisesta toimintatavasta. Siinä oli uutta ja modernia otetta perinteisiin ja pitkään toimineisiin välitysliikkeisiin verrattuna. Kodin stailaus myyntiä varten oli todella huippu juttu. Myyntiesite oli tyylikkäästi toteutettu ja markkinointi netissä ajanmukaista. Lisäksi välitysliike antaa itsestään kuvan monimuotoisena toimijana, joka välittää asiakkaastaan kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa muitakin palveluja kuin välitystä. Myös välityspalkkio oli erittäin kilpailukykyinen.”

– Marianne Sertti, myyjä

”Prosessi oli sujuva ja lämminhenkinen.”

– ostaja, Espoo

”Kaikki sujui sovitusti. Välittäjä oli ystävällinen ja ammattitaitoinen ja häneen oli helppo olla yhteydessä.”

– ostaja, Espoo

”Ostajina olimme todella tyytyväisiä välittäjään. Mikäli olisimme nyt itse myymässä, ottaisimme varmasti yhteyttä välittäjäämme Christinaan. Koko prosessi meni hyvin sujuvasti ja meitä informoitiin hyvin. Kun asunnon vaihdon aika aikanaan taas tulee, olemme todennäköisesti Christinaan yhteydessä!”

– ostaja, Espoo

”Saimme tarkkaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua Christinalta. Kaikki sujui hienosti ja joustavuuttakin löytyi. Suosittelen Bo:ta tämän kokemuksen perusteella lämpimästi kaikille.”

– ostaja, Espoo

”Annan pelkkää hyvää palautetta meidän välittäjästä Christina Tapojärvestä. Yhteydenpito välittäjään toimi aivan täydellisesti ja hänestä oikein huokui kuinka hän tekee työtään sydämellä. Tiesimme, että saamme olla yhteydessä häneen ihan missä asiassa tahansa, ja häneen olikin todella helppo olla yhteydessä. Yhteistyö toimi siis erittäin hyvin. Kaiken tämän lisäksi hän myi asuntomme alle kahdessa viikossa! Haluamme kiittää häntä kovasti – hänen ammattitaitonsa ja asiakaspalveluasenne on aivan huikea!”

– myyjä, Kirkkonummi

”Välittäjä oli asiallinen, ammattitaitoinen ja mukava. Ensiasunnon ostajana oli positiivinen kokemus asioida Bo:n kanssa.”

– ostaja, Kirkkonummi

”Ensimmäisen välittäjän kanss ei sujunut erikoisen hyvin, Christinan kanssa aivan loistavasti! Yhteydenottoja oli jatkuvasti ja meille tuli tunne, että asioita viedään oikeasti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella Christinaa!”

– Barbro Bruun, myyjä

”Arvostimme välittäjän asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kiitos vielä hyvästä yhteistyöstä. Tiedän kenen puoleen kääntyä jos laitamme toisen asuntomme myyntiin.”

– myyjä, Espoo

”Oli mukavaa, että välittäjä vastasi kysymyksiin todella nopeasti mihin aikaan tahansa.”

– ostaja, Espoo

”Yhteistyö sujui mallikkaasti.”

– myyjä ja ostaja, Helsinki ja Espoo

”Christina oli ammattitaitoinen ja todella helposti lähestyttävä. Myimme ensi kertaa asuntoa, ja saimme apua ja tukea kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiimme. Hän myi asuntomme samantien, joten voiko tyytyväisempiä ollakaan!”

– Anniina Raita, myyjä

”Kaikki hoitui nopeasti, joustavasti ja mutkattomasti.”

– ostaja, Helsinki

Myytäviä kohteita

Vannaskuja 11

Sepänkannas, Kirkkonummi omakotitalo 2015
135,8 m2 419 000 € 4 h, k, khh, 2 x vh, 2 x wc, pkh, sauna-os., 2 x var., autokatos (2 autolle)
Esittely 24.10.2021 klo 14.00-14.45

Melkonkatu 21

Lauttasaari, Helsinki kerrostalo 2012
47 m2 398 000 € 2 h, kt, kph, lasitettu parveke

Revontulentie 2

Tapiola, Espoo kerrostalo 1964
94 m2 458 000 € 4 h, k, kph/ wc, erill.wc, parveke

Lauttasaarentie 1

Lauttasaari, Helsinki kerrostalo 2016
90,5 m2 875 000 € 3 h, kt, s, vh, erill. wc, lasitettu näköalaparveke

Vilkkupoiju 13

Kivenlahti, Espoo rivitalo 1985
124,5 m2 498 000 € 5 h, k, khh, s, 2 x vh, parveke, terassip., 2 x autohallip.

Puolikuu 5

Olari, Espoo kerrostalo 1976
60,5 m2 238 000 € 2 h, k, kph

Puutarhurinkuja 7

Nikkilä, Itäinen Jokipuisto, Sipoo kerrostalo 1914
80 m2 288 000 € 3 h, k, kph, s, aula, erill.wc


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Nikkilä, Itäinen Jokipuisto, Sipoo

kerrostalo 79,5 m2
MYYTY

Martinlaakso, Vantaa

rivitalo 138 m2
MYYTY

Kantvik, Kirkkonummi

omakotitalo 174,3 m2
MYYTY

Nöykkiö, Espoo

erillistalo 175 m2
MYYTY

Nummenkylä, Järvenpää

rivitalo 76 m2
MYYTY

Lehtisaari, Helsinki

kerrostalo 83 m2
MYYTY

Kellokoski, Mäntsälä

omakotitalo 131 m2
MYYTY

Söderkulla, Sipoo

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Laurinlahti, Espoo

paritalo 80 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.