Christina Tapojärvi

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner
ESPOO
044 977 7764 | christina@bo.fiChristina on korkean työmoraalin omaava, ahkera ja empaattinen kiinteistönvälittäjä, joka ei pelkää haasteita.

Hän on useasti valtakunnallisestikin palkittu huippumyyjä, joka välittää kodeista ja niiden asukkaista aidosti. Christinan intohimo on saada auttaa jokaista asiakasta; ilman intohimoa ei saada aikaan kauppaa, eikä hyviä tuloksia. Tyytyväisiä asiakkaita Christinalla on runsaasti ja joskus asiakassuhteista on tullut jopa hyviä ystävyyssuhteita. Christina on vanhan lappilaisen yrittäjäsuvun vesa, ja sitä kautta saanut jo verenperintönä avaimet onnistuneeseen kaupankäyntiin. Hän on suorittanut LKV-tutkinnon vuonna 2009 ja luki samaan aikaan Kiinteistönvälitysalan ammattitutkintoa (KiAT), valmistuen vuonna 2010. Sisustusstailaajaksi hän valmistui vuonna 2015.
”Oli helppoa ja turvallista myydä asuntoamme Christinan johdolla. Kommunikaatio sujui loistavasti alusta saakka ja olimme aina ajan tasalla myynnin kaikissa vaiheissa. Ei kestänyt edes kahta viikkoa ja homma oli jo paketissa! Chrisse on todellinen huippumyyjä ja suosittelemme häntä lämpimästi!”

– Jenna & Håkan Sourander, myyjät

”Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä”

– ostaja ja myyjä, Espoo

”Yhteistyö sujui moitteettomasti Christinan kanssa. Hän oli aktiivinen ja hoiti koko prosessin läpi ammattitaidolla.”

– myyjä

”Christina on todella avoin ja lämmin persoona, ja asuntomme myynti oli erittäin miellyttävä kokemus.”

– myyjä, Espoo

”Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, asiakaspalveluhenkinen sekä tavoitteellinen. Pidin hänen tavastaan työskennellä päämäärätietoisesti ja periksiantamattomasti, mutta kuitenkin asiakasystävällisesti. Hän oli erittäin iloinen, empaattinen ja luottamusta herättävä. Luotin häneen täysin ja uskoin hyvään lopputulokseen myynnissä. Asunto menikin kaupaksi nopeasti ja erittäin hyvään hintaan.

Pidin välitysliikkeen uudenlaisesta toimintatavasta. Siinä oli uutta ja modernia otetta perinteisiin ja pitkään toimineisiin välitysliikkeisiin verrattuna. Kodin stailaus myyntiä varten oli todella huippu juttu. Myyntiesite oli tyylikkäästi toteutettu ja markkinointi netissä ajanmukaista. Lisäksi välitysliike antaa itsestään kuvan monimuotoisena toimijana, joka välittää asiakkaastaan kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa muitakin palveluja kuin välitystä. Myös välityspalkkio oli erittäin kilpailukykyinen.”

– Marianne Sertti, myyjä

”Prosessi oli sujuva ja lämminhenkinen.”

– ostaja, Espoo

”Kaikki sujui sovitusti. Välittäjä oli ystävällinen ja ammattitaitoinen ja häneen oli helppo olla yhteydessä.”

– ostaja, Espoo

”Ostajina olimme todella tyytyväisiä välittäjään. Mikäli olisimme nyt itse myymässä, ottaisimme varmasti yhteyttä välittäjäämme Christinaan. Koko prosessi meni hyvin sujuvasti ja meitä informoitiin hyvin. Kun asunnon vaihdon aika aikanaan taas tulee, olemme todennäköisesti Christinaan yhteydessä!”

– ostaja, Espoo

”Saimme tarkkaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua Christinalta. Kaikki sujui hienosti ja joustavuuttakin löytyi. Suosittelen Bo:ta tämän kokemuksen perusteella lämpimästi kaikille.”

– ostaja, Espoo

”Annan pelkkää hyvää palautetta meidän välittäjästä Christina Tapojärvestä. Yhteydenpito välittäjään toimi aivan täydellisesti ja hänestä oikein huokui kuinka hän tekee työtään sydämellä. Tiesimme, että saamme olla yhteydessä häneen ihan missä asiassa tahansa, ja häneen olikin todella helppo olla yhteydessä. Yhteistyö toimi siis erittäin hyvin. Kaiken tämän lisäksi hän myi asuntomme alle kahdessa viikossa! Haluamme kiittää häntä kovasti – hänen ammattitaitonsa ja asiakaspalveluasenne on aivan huikea!”

– myyjä, Kirkkonummi

”Välittäjä oli asiallinen, ammattitaitoinen ja mukava. Ensiasunnon ostajana oli positiivinen kokemus asioida Bo:n kanssa.”

– ostaja, Kirkkonummi

”Ensimmäisen välittäjän kanss ei sujunut erikoisen hyvin, Christinan kanssa aivan loistavasti! Yhteydenottoja oli jatkuvasti ja meille tuli tunne, että asioita viedään oikeasti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella Christinaa!”

– Barbro Bruun, myyjä

”Arvostimme välittäjän asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kiitos vielä hyvästä yhteistyöstä. Tiedän kenen puoleen kääntyä jos laitamme toisen asuntomme myyntiin.”

– myyjä, Espoo

”Oli mukavaa, että välittäjä vastasi kysymyksiin todella nopeasti mihin aikaan tahansa.”

– ostaja, Espoo

”Yhteistyö sujui mallikkaasti.”

– myyjä ja ostaja, Helsinki ja Espoo

”Christina oli ammattitaitoinen ja todella helposti lähestyttävä. Myimme ensi kertaa asuntoa, ja saimme apua ja tukea kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiimme. Hän myi asuntomme samantien, joten voiko tyytyväisempiä ollakaan!”

– Anniina Raita, myyjä

”Kaikki hoitui nopeasti, joustavasti ja mutkattomasti.”

– ostaja, Helsinki

Myytävät kohteet

Koukkuniemenkuja 2

Koukkuniemi, Espoo rivitalo 1989
140 m2 829 000 € 5-6 h, k, rt, s, parveke, terassi, autotalli

Karhuniityntie 18

Karhusuo, Espoo erillistalo 2005
262 m2 598 000 € 10 h, k, khh, 4 x wc, 2 x kph, s, autotalli

Virvattarenpolku 3

Tapiola, Espoo omakotitalotontti

548 000 €

Leenankuja 2

Matinkylä, Espoo kerrostalo 1975
76 m2 209 000 € 3 h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Kaskipuunkaari 6

Latokaski, Espoo rivitalo 1995
71 m2 289 000 € 3 h, k, s, erillinen wc + parvi 14 m2

Tiistiläntörmä 1

Matinkylä, Espoo kerrostalo 1981
82 m2 248 000 € 3 h, k, s, erill. wc, parveke

Reviisorinkatu 8

Suviniitty, Espoo kerrostalo 2018
55 m2 236 000 € 3 h, kt, kph, lasitettu parveke
Esittely 07.07.2020 klo 17.00-17.30

Urheilutie 8

Kauniainen, Kauniainen kerrostalo 1967
61,5 m2 268 000 € 2 h, k, kph, iso vh, parveke

Upinniementie 666 C, as. 2

Kirkkonummi, Kirkkonummi omakotitalo 2013
272 m2 749 000 € 6 h, k, rt, 2 x kph, 2 x s, autotalli

Kuninkaistentie 2 A

Kuninkainen, Espoo omakotitalo 1993
187 m2 589 000 € 6 h, k, s, khh, s-os., takkah.,uima-allas, autotalli

Tammikuja 2

Nöykkiö, Espoo erillistalo 1977
120 m2 428 000 € 4-5 h, k, s, parveke, autokatos

Ihamäentie 661

Hirsjärvi, Somero omakotitalo 1902
627 m2 340 000 € 12 h, k, 2 x kph, s, ullakko, ulkosauna