Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Jukka Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, auktorisoitu pientalomyyjä PTM, partner
TAMPERE
045 263 0995 | jukka@bo.fiPientalojen erityisosaaja!

Tervetuloa palveltavaksi! Jukka on monelle Pirkanmaalaiselle tuttu jo parinkymmenen vuoden työuraltaan pientalomyynnin parissa alan kolmella suurella toimijalla. Myös rakennustarvikkeet ja materiaalit laaja-alaisesti ovat Jukalla vahvasti hanskassa, joten häneltä löytyy kokonaisvaltainen käsitys pientalojen rakentamisesta, rakenteista ja sielunelämästä. Puutalossa asuminen on lisäksi tuonut oman kokemusperäisen lisänsä asiaan. Jukka myös neuvoo asiakasta mielellään näissäkin asioissa, joten aina saa kysyä!

Asiakkaat ja Jukan tuntevat kehuvat tätä hienotunteiseksi ja työlleen omistautuneeksi työmyyräksi, joka selvittää asiat loppuun saakka, eikä jätä asioita kesken. Jukka haluaa myös pitää asiakkaansa viivalla, missä myynnin suhteen mennään. Tyytyväiset kaupan osapuolet on jokaisen kaupan ehdoton tavoite, jonka eteen Jukka on valmis tekemään töitä.

Yrittäjäsukuisella Jukalla on omaakin kokemusta yrittäjyydestä, eikä laakereilla lepäily kuulu päivärutiineihin. Vapaa-ajastaan Jukka nauttii talvisin kaukalossa räpylä kädessä ”koska molari on yksiselitteisesti kentän kovin jätkä”. Joukkueurheilun vastapainona, kesäaikaan ja ulkomaan reissuilla ehdoton kohokohta on päästä harrastamaan monesti rankkaakin maantiepyöräilyä upeissa vuoristomaisemissa. Iltaisin Jukka toivoo löytävänsä aikaa myös kolmannelle suosikkiharrastukselleen, lukemiselle. Yöpöydältä löytyy niin elämänkertakirjallisuutta, kuin historiaa, myös ajankohtaisuus kiinnostaa aina. Ota yhteyttä, kun kodinvaihto on ajankohtainen!

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.