Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Päivi Riuttamäki

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
JYVäSKYLä
045 182 5863 | paivi@bo.fiPäivi aloitti työskentelyn kiinteistönvälitysalalla vuonna 2006 ja suoritti LKV-tutkinnon vuonna 2009. Päivi uskaltautui alan vaihtoon kokeneen konkarin houkuttelemana, eikä ole katunut päivääkään. Hänen antoisa, kaksi vuosikymmentä kestänyt ura ravintola-alan erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä sai mielenkiintoisen jatkumon asumisen ja kodinvaihdon haastavassa maailmassa. Asiakaspalvelu on aina ollut Päivin vahvaa osaamisaluetta; positiiviselle ja empaattiselle ihmiselle se on aina ollut luontevaa ja mieluisaa.

Päivi asuu Taulumäen viehättävällä asuntoalueella huilistimiehensä ja ihanan kissansa kanssa – perheen lapset asuvat jo omissa kodeissaan. Vapaa-ajallaan Päivi harrastaa monipuolisesti liikuntaa, konsertteja sekä inspiroituu hyvän ruuan laittamisesta sekä viineistä.

”Päivi Riuttamäki SUPER nainen hoiti kaikki asiat kuin tanssi. Voin vilpittömästi suositella häntä iloisen positiivisen asenteen vuoksi sekä rautaista ammattitaitoa unohtumatta. Henkilökemia natsasi täydellisesti. Pelkästään hyvää sanottavaa koko BO n toiminnasta. Kuvat olivat sisustus lehtien tasoa ja tarina kodista mahtava otsikkoa myöten. Uniikki unelma omaksesi vaihtoi omistajaa 4 päivässä.” -Tiina Hovi

”Päivi Riuttamäki on hoitanut upeasti meidän omakotitalon tulevaa myyntiä ja olemme vaimoni kanssa erittäin tyytyväisiä Teidän palveluunne. Löysimme myös Päivin kautta meille uuden ihanan kodin ja kaikki on sujunut loistavasti!”

”Välittäjän (Päivi) puolelta asiat sujui alusta asti erittäin hyvin. Hän oli selkeä ja otti arvioidessa huomioon kokonaisuuden, lisäksi piha-alueen ja katetun pation, jotka olivat minulle tärkeitä. Hän oli valmis kuuntelemaan ja aistin hyvän vastaanoton. Kaupunteossa tuli hieman viivettä lisäselvityksen vuoksi, jolloin sain mielestäni hyvää tukea ja kannustusta. Lisäksi koin puhelut tärkeäksii itselleni. Olen hyvin tyytyväinen välittäjän tapaan toimia ja sain hyvät kaupat.. Kiitos.” -Mirjam Sneck

”Kävin etsimässä Jyväskylästä asuntoja kesän aikana yli 20 kpl ja näin siinä tietysti useita välittäjiä myös. Päivi oli ehdottomasti paras kaikin puolin. Ystävällistä, sopivan rentoa kanssakäymistä yhdistettynä selkeään asiaosaamiseen. Olin ensiasunnon ostaja ja tarvitsin paljon apua sen takia ja kaikki käytännön kysymykset siihen liittyen hoituivat hienosti.”

”Päädyimme välittäjään aiemman positiivisen kokemuksen vuoksi. Emme pettyneet nytkään vaan saimme ihanaa asiakaspalvelua.”

”Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattimaisesti. Meihin oltiin tosi aktiivisesti yhteyksissä kaikissa asioissa ja hommat hoituivat nopeasti. Stailauspalvelu oli suuri plussa! Myös nopeasti tapahtunut kauppa oli tietysti se tärkein juttu.”

”Aktiivinen, iloisen positiivinen ja vastaa nopeasti viesteihin oli sitten aamu tai ilta. Myyntiesitteen ulkoasu hämmästytti raikkaudellaan ja kuvat aivan eri luokkaa kuin muilla vastaavilla toimijoilla.”

”Ostimme ensimäisen omakotitalomme, kysyttävää oli paljon. Välittäjä toimi aktiivisesti ja hyvin, hän selvitti kaikki kysymyksemme. Asiat etenivät jouhevasti. Päivi oli ihan mahtava! Ihailtavaa ammattitaitoa. Nyt olemme onnelliset omakotitalon omistajat. Meillä on ihana koti, minne muuttoa odotamme jo kovasti.”

”Kaikki sujui mielestäni erinomaisesti. Välittäjä piti yhteyttä usean viikon ja kirjaimellisesti välitti meistä. Vain hänen takia ostimme kohteen.”

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Halisenmutka 15

Ristonmaa, Jyväskylä rivitalo 1997
117 m2 235 000 € 6h,k,s

Oikokatu 4

Mäki-Matti, Jyväskylä kerrostalo 1954
45 m2 116 000 € 2h,kk

Rastaantie 31

Kyyhkysenmäki, Jyväskylä omakotitalo 1989
155,5 m2 265 000 € 5h,k,autotalli + 1h,kk

Piipputori 5

Kangas, Jyväskylä kerrostalo 2017
71 m2 319 000 € 3h,kt,s

Kauppakatu 17

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1929
127,5 m2 438 000 € 4h,k,hall,palv.h

Riihiniementie 8

Riihiniemi, Muurame omakotitalo 2004
190 m2 465 000 € 4h,k,aula,khh,s,ph,2 wc ja 2vh

Myllyperäntie 2

Vesanka, Jyväskylä omakotitalo 1989
68 m2 199 000 € oh,k,mh,kph/wc,s

Airanteentie 4

Pappilanrinne, Jyväskylä rivitalo 1971
98 m2 179 000 € 4h, k, s