Anna-Maija Kasvi

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, partner
TURKU
040 410 5244 | anna-maija.kasvi@bo.fiAnna-Maija on ihmiskeskeinen, järjestelmällinen ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä. Anna-Maijan tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, joka saavutetaan onnistuneella välityspalvelukokonaisuudella. Anna-Maijan monipuolinen kokemus kaupan alalta erilaisista myyntitehtävistä näkyy varmana ja analyyttisena otteena tekemisessä. Anna-Maija palvelee ammattitaidolla nyt ja tulevaisuudessa kaikissa kotisi myynti- ja ostotilanteissa.

Anna-Maija on energinen ja valoisa kahden lapsen äiti Suomen Turusta, jonka juuret ovat Naantalissa. Turku ja sen lähikunnat ovatkin erityisen lähellä sydäntä. Hänen intohimoihinsa kuuluvat tieto, huumori, asunnot ja ystävät.

”Kaikki sujui erinomaisesti, ja välittäjä osasi valita oikean strategian asunnon myymiseksi.”

– myyjä, Turku

”Kaikki sujui esimerkillisesti ja nopeasti.”

– ostaja, Turku

”Asiat sujuivat hyvin. Anna-Maija Kasvi oli erittäin hyvä, avulias ja ystävällinen välittäjä, vaikka olimme hänen välittämänsä kohteen ostajia; arvostin sitä. Jäi hyvä fiilis.”

– ostaja, Turku

”Mukava, asiantunteva ja helposti lähestyttävä välittäjä, joka piti meidät ostajina hyvin ajan tasalla.”

– ostaja, Turku

”Kaikki sujui loistavasti. Suurkiitos Anna-Maija – olet aivan loistava.”

– myyjä, Turku

”Kaikki sujui niin kuin olisin toivonutkin ja vielä paremmin. Välittäjä ei yhtään hermostunut ostajan jatkuvista kysymyksistä, vaikka itselle tuli jo turhautunut olo.”

– myyjä, Turku

”Välittäjä vastasi kysymyksiini nopeasti vuorokaudenajasta riippumatta, ja muutenkin piti meidät tilanteen tasalla todella hyvin.”

– ostaja, Turku

”Kaikki sujui joustavasti ja ammattitaidolla. Olemme todella tyytyväisiä palveluun. Iso kiitos Anna-Maijalle!”

– myyjä, Naantali

”Kaikki sujui sulavasti esittelystä kaupantekohetkeen. Anna-Maija oli tuttavallinen, ja teki meille ensiasunnon ostajille uudesta tilanteesta miellyttävän.”

– ostaja, Turku

”Välittäjä oli ihana. Hän oli suora, rehellinen ja johti asunnon myyntiä määrätietoisesti. Meistä tuntui että meistä pidetään huolta.”

– myyjä, Turku

”Ammattitaitoista, joustavaa ja miellyttävää palvelua.”

– ostaja, Turku

”Ostajana sain kaiken kysymäni sekä tiedustelemani nopeasti selvitettyä. Erinomaisen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kaupantekotilaisuus oli asiallinen, mutta erinomaisen luonteva.”

– ostaja, Turku

”Ihan mielettömän hyvä kokemus kaiken kaikkiaan. Oikea hinnoittelu, sujuva näyttöjen sopiminen vuokralaisten kanssa, tavoitteellinen myyntityö ja ripeä kauppojen teko. Ja kaiken lisäksi Anna-Maijan kanssa oli tosi kiva hoitaa asioita. Odotukseni ylittyivät todella.”

– myyjä, Turku

”Suurkiitokset upealle välittäjällemme Anna-Maija Kasville. Ammattitaitoinen, kärsivällinen, joustava, ihmisläheinen ja kerta kaikkiaan loistava välittäjä!”

– myyjä, Naantali

”Asunnon myynti tapahtui nopeasti ja myyntihinta oli tosi hyvä.”

– myyjä, Turku

”Oikein mukava ja ammattitaitoinen välittäjä! Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti. Arvostin että välittäjä nosti esille asunnon huonoimmat kohdat eikä liioitellut asunnon kuntoa. Antoi erittäin hyvän vaikutelman Bo LKV:sta.”

– ostaja, Turku

”Kokonaisuus sujui extrahienosti ja ylittäen kaikki odotukseni. Myyntihinta toteutui tarjousbonuksen kera, ja kaupantekotilaisuudessa oltiin 4 viikossa tutustumiskäynnistä. Siinä välissä oli vielä joulun pyhätkin. Täydellinen 10+ onnistuminen!”

– myyjä, Turku

”Anna-Maija on ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä välittäjä, jolla ei ole pelkästään luja ammattitaito, vaan myös ihmistuntemus omaa luokkaansa. Hän on erittäin ystävällinen, selkeä ja nopea, ja kaikki hoituu mutkattomasti. Lämmin suositus!”

– myyjä, Turku

”Välittäjä oli avulias tarjousvaiheessa ja lähetti kaiken materiaalin heti. Kaupanteko sujui myös hyvin. Välittäjä jopa järjesti minulle eli ostajalle pyynnöstäni ajan lainaneuvotteluun.”

– ostaja, Turku

”Kaikki meni loistavasti, kiitos Anna-Maijalle!”

– myyjä, Turku

”Anna-Maijan kanssa ostamisprosessi sujui todella vaivattomasti. Hänen kanssa asioidessaan on turvallinen ja luottavainen olo; kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti suoran vastauksen. Asiakkaana tuli sellainen olo että Anna-Maijalla riittää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä eri tilanteisiin, vaikka hän vie päättäväisesti prosessia eteenpäin.”

– ostaja, Turku

”Kaikki sujui hyvin. Hyvät kuvat, nopea ilmoituksen julkaisu, ensinäyttö seuraavana päivänä. Pyyntihinta oli aika lähellä myyntihintaa. Kaikki paperityö pankin kanssa hoidettiin hyvin.”

– myyjä, Turku

”Anna-Maijan kanssa kaikki sujui erinomaisesti ensimmäisestä puhelusta lähtien. Hän auttoi ja vastasi kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja hän reagoi viesteihin nopeasti. Ostimme kohteen sitä näkemättä ja oli hienoa, että hän järjesti aikaa asunnon esittelyyn vielä ostotarjouksen jälkeenkin. Kauppojen tekeminen pankissa sujui myös jouhevasti, ja Anna-Maija oli erittäin ammattitaitoinen.”

– ostaja, Turku

”Anna-Maijan kanssa oli erittäin mukavaa asioida – hän piti meidät kympin arvoisesti selvillä tilanteesta, ehdotti uusia ratkaisuja ja oli esimerkiksi kohteemme hinnan suhteen realisti, eikä lähtenyt esittämään mitään pilvilinnoja vaan eteni faktapohjalta. Erinomaista työtä!”

– myyjä, Turku

”Välittäjä osasi antaa neuvoja hyvin ja vastasi kysymyksiini. Koko kauppa hoidettiin käytännön syistä sähköisesti, ja välittäjä kertoi tarkasti vaiheittain mitä seuraavaksi tehdään ja miten.”

– ostaja, Turku

”Aktiivinen ote sekä tiedotus missä mennään toimi hyvin. Asiantunteva välittäjä, jonka kanssa oli mukava toimia.”

– myyjä, Kaarina

”Anna-Maijan kanssa kaupat sujuivat ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan tekoon erittäin sujuvasti. Anna-Maija on todella luotettava – se oli kaikkein tärkeintä meille!”

– ostaja, Turku

”Koko myyntiprosessi meni hienosti, varsinkin kun ottaa huomioon koronan tuomat haasteet.”

– myyjä, Masku

”Yhteydenpito sekä välittäjän näkemys siitä miten asiat kannattaisi hoitaa oli ensiluokkaista.”

– myyjä, Masku

”Välittäjä Anna-Maija Kasvi täytti kaikki odotukset asuntoni myynnissä. Piti aktiivisesti yhteyttä, kysyä sai aina, ystävällinen, osaava sekä erinomaisen hyvä työssään. Kaikki sujui hyvin alusta loppuun asti. Olen niin tyytyväinen ja suosittelen häntä lämpimästi!”

– myyjä, Turku

”Olemme todella tyytyväisiä välittäjävalintaamme. Iso kiitos hänelle sujuvasta toiminnasta. Pidimme myyntilähtöisestä ajattelusta ja tiesimme koko ajan missä mennään näyttöjen ja tarjousten kanssa. Välittäjä piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan. Kokonaisuudessaan asiakaskokemus oli erittäin hyvä. Aiomme käyttää Bo:n palveluita jatkossakin.”

– myyjä, Turku

Myytäviä kohteita

Verkkotie 12A

Viluluoto, Naantali paritalo 2014
159 m2 472 000 € 5h, k, khh, s, kph (2), wc (3), p

Vestergårdinpolku 4

Norrby, Parainen rivitalo 2005
78 m2 209 000 € 3h, k, wc, kph, s

Kirkkotie 46

Santamala, Nousiainen omakotitalo 1954
70 m2 119 000 € 4h, k, wc, kph, s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Itäinen keskusta, Turku

kerrostalo 179 m2
MYYTY

Luonnonmaa, Naantali

omakotitalo 127 m2
MYYTY

Vuorenpää, Nousiainen

omakotitalo 119 m2
MYYTY

Mäntymäki/Vähäheikkilä, Turku

rivitalo 57,2 m2
MYYTY

Hirvensalo, Turku

paritalo 140 m2
MYYTY

Piispanristi, Kaarina

rivitalo 82,5 m2
MYYTY

Merimasku, Naantali

omakotitalo 123 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 144 m2
MYYTY

Martti, Turku

puutalo-osake 31 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.